corsarulez Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Kiskőrös: 8 cm hó!!!! Picit olvad, de az úton letaposott jégpálya. A sárhányón levő jégkupac és a sárhányó érzékeny búcsút vett egymástól. Ebben segített egy Black&Decker akkus fúró..... :) Kissé drasztikus, de így megmaradt a s.hányó legalább..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Kollégák!Úgy tűnik, hogy a déliek márc. 26.-án tartják az alakulógyűlésüket.Nem kellene szervezetten megjelennünk? Csak kérdezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Nem rossz ötlet, de kellene már egy kecskeméti szexió találkozót is tartani!! csak ne ápr. 23. vagy 30-án!!! Viszont előtte vagy utána?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Márc. 12? :roll: Vagy holnap? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hű, ennyí idő alatt nehéz lenne a többieket összetrombitálni, de azért el lehet kezdeni időpontokat gyűjteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hű, ennyí idő alatt nehéz lenne a többieket összetrombitálni, de azért el lehet kezdeni időpontokat gyűjteni. :) csak ne féltsd őket!Belevaló banda!Bár Ujratöltve, kérdés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Nem jó, külföldön vagyok. inkább április ha már sut a nap és mindenki autóján rajta a kecskeméti matrica jó lehet a márc 26 is Márc. 12? :roll: Vagy holnap? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :)Személy szerint én erre szavaznék :roll: A Márc. 12.-e nekem sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :) Részemről is ámen, ha mindenkinek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 április 2 OK! Johnny feltette a kecskeméti szélvédőmatricát tetszik? Megnézte valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Április 2. nekem is jó. Addigra talán a tagság is meglesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Hajrá SzaB!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Megfelel nekem is az április 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Miután tegnap elment az áram, kimentünk a családdal egy kicsit csúszkálni a CSalánosiba.Műa.zsák, és tsai, nagyon király volt, a pici is élvezte.Lazán elment egyedül, és nem volt betojva. Ma ismét elmentünk, és az első csúszás után azthittem, hogy besz@rok, mert embertelenül fájt a derekam a tegnapi produkciók után.Azért a kicsi kedvéért 2 fájdalmas közös csúszást elkövettem. :) Táposzsák rulez! :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Nincs is jobb a zsáknál, csak legyen ami tompít hátúl. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Nincs is jobb a zsáknál, csak legyen ami tompít hátúl. :P Minél közvetlenebb a dolog, annál jobb.Gondoltam ezt én. Amúgy király nagyon, mert be lehet gyorsulni mint az őrült, csak hát a fizikai kapcsolat......... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Látom, alakul az április 2! :) Nálunk csúszkálás tegnap volt, amikor minden viszafagyott este. De az Opi csúszás nélkül boldogult, nem is ez volt a baj, hanem a rohadt sószóró gép, ami este 9-kor sózott (mikor tele vannak az utak - szombat este!!!) és akárhogy húzódtam le, kicsit megszórt.... :evil: Mikor hazaértünk, kiszálltunk és csúszkáltunk egy jót (gyalog) az utakon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Ahojj! Bocs ,hogy kicsit most ritkábban vagyok! az ápr. 2 nekem is jó! Helyszín? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Pont én is ezt akartam kérdezni. Meg azt hogy: Program? :) Pl. szexió elnökünk előadása a tagok jogairól és kötelességeiről. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 A program az lesz hogy akik voltak az évadnyitón azok beszámolnak róla :) (Én rajtam kívülálló okok miatt, melyekről nem kívánok beszélni, nem voltam). A második napirendi pont pedig szerintem a Szelidi tónál tervezett tali leendő eseményeinek a megbeszélése lenne. A többi pedig szabad csevej ,. Esetleg ha elkészülnek addigra a szexció matricák akkor azok közös felragasztása egymás autójára :axe: stb.. Lehetne egy közös fotót is csinálni a honlapunkra. :wav: Helyszín mi legyen? Gody? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 A Gody jó lehet, a Könyvtár parkolója viszonylag jó helyszin a közös képhez. Szekciómatricák elkészülhetnek addigra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Részemről a helyszín és a program is oké! :) Jó ötlet a fénykép is! pl.: "egymás kocsiját szemlélő tagok" "pizzázó tagok" "iszogató tagok" "dülöngélő tagok" "négykézláb hazamászó tagok" :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Részemről a helyszín és a program is oké! :P Jó ötlet a fénykép is! pl.: "egymás kocsiját szemlélő tagok" "pizzázó tagok" "iszogató tagok" "dülöngélő tagok" "négykézláb hazamászó tagok" :) :) Autójukat másnap kétségbeesetten keresgélő klubtagok kimaradtak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Fujj! Részeges banda! Hát nem szégyellitel L magatokat!!....az ember sze megáll....nahát.....ilyet... :partyman: :smt030 :drinkers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts