tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 hahaha 30.000 hsz a topikban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Te nem de Zsuzsa igen és amikor nem várom és minden rendben van előkerül mert az aktuális selyem rambó, és beszól. nem ba.... ki, és nincsenek aktuális selyem rambóim. Én sem minősítem a "nőidet". Egyébként sem jelentkeztem most nálad, tudtommal, és nem kéne saját magadat egy angyalkának beállítanod. Csak írok néha ide, mint opeles, arról nem tehetek hogy nőneműnek születtem, attól még örökre rabul ejtett a körbe zárt villám, hiába próbálom tagadni. Kicsit mindig ide húz a szívem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Gyerökök hova jut a világ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ..... örökre rabul ejtett a körbe zárt villám, hiába próbálom tagadni. Kicsit mindig ide húz a szívem. Ezt megértjük, és szívesen látunk. A vitátokat pedig priviben intézzétek! Nem akarok többet moderálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezt megértjük, és szívesen látunk. A vitátokat pedig priviben intézzétek! Nem akarok többet moderálni. te törölted??? legalább küld el neki püben, lehet nem olvasta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 te törölted??? legalább küld el neki püben, lehet nem olvasta? Igen én. Intézzétek fórumon kívül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ma nem... <_< Mii vaaan veled ? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Neked megbocsájtható, mert tudom, hogy a szíved viszont aranyból van. :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mindannyian nyugodtabban aludnánk.... ;) <_< :wacko: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mii vaaan veled ? <_< :wacko: Valahogy nincs kedvem az ovis homokozsó szintjére most leszállni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Igen én. Intézzétek fórumon kívül! Jajmá!Pedig tiszta barátok közt feelin' vóóótt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ezt megértjük, és szívesen látunk. köszönöm! <_< intéződik.... amúgy nincs itt ekkora harag, kicsit túlreagáljuk néha. de legalább felpörgettük a fórumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Valahogy nincs kedvem az ovis homokozsó szintjére most leszállni! <_< Ez a legújabb ? Tucc repülni ? Vagy a bárszékről esnél le ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez a legújabb ? Tucc repülni ? Vagy a bárszékről esnél le ? <_< Bárszék?Fel sem érem,hagyadmá'! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bárszék?Fel sem érem,hagyadmá'! :( Vasárnap hajnalban kicsit fáradt voltál, amikor átmentünk a másik helyre <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ÚÚÚúúú <_< (kötegelő azé befigyel) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez se rossz. <_< Csabi itt a hosszabbítód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Csabi itt a hosszabbítód. Köxi! <_< Amúgy, megvan, ma elmentem érte... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 köszönöm! <_< intéződik.... amúgy nincs itt ekkora harag, kicsit túlreagáljuk néha. de legalább felpörgettük a fórumot örülök, hogy te nem haragszol. nekem azé lenne pár kérdésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Kis színt vigyek a dolgokba, konkrétan fehéret......szóval korzakocsi műxik.Faxán.Egész jól szedi a lábát egykettes mivoltához képest. Gabi megdicsérte, azt mondta nagyon egyben van. A fűtőventi hangja egy idő után elmúlik.Szvsz. nem volt mostanság agyon használva.Mire kiértem vele a rázósabb Vacsi hegyi útról, elmúlt+meleg levegőt fújt, és le volt szárítva belül is az ablak. Szóval haza zümmögtünk.... :( S, még a bringa is befért, bár a hátsó kereke kicsit nyomta a vállam! :wacko: Vectra meg olajcserés lett ma végre.Egész érdekes színű volt ez az ELF olaj amit leengedtem belőle.......asszem többet ilyet nem használok. <_< Nem csoda, hogy ilyen jó étvágya volt belőle....(2L+1 egyé;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 translate.google.com <_< amúgy kb 20 euro a szállás, és két napos opel tali 7 ország részvételével :wacko: Lati jön, én egyek, Gepi agyal (de úgy is jön), Joee agyal Már nem agyal. Úgyfest megyünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 http://img5.indafoto.hu/4/7/777_309928d4b1...65eb32320_m.jpg <_< Mi van? Kevés már az XE? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Igen, mert az még hangsebesség alatt van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts