warwolf Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hifivel ne aggódj,összeírjuk mi kell és megcsináljuk.Vezetéket annyit hozok a cégtől,hogy a brazilok is megirigylik,ha kell. ;) A lemezzel én kimennék Ferihez,tuti tud rá megoldást,nem az első lyukas opelt látja. <_< Na de mit pofázom én,tudom,hogy részben ez volt a cél,hogy végre legyen min megint agyalni! :( A hifi dologgal kapcsolatban még annyit, hogy a Morgótól kapott oválok még itt vannak a polcon.Költözéskor botlottam beléjük.Először a Vectrára gondoltam..........de végül lehet, hogy a Corsába lesz beépítve.A kérdés már csak a hová, mert a kalaptartó kilőve.Azt ugyan szét nem faragom. ;) A lakatolás dolgot tudom, csak idő gondom van, no meg a kuplung holnap úgy is megmondja a frankót.Egyébként picit feszítve volt a dolog, tekertem vissza kónuszon a villánál, de még így is fent fog.Szvsz. cserés lesz az.Sokat nem szeretnék rajta agyalni, mert idén még le akarom tenni az A vizsgát siklóernyőből.Oda meg idő és pénz is kell.Ha pechem van, még idén befigyel egy 21e.ft-os kötelező orvosi is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hifivel ne aggódj, Dini megcsinálja, akkorát szól, hogy letépi a lányok sünjéről a bugyit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Dini megcsinálja, akkorát szól, hogy letépi a lányok sünjéről a bugyit <_< KELL!!!! :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Dini megcsinálja, akkorát szól, hogy letépi a lányok sünjéről a bugyit <_< Szétbacom a sünödet! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 A hifi dologgal kapcsolatban még annyit, hogy a Morgótól kapott oválok még itt vannak a polcon.Költözéskor botlottam beléjük.Először a Vectrára gondoltam..........de végül lehet, hogy a Corsába lesz beépítve.A kérdés már csak a hová, mert a kalaptartó kilőve.Azt ugyan szét nem faragom. :wacko: A lakatolás dolgot tudom, csak idő gondom van, no meg a kuplung holnap úgy is megmondja a frankót.Egyébként picit feszítve volt a dolog, tekertem vissza kónuszon a villánál, de még így is fent fog.Szvsz. cserés lesz az.Sokat nem szeretnék rajta agyalni, mert idén még le akarom tenni az A vizsgát siklóernyőből.Oda meg idő és pénz is kell.Ha pechem van, még idén befigyel egy 21e.ft-os kötelező orvosi is. <_< Gyárilag a műszerfalban van a cucc ugye? Az ajtókat meg ne próbáld megfaragni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gyárilag a műszerfalban van a cucc ugye? Az ajtókat meg ne próbáld megfaragni! <_< Oda nem fér. kb. 10cm-es recsegőnek van csak hely.Ajtóba nem fér el, mert 3 utas a cucc.......lehet csomitartóba kell beeszkábálni?Akarom mondani rakni?Ott elfér.....és a kalaptartó is helyén marad! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Oda nem fér. kb. 10cm-es recsegőnek van csak hely.Ajtóba nem fér el, mert 3 utas a cucc.......lehet csomitartóba kell beeszkábálni?Akarom mondani rakni?Ott elfér.....és a kalaptartó is helyén marad! :wacko: Előre veszünk valami olcsó SAL-t,ennek a kettőnek meg csinálunk az ülések alá helyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Előre veszünk valami olcsó SAL-t,ennek a kettőnek meg csinálunk az ülések alá helyet. <_< Jelezném, hogy ott az üzemanyagtank van! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Az okos városvezetés megint logikus döntést hozott. <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sajnos itt szvsz. nem lett jó vége a dolognak, mert innentől kezdve az ugró jó esetben csak a karját törte el.Rosszabb esetben vele együtt száll le a gép........amit vagy túlél, vagy nem. ... Ez oltári szívás.Nekünk ezért kellett keresztbe fogni a mellhevedert kiugrás közben, hogy ilyesmi nem fordulhasson elő. Udi erre a tanúm, hiszen még Ő is a régi módszert tanulta.S, láss csodát életben van, akár csak én. Megerősítem amit Losi írt, szerencsére minket alaposan felkészítettek a régi bevált módszert tanultam én is. Pályanappal egyidőben lesz veterán ejtőernyős találkozó Kkfházán. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Jelezném, hogy ott az üzemanyagtank van! <_< Kis méricskélés után lehetne neki eszkábálni csomagtartóba egy szolid kis hangdobozt szvsz. és még pakolni is maradna hely, amennyi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Kis méricskélés után lehetne neki eszkábálni csomagtartóba egy szolid kis hangdobozt szvsz. és még pakolni is maradna hely, amennyi kell. Két oválból nem lehet csodát építeni és kár lenne azt a szép csomagteret egy ronda dobozzal teletömni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gratula Losi kis fehérhez! Recsegőket meg az első ülések alá dobjátok be. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gyárilag a műszerfalban van a cucc ugye? Az ajtókat meg ne próbáld megfaragni! :wacko: Gyárilag igen, az A1 A2-nek is elöl a műszerfalban, hátul meg a kalaptartó melletti műanyagon van a hangszóró helye. Nem biztos, hogy szabványos 10cm-sek, de szerintem azt már meg lehet oldani. Elöl mondjuk viccesebb, mert ilyen beillesztős/betekerős műanyagkereten van. Mondjuk, ha mókolás van a kasztnival és esetleg ez a műszerfal levételével is jár, akkor talán nem olyan nehéz már hozzáférni. A kalaptartóért meg tényleg kár lenne, egyre ritkábbak a gyáriak. Akkor már kell egy olyat szerezni pluszba, amit már szétvágtak. Tudom már szedtetek szét párat, de ha kell rajzos leírás (nem magyar), akkor nézzetek szét a képtáramon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szerda este megy ki a kasztnishoz a kisfehér, és megjavszerelésre kerül az esővíz csatorna.Csütörtök estére kész is lesz.Mondtam a srácnak, hogy nem az esztétikum, hanem a praktikum a lényeg, tehát faca legyen, oszt' jóvan.majd tavasszal átesik a kicsi egy alapos lakatoláson, de odáig még sok víz lefolyik a Dunán. Ma késő délután eredetiség vizsga, kövi 7főn pedig átírás, továbbá ha a lakat kész, sztem jön a kuplung. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gyöngyös 2400m magasról.PPG-vel tekert ki oda srác, aztán elfogyott a benyája.Az a távoli felhő a Mátrai hőerőmű kondenze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 ...Mondtam a srácnak, hogy nem az esztétikum, hanem a praktikum a lényeg... Ez az igazi Kórzás mentalitás <_< Kábelkötegelőt már raktál a kesztyűtartóba remélem! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gyöngyös 2400m magasról.PPG-vel tekert ki oda srác, aztán elfogyott a benyája.Az a távoli felhő a Mátrai hőerőmű kondenze. http://pg.c2.hu/userfiles/b3c8d39c270b920b...98519f8dd1b.jpg Nyálcsorog... Amúgy meg 2400m-ről, Magyarországon még egy Cessnával is simán elsiklasz egy leszállásra alkalmas területig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Két oválból nem lehet csodát építeni és kár lenne azt a szép csomagteret egy ronda dobozzal teletömni. Nem muszáj rondát csinálni, lehet azt könnyedén esztétikusra csinálni, de én veled autóhifiben nem merek vitatkozni <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gyárilag igen, az A1 A2-nek is elöl a műszerfalban, hátul meg a kalaptartó melletti műanyagon van a hangszóró helye. Nem biztos, hogy szabványos 10cm-sek, de szerintem azt már meg lehet oldani. Elöl mondjuk viccesebb, mert ilyen beillesztős/betekerős műanyagkereten van. Mondjuk, ha mókolás van a kasztnival és esetleg ez a műszerfal levételével is jár, akkor talán nem olyan nehéz már hozzáférni. A kalaptartóért meg tényleg kár lenne, egyre ritkábbak a gyáriak. Akkor már kell egy olyat szerezni pluszba, amit már szétvágtak. Tudom már szedtetek szét párat, de ha kell rajzos leírás (nem magyar), akkor nézzetek szét a képtáramon <_< Néztem ma hangszórót hozzá,4-6E-ig elég jókat lehet már venni 10cm-es viszonylatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nem muszáj rondát csinálni, lehet azt könnyedén esztétikusra csinálni, de én veled autóhifiben nem merek vitatkozni :wacko: :( Mindent lehet,de ezt a corsát és főleg azt a makulátlan csomagteret vétek lenne elrondítani bármivel is. Én láttam azt a gépet közelről,egy kis gondoskodással(amit Losi meg is fog neki adni szerintem)olyan patika gyári gépet lehet belőle csinálni,hogy aki meglátja elolvad majd tőle. Mutasson nekem itthon valaki 84-es,full gyári,kendács nélküli,egyedi belsővel szerelt A corsát!...szerintem nincs. Remélem Losi barátom is felfogta,micsoda érték került a kezébe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 csak úgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Remélem Losi barátom is felfogta,micsoda érték került a kezébe. <_< Fel bizony! ;) Úgyhogy ennek a kis csodának szét kell szedni a kuplungóját, mert elég vicces vele autómatásat játszani! :wacko: Eredetvizsga kész, átírás holnapra megvan, Lakatos csütörtökre végez az utastér foltozásával, a többi nem gáz.V.hogyan be kellene sűríteni még erre a 7re a kuplungot is, úgyhogy fel is hívom Gabiékat..... :( Nincs mese, kövi 7re kell a vas! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Fel bizony! :( Úgyhogy ennek a kis csodának szét kell szedni a kuplungóját, mert elég vicces vele autómatásat játszani! <_< Eredetvizsga kész, átírás holnapra megvan, Lakatos csütörtökre végez az utastér foltozásával, a többi nem gáz.V.hogyan be kellene sűríteni még erre a 7re a kuplungot is, úgyhogy fel is hívom Gabiékat..... :wacko: Nincs mese, kövi 7re kell a vas! ;) Akkor pályanapon már ezzel fogsz karikázni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez az igazi Kórzás mentalitás <_< Kábelkötegelőt már raktál a kesztyűtartóba remélem! ;) ez is Corsán nevelkedett.. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts