J0hnny Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 De a fotósok, elég sok képet csináltak a felvonulás alatt, egyiken biztos rajta lesz, mert az Árpád krt-on csapódott be a konvojba... <_< Ok! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ok! :( Nekem is megvan!!!! <_< Küldtem emailban a képet... :wacko: Amúgy CKX-... akartalak hívni, de ki vagy kapcsolva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 akartalak hívni, de ki vagy kapcsolva... Hétvége van! <_< :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Hétvége van! <_< :( :wacko: Értem én, csak email címedben nem vok biztos... azt akartam egyeztetni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Tegnap beszéltem Dinivel, mert sokunknak kellene mosópor.Mikor felvette a telót, furcsa volt a hangja.Kérdem tőle, hogy éppen dugott vagy pedig másnapos. Sajnos egy harmadik verzió volt, Bécsben feküdt a kórházban, mert az új helyen ahol melózik, üzemi baleset áldozata lett, ráesett egy tolóajtó? amit abban az üzemben szerelnek össze.Az ajtó súlya 600kg, és csak a vakszerencsének köszönheti, hogy túlélte a dolgot, lévén az elboruló ajtó alá került, ami az eldőlés végén felakadt, és így nem törte porrá Dénes csontjait, de így is sokat kellett rajta varrni.A fején 9 öltés, a hátán 21 öltéssel varrtak össze sebet.No meg az ilyenkor szokásos zúzódások és tsai. <_< Szóval aki teheti, csörögjön rá. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Uhhhhhhhhh, mielőbbi jobbulást néki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 TURCI! Küldtem PÜ-t. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni hogy hol a pollenszürő a G astrában?!Mert elvileg a kesztyűtartó mögött le kell pattintani valami füleket és ott, de nekem ott nincs <_< Köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Szegény Dénes! Jobbulást neki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni hogy hol a pollenszürő a G astrában?!Mert elvileg a kesztyűtartó mögött le kell pattintani valami füleket és ott, de nekem ott nincs <_< Köszönöm!!!! Nem kételkedem a kecsmetéti kartásrsak segítőkészségében, de azért elég sok G téma van, merülj alá ott is :wacko: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na ki jön Szerbiába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na ki jön Szerbiába? Megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Megbeszéljük. Uhhhhhhh, kemény menet lesz nektek, ahogy látom <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Egy újabb elégedetlen Hoványnál majdnem szervizelő. Ettől függetlenül nem értek vele egyet, mert első körből nem olvasott utána az adott típusnak, a másik pedig, hogy nem olvasott róla, hogy a Hoványnál már más ill. helyesbítek, sokan megjárták. A hibát pedig tuti nem volt egyszerű dolog megtalálni, ehhez v.mi márkafanatikusnak kellett lenni vagy még rosszabb......mint pl. Bazsi meg Udi. :wacko: :( <_< Na akkor van esély ilyesmire.De a Hoványnál.......na meg Autó Univerzál....Hagyjuk mánn'! ;) ;) :o szerk,: Corsáról hír, hogy kuplungtárcsa+kinyomócsapágy csere, és szinte új.Holnap estére készen is lesz.11e.pééz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Egy újabb elégedetlen Hoványnál majdnem szervizelő. Ettől függetlenül nem értek vele egyet, mert első körből nem olvasott utána az adott típusnak, a másik pedig, hogy nem olvasott róla, hogy a Hoványnál már más ill. helyesbítek, sokan megjárták. A hibát pedig tuti nem volt egyszerű dolog megtalálni, ehhez v.mi márkafanatikusnak kellett lenni vagy még rosszabb......mint pl. Bazsi meg Udi. :wacko: :( <_< Na akkor van esély ilyesmire.De a Hoványnál.......na meg Autó Univerzál....Hagyjuk mánn'! ;) :o :) szerk,: Corsáról hír, hogy kuplungtárcsa+kinyomócsapágy csere, és szinte új.Holnap estére készen is lesz.11e.pééz. Láttam ma végre a Corsádat. Hát apukám, gyönyörű. Gratula hozzá mégegyszer. Dini biztos örül neki, ha most mindenki neki állna hívogatni? ;) Mindenesetre jobbulást neki, nagy mákja volt, hogy megúszta. Na ki jön Szerbiába? Ezt valami nálam profibb angolos lefordíthatná :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Láttam ma végre a Corsádat. Hát apukám, gyönyörű. Gratula hozzá mégegyszer. Thx! :wacko: Dini biztos örül neki, ha most mindenki neki állna hívogatni? <_< Mindenesetre jobbulást neki, nagy mákja volt, hogy megúszta. Már otthon lábadozik, a beszélőkéjével nem lett gond! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ahol Turci - és még sok embernek gondolom - kormányát stb. csinálták, nekik van weboldaluk ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ahol Turci - és még sok embernek gondolom - kormányát stb. csinálták, nekik van weboldaluk ? Igen,nekem is ott csinálták a GSi-t..és van weboldaluk. Ime: KORMÁNY-BŐRÖZÉS Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ezt valami nálam profibb angolos lefordíthatná :( translate.google.com <_< amúgy kb 20 euro a szállás, és két napos opel tali 7 ország részvételével :wacko: Lati jön, én egyek, Gepi agyal (de úgy is jön), Joee agyal Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Igen,nekem is ott csinálták a GSi-t..és van weboldaluk. Ime: KORMÁNY-BŐRÖZÉS Köszi Csabi, hallaottam hogy te közel dolgozol hozzá <_< Amúgy az hogy lehet, hogy Turci kisebb összeget mondott nekem, mint ami a honlapon olvasható ? Van kedvezményetek ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Lati jön, én egyek, Gepi agyal (de úgy is jön), Joee agyal Én is agyalok rajta... :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tegnap este fogtam egy kátyút a pirossal. nem kicsit gumi szétszakadt, felni elgörbült, és azóta az autó nem megy egyenesen pedig a kormány jól áll. Rendőrség helyszínelt most várom a jegyzőkönyvet és megyek a közúthoz... az ott benne az izzókészletem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tegnap este fogtam egy kátyút a pirossal. nem kicsit Hol sikerült ezt a krátert össze szedni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Hol sikerült ezt a krátert össze szedni? <_< Régi 5-ös bevezetőn, a J&T kút környékén a 79-es Km-nél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Régi 5-ös bevezetőn, a J&T kút környékén a 79-es Km-nél... Bakter.Ezért én kapásból fejbe lőnék pár embert, hogy ilyenek lehetnek a közútjainak.Fizetünk egy rakás sarcot, mint autóst lehúznak ahol csak tudnak, cserébe pedig még amire költeni kellene az általunk befizetett összeget, abból egy fillért sem költenek. Sőt, luxusnak számít az autó......erre persze találnék szavakat, de ősklubtagság ide vagy oda, úgy ki lennék tiltva a fórumról mint a huzat. Inkább nem mondok semmit. <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts