corsarulez Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Az autópályaépítéseknél is milliárdok tűnnek el, de soha senkit nem vonnak felelősségre..... Auztán meg csodálkoznak, hogy a pár éves pálya süllyed meg kátyús! A sima utakról nem is beszélve. Tavasszal a fagyok után csak világosban volt tanácsos Izsák felé Kecskemétre menni. <_< Max 60-al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem kételkedem a kecsmetéti kartásrsak segítőkészségében, de azért elég sok G téma van, merülj alá ott is :wacko: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=3 Köcce <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nyújtsd be a számlát annak a csajnak aki miatt lett a defekt (ha eddig még nem rendezte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nyújtsd be a számlát annak a csajnak aki miatt lett a defekt (ha eddig még nem rendezte) Nem értem az összefüggést.Ha meló ügyben megy az ember,hogy jön nő a képbe? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem értem az összefüggést.Ha meló ügyben megy az ember,hogy jön nő a képbe? <_< MINDIG van egy nő. Ha Tomiról van szó, akkor lehet, hogy kettő is. LEGALÁBBIS az elmondások alapján :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 MINDIG van egy nő. Ha Tomiról van szó, akkor lehet, hogy kettő is. LEGALÁBBIS az elmondások alapján <_< Értem én vazee,hogy szart akar dobálni,csak én konkrétan tudom akkor pont hova ment,mert előtte beszéltünk. Ezért nem értem mit magyaráz Zsuzsa nőkről egy defekt kapcsán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Értem én vazee,hogy szart akar dobálni,csak én konkrétan tudom akkor pont hova ment,mert előtte beszéltünk. Ezért nem értem mit magyaráz Zsuzsa nőkről egy defekt kapcsán. Azt nem tudom, hogy ki mit dobál, azt még kevésbé, hogy miért. Közöm sincs sok hozzá. Én csak poénkodok itten, no para <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 De hogyan is gondolod ezt!?Hm? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem értem az összefüggést.Ha meló ügyben megy az ember,hogy jön nő a képbe? <_< nem baj, mert ez egy valakinek szólt és ő értette volna. De ha már itt tartunk, elmondom: amikor egy másik autóban voltam, volt egy defektünk, amiért én voltam a hibás természetesen, mert miattam mentünk arra, ennyi. Erre akartam utalni. És nem akartam semmilyen dobálást, bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Zsuzsa: mibajvan? b@szol te rendesen? Axxon: és te a barátom vagy? <_< nem is kell ellenség :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Úgy látom ma valami front van,mindeki milyen agresszív! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Zsuzsa: mibajvan? b@szol te rendesen? Axxon: és te a barátom vagy? :( nem is kell ellenség ;) Nem akartalak megbántani <_< Megbeszéljük? :wacko: Egyébként : Bocsesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem akartalak megbántani <_< Megbeszéljük? :wacko: Egyébként : Bocsesz. nem kell bocsánatot kérned, Neked nem Axxon! amúgy akarsz beszélni róla? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 a nőknél nem ez minden probléma forrása, ennél azért összetettebbek vagyunk. de inkább már nem szólok semmit, nem tudtam hogy ilyen mimózalelkű lettél. Csak fura volt hogy megint defekt... talán a vezetési stíluson kéne változtatni. Jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 nem kell bocsánatot kérned, Neked nem Axxon! amúgy akarsz beszélni róla? <_< Öööööö.... :wacko: Turcival láttunk ma egy ilyet : http://www.the-blueprints.com/blueprints/c...pel/39995/view/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szolgálati közlemény: Turci! Beszéltem Ferivel és vállalja a műtétet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ... pont azon gondolkodtam ki b@szna egy sünnel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tudjátok, van az a vicc, hogy : -hogy izélsz meg egy sünt? -Hát, nagyon óvatosan! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tudjátok, van az a vicc, hogy : -hogy izélsz meg egy sünt? -Hát, nagyon óvatosan! <_< Mivel mondtad,mivel mondtad? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 a nőknél nem ez minden probléma forrása, ennél azért összetettebbek vagyunk. de inkább már nem szólok semmit, nem tudtam hogy ilyen mimózalelkű lettél. Csak fura volt hogy megint defekt... talán a vezetési stíluson kéne változtatni. Jó éjt Hát erre is lehetne oldalak zengeni,de nincs kedvem senkivel sem összeveszni ma! <_< Ma nem... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mivel mondtad,mivel mondtad? <_< :wacko: :( Mondom én, hogy nincs lehetetlen! ;) Amúgy meg, mondd csak, nem sértődünk meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Amúgy meg, mondd csak, nem sértődünk meg. :wacko: Te már ismersz jól,tudod,hogy milyen mocskos pofám tud lenni! :( Nem niytnám ki,ha inkább nem muszáj! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Neked megbocsájtható, mert tudom, hogy a szíved viszont aranyból van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Amúgy meg, mondd csak, nem sértődünk meg. <_< Te nem de Zsuzsa igen és amikor nem várom és minden rendben van előkerül mert az aktuális selyem rambó, és beszól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ....;) Nem niytnám ki,ha inkább nem muszáj! <_< Mindannyian nyugodtabban aludnánk.... ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts