Udi Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Látványos fénytörés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Jánosnak ez úgysem fog tecceni, mert nem ruszki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Tegnap beszéltem Dinivel, mert sokunknak kellene mosópor.Mikor felvette a telót, furcsa volt a hangja.Kérdem tőle, hogy éppen dugott vagy pedig másnapos. Sajnos egy harmadik verzió volt, Bécsben feküdt a kórházban, mert az új helyen ahol melózik, üzemi baleset áldozata lett, ráesett egy tolóajtó? amit abban az üzemben szerelnek össze.Az ajtó súlya 600kg, és csak a vakszerencsének köszönheti, hogy túlélte a dolgot, lévén az elboruló ajtó alá került, ami az eldőlés végén felakadt, és így nem törte porrá Dénes csontjait, de így is sokat kellett rajta varrni.A fején 9 öltés, a hátán 21 öltéssel varrtak össze sebet.No meg az ilyenkor szokásos zúzódások és tsai. <_< Szóval aki teheti, csörögjön rá. :wacko: Köszönöm mindenkinkea jokivansagokat, mostmar minden ok meg jövö héten egy kontrol meg utánna varatszedés aztan mar mehetek vissza, dolgozni. Hat meg kicsit fajok itt ott, de elvileg pénteken Kecson leszek Opelszervizben a Bazsinal meg tarsainla :( lehet össze tudok funi 1-2 Cartárssal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Köszönöm mindenkinkea jokivansagokat, mostmar minden ok meg jövö héten egy kontrol meg utánna varatszedés aztan mar mehetek vissza, dolgozni. Hat meg kicsit fajok itt ott, de elvileg pénteken Kecson leszek Opelszervizben a Bazsinal meg tarsainla <_< lehet össze tudok funi 1-2 Cartárssal :wacko: Na ez örvendetes, amúgy épp ma jutottál eszembe, hogy miként állhat az egészséged. De ezek szerint már alakulsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Már nem agyal. Úgyfest megyünk <_< Elvileg nekem is oké a dolog, de... A hétvégén, pontosabban a jövő hétvégén (okt. 2-3.), kellene segítségnek két ember. Téglát adogatni. Kaja pia lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha már REPÜLŐGÉP <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor már inkább <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Illetve Sokkal inkább <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Illetve Sokkal inkább <_< Azért a Fóka kicsit többet tudott, mint a Messer :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Azért a Fóka kicsit többet tudott, mint a Messer :( Mintha egy kicsik korábban tervezték volna a 109est <_< Nem mellesleg itthon is gyártották. És szintén nem mellesleg a PUMA szó nem tudom, hogy mond-e neked valamit ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mintha egy kicsik korábban tervezték volna a 109est <_< Nem mellesleg itthon is gyártották. És szintén nem mellesleg a PUMA szó nem tudom, hogy mond-e neked valamit ? :wacko: Nem mellesleg FW-190-esünk is volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Elvileg nekem is oké a dolog, de... A hétvégén, pontosabban a jövő hétvégén (okt. 2-3.), kellene segítségnek két ember. Téglát adogatni. Kaja pia lesz. Keresztlányomék költöznek azon a hétvégén. Oda ígérkeztem a suzukival futót rángatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Elvileg nekem is oké a dolog, de... A hétvégén, pontosabban a jövő hétvégén (okt. 2-3.), kellene segítségnek két ember. Téglát adogatni. Kaja pia lesz. mekkora szerencséd, hogy visszaolvastam <_< ott a helyem! Megyek segíteni! Balázska is jön Belgrádba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Balázska is jön Belgrádba! Egyre súlyosssssssabbnak látom a helyzeteteket <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Johnny nagyon köszönöm a kerékcserét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Johnny nagyon köszönöm a kerékcserét! Méé egyedül nem megy? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Méé egyedül nem megy? ;) Te beszélsz Teeeeeee....? :( <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Méé egyedül nem megy? <_< Van egy tippen, hogy ki emelte a kocsit :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Van egy tippen, hogy ki emelte a kocsit <_< :wacko: "Pista, kereket cserélsz?" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Méé egyedül nem megy? :wacko: öregszem na <_< de a kezem messzire elér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 "Pista, kereket cserélsz?" <_< Hát ja :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 "Pista, kereket cserélsz?" :wacko: Hát ja :( ;) És nem volt nehézkes félkézzel tekerni az emelőt a kempingszékből? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 És nem volt nehézkes félkézzel tekerni az emelőt a kempingszékből? <_< Nem a kempingszékben ültem, hanem a padon és egy asztalnak támaszkodtam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Johnny nagyon köszönöm a kerékcserét! Nm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Méé egyedül nem megy? <_< Izzócsere megy már? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts