warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Akkor pályanapon már ezzel fogsz karikázni? :wacko: Csütörtök este megy ki Gabiékhoz kuplungjavításra.A szombat még erősen képlékeny, mert éccaka melódzok, így ha rárohanok, akkor max. szombat reggel érek haza.Utána meg alvásosság jön.......és ébredés után a pályanap. <_< Ha nem lenne meg Morzsa.... :( Add el, aztán jöhet a mehet! ;) Húgodnak amúgy is meg kellene tanulnia autót vezetni.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Add el, aztán jöhet a mehet! <_< Húgodnak amúgy is meg kellene tanulnia autót vezetni.... :wacko: Két dolog: egyrészt a morzsába beleölt lovét ne más élvezze ki,másfelöl én nem váéllalok be hitelt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100913/17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg csak úgy Mint lopott biciklit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Két dolog: egyrészt a morzsába beleölt lovét ne más élvezze ki,másfelöl én nem váéllalok be hitelt. :( Fentebb nem úgy tűnt... <_< ;) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Fentebb nem úgy tűnt... <_< :o ;) Ne zavard már össze ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Fentebb nem úgy tűnt... <_< ;) :wacko: Álmodozni csak lehet,nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Álmodozni csak lehet,nem? <_< Most már világos a mindent verő morzsa... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ne zavard már össze :o <_< :wacko: :( ;) ;) Egyébként néztem egy filmet a Clubgenen, és volt benne egy betétdal.Nekem nagyon tetszett a film is, no meg :o Mer' táncolni nagyon szeretek, még ha nem is vagyok már huszonéves! :) A film címe a fentebbi weboldalon: Dobd be magad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Fx megadta magát tegnap 1-es, 2-es hengerben fele akkora kompresszió van, ma szétkapjuk a mocit pályanapra nembiztos, hogy elkészül. 2006-ban lett felújítva a HF. 1 évig benyával, 2 évig Flextek-el (etanol), kb. 8 hónapot e85power kütyüvel üzemelt. Képeket majd csinálok róla, remélem nem az etanol miatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Fx megadta magát tegnap 1-es, 2-es hengerben fele akkora kompresszió van, ma szétkapjuk a mocit pályanapra nembiztos, hogy elkészül. 2006-ban lett felújítva a HF. 1 évig benyával, 2 évig Flextek-el (etanol), kb. 8 hónapot e85power kütyüvel üzemelt. Képeket majd csinálok róla, remélem nem az etanol miatt van. Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 rádió Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_< Hö-hö :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ....remélem nem az etanol miatt van. Ne írd be az e85 topicba, mert biztos lehetsz, hogy megmagyarázzák, hogy az etanol a ludas. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Álmodozni csak lehet,nem? ;) Ma miről álmodoztál? Talán erről: <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ma miről álmodoztál? Talán erről: <_< :wacko: :( Nem, erről: Pár darab van még itthon a régiből, ha kell tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_< Jelentem újra gurul az Fx! :wacko: HF-et leszedtük, megnéztük a tömítés égett át az 1-2 henger között, tehát nem az etanol miatt ment el a kompresszió. Úgy tűnik túl sok a paci és a gyári tömítés már nem bírja, most Victor Reinz tömítést kapott remélem ez jobb lesz. :( Képeket csináltam róla ha már szétkaptuk, etanol nem mart meg semmit nincsen beégve a szelepfészek stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ez legalább jó hír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Jelentem újra gurul az Fx! :wacko: HF-et leszedtük, megnéztük a tömítés égett át az 1-2 henger között, tehát nem az etanol miatt ment el a kompresszió. Úgy tűnik túl sok a paci és a gyári tömítés már nem bírja, most Victor Reinz tömítést kapott remélem ez jobb lesz. :( Képeket csináltam róla ha már szétkaptuk, etanol nem mart meg semmit nincsen beégve a szelepfészek stb. Akkor ez olcsón megvan szerencsére. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 MEGA LOL.....ezek sem normálisak!!!! <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 :wacko: Az a nagy hal k*va jó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Minden évben megrendezik ezt a showt.Most is mennek ki rá magyarok.Vagyis már kint vannak! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Udi: A CPFilms, a Johnson Controls független energia auditálló cég közreműködésével végzett tesztjében az épületen semmilyen változás nem történt a LLumar fólia felszerelését kivéve. Ahogy az alábbi ábrán is látható, a teszt mérési eredményei egyértelműen bizonyítják a fólia hatékonyságát és energia-megtakarítási tulajdonságát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Én meg mosmá' papíros korzás is vagyok.Kész az átírás.Ha megjön a vektrakocsi, kikerül Heténybe a lakatoshoz a korzi. Amúgy érdekes ez a kuplung dolog, mert ha egyesben és kettesben normálisan ki van húzatva, lehet vele közlekedni.Lehet, a nyomatékot nem bírja a kuplung! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 A rám bízott plakátok kihelyezve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts