Gepard Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 http://mellbimbo.eu/view-13ee6dbbd11fcc859...8a9aaa0a1d.html Csak, hogy jól aludjatok el <_< Vazze, én ismerem a csajt, de nem tudom honnét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Vazze, én ismerem a csajt, de nem tudom honnét. Hasonlít a laboros rönére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Csabi!!! Holnap délután küldöm át amiről beszéltünk, ha úgy jó neked. Ha nem, akkor küldhetek még most egyet, de az nem lesz 100% aktuális. <_< Ja, és thx Gepinek és Losinak a távsegítségben! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Csabi!!! Holnap délután küldöm át amiről beszéltünk, ha úgy jó neked. Ha nem, akkor küldhetek még most egyet, de az nem lesz 100% aktuális. <_< Ja, és thx Gepinek és Losinak a távsegítségben! :wacko: Ferit én is felhívtam még délután, de mondta, hogy addigra már lebeszéltétek a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Csabi!!! Holnap délután küldöm át amiről beszéltünk, ha úgy jó neked. Ha nem, akkor küldhetek még most egyet, de az nem lesz 100% aktuális. <_< Ok, jó lesz holnap is! Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Vazze, én ismerem a csajt, de nem tudom honnét. Esetleg, ha eszedbe jutott, akkor küldd már el az elérhetőségeit :( :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Megkaptad azt a mailt, amit Tomi bentről küldött nekünk? <_< Nekem nem jött át... Ha megvan, akkor küld már el lécci nekem... Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Megkaptad azt a mailt, amit Tomi bentről küldött nekünk? <_< Nekem nem jött át... Ha megvan, akkor küld már el lécci nekem... Thx Küldtem. 3 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Küldtem. 3 volt. Köxi! <_< De ez milyen formátum - dat? :( Valahogy elég carul jött át... meg sem lehet nézni normálisan... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Ferit én is felhívtam még délután, de mondta, hogy addigra már lebeszéltétek a dolgot. Innentől vagy vagy. Rajtam nem múlik. <_< Leadtad az interjút végül? Ok, jó lesz holnap is! Thx Akkor holnap, friss ropogós, aktuálisat kapsz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Vazze, én ismerem a csajt, de nem tudom honnét. Húzós buli lehetett... <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Közel volt a szomszédom kerítése és kicsit meghúzta a lökös bal oldalát. Másnap meg a jobb oldalt..... <_< (vagy fordítva, mindegy) Szimetrikus legalább, így kell csinálni :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Úgy tűnik ma nem túl jó időnk lesz..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Úgy tűnik ma nem túl jó időnk lesz..... <_< de jó! sexy vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tomi! Küldtem PÜ-t! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ha valaki tud 3CCD-s, optika képstabizátoros (O.I.S) miniDV kamerát (pl. Panasonic NV-GS400, GS500 vagy hasonló) feltöltött aksival kihozhatná a pályanapra. Enyém nem biztos, hogy elkészül ma, márkaszervizbe még nem érkezett meg az alkatrész, jó volna egy tartalék kamera. :wacko: Pályanap 2009-es DVD holnapra kész ha a technika is úgy akarja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Pályanap 2009-es DVD holnapra kész ha a technika is úgy akarja. <_< van egy sony miniDVm ha kell! karcolj ki 100-at és eladjuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tehát, leírom újfent.Az X16XEL-be esetemben 3.7L olaj ment bele.Ebben benne van amit az olajszűrő felvett.Ettől függetlenül célszerű első körből 3.5L-t önteni bele, és miután megvolt a próbaindítás és elaludt az olajnyomás lámpa is, tehát úgymond felvette a motor az olajat, utána motor leállít, és kis idő múlva szintet nívópálcán ellenőriz, ha szükséges utána tölt, de ne legyen tovább a minimum és a maximum jelzés közötti rész 3/4-ig, mert üzemmeleg állapotban az olaj tágul, és ha sikerült max. nívóig felönteni, vagy azon túl, akkor a számára felesleges olajat v.melyik szimeringen (első vs. hátsó) keresztül a szabadba üríti.Pörgetni tilos.Szépen alapjáraton kell hagyni, hogy az olajszivattyú tegye a dolgát. A váltóolaj csere periódusa emlékeim szerint talán 60e.km és csak gyárit szabad belőle venni, ugyanis más olajat a váltó tetején lévő szuszogón keresztül ugyancsak kinyomja.Ez ilyen. Amúgy a gyújtógyertyát is célszerű az olajcserével együtt kicserélni.A 4db. talán jó ha 4500ft-ba kerül, és mivel a tiéd 16V, ezért spec. olyan gyertya kell bele.Tehát úgymond 2 pólusú.S, szigorúan ebből is csak gyárit, mert ez jó bele. Az olajsár pedig a betöltő nyílás körül is fellehető ha egyáltalán van benne, esetleg a szelepdekli belső felén amit nem fogsz látni, vagy pedig az olajkarter legalján amit megint csak nem fogsz látni.Kimosása szétszedett állapotban Brigéciol, Nitrohigító, benzin, féktisztító spray, nagynyomású meleg vizes gőzborotva. Dióhéjban..... Amúgy meg egyszerűbb lenne mindezt élőben elmondani, mert nem íródeáknak készültem. ;) Amúgy holnap én is megveszem az olajcserémhez szükséges 5+1L olajat, meg a szokásos szűrős csacskaságokat.Az olaj még képlékeny.Drága nem kell bele, mert úgy is megeszi, tehát v.mi Catrol, Shell vagy ilyenek lesznek.Az ELF nem jött be.Megette.Nagyon. ;) Még is csak ECOTEC na! <_< Huu na ez ám a válasz köszönöm szépen!!! :o Ha ilyen idő lesz akkor nem tom hogy lesz kicserélve az olaj mert nincs aknánk de majd megoldjuk valahogy :wacko: Még egyszer köszike :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 sexy vagyok Okos pitsa lehet ez is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Még egyszer köszike :( NM. <_< SMS-t megkaptam de nálunk Flóra elfoglaltsága miatt jelen esetben is tart a gyerekösszeszedési projekt.Tehát max. este ha lesz v.hol v.mi ott tudok informálódni.Amúgy is amolyan töltelékember szerepét töltöm be.Tehát ahová küldtök, oda mejek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Okos pitsa lehet ez is! :wacko: Tele van az iwiw az ilyen önjelölt szexistennőkkel. És ők komolyan szexinek gondolják magukat, ez a gáz..... <_< Én magamról egy képet se raktam ki. (na, nem mintha akkora néznivaló lennék :( )Még a kezdőképem is egy motorblokk. Most éppen Monza. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tele van az iwiw az ilyen önjelölt szexistennőkkel. És ők komolyan szexinek gondolják magukat, ez a gáz..... <_< Én magamról egy képet se raktam ki. (na, nem mintha akkora néznivaló lennék :wacko: )Még a kezdőképem is egy motorblokk. Most éppen Monza. ;) Azé egy kispolgári aktot rakjál ki! :( Na de most komolyan,egy normális kép csak kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 .....Tehát ahová küldtök, oda mejek. <_< La Verde 20.00! Gyere oda... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Petinek van egy kolleganője, - hááát, olyan bányarém a nő, hogy horrorfilmekben simán szerepet kapna. No, ez a nő ilyíen "szexy vagyok" képeket rak fel magáról minden nap! És az a durva, hogy rengeteg férfi kommentálja ilyen szövegekkel: "gyönyörű vagy" " a legszebb lány" stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 kurvajól fizető állások!! <_< 2. Lekvárzsibbasztógép-kezelő 3. Kazánkovács és nőgyógyász 4. Sétabot sétáltató 5. Mangólengető 6. Uszodában viztükörfeszitő 7. Gerincsérv restaurátor 8. Szomorúfűzfa vigasztaló 9. Főállású szerető 10. Olajtó lecsapolószivattyú tervező mérnökasztisztens segégmunkás 11. Poroltó (GL) 12. Szagácsa poggató (GL) 13. Fül- és ornitológus (GL) 14. Orr-fülgépész (GL) 15. Szennyezet-környező (GL) 16. Repülőgép-anyahajó-kabinajtó-hajtogató-kézikészülék-kezelő 17. Szöszmötölő 18. Pepecselő 19. Méhröptető 20. Kisipari bugyigumi-behúzó 21. Vadgesztenyeszelidítő (by Ancs) 22. Műbőrgyógyász 23. Melegházfelügyelő 24. Ajtón álló 25. Aknázómoly 26. Álláskereső kisiparos 27. Automatikus hóletevő szánkógyártó nagyiparos 28. Bárányfelhő-bodorító 29. Bélgázpalackozó 30. Bolhafarmgazdász 31. Busman palmtop manager 32. Cukorkeserítő és mézsavanyító szakmunkás 33. Dákóslukkoló 34. Dinnyezsugorító gépkezelő 35. Diplomás madárijesztő 36. Dugattyú visszahúzó rugó beszerelőszakaszisztens 37. Farágó 38. Fedettpályás képmutató 39. Felbérelt ellentapsonc 40. Főállású Jedilovag 41. Galambszarszedő 42. Gilisztaidomár 43. Guminő szervizelő 44. Gumióvszer tesztelő 45. Guruló hordó 46. Gyakorlott, önálló munkavégzésre képesmonitor (valós) 47. Gyors és gépkocsirakodó (xxxLevi) 48. Hanghullám-törő asszisztens 49. Kavicsmászó 50. kedvezményes belépő 51. Kenyérkenő 52. Kétoldalas ütvefúró 53. Kígyóváll masszőr 54. Kismenő 55. Kuglóf aszaló 56. Kutyagumi- szervízi raktáros 57. Lapáttechnikus 58. Lekvárkaszálló 59. Levegő becsomagolo szakmunkás(lufis) 60. Makacs ellenző 61. Másokon átnéző 62. Medvetej dobozló 63. Megbízott mindenkire várakozó 64. Meg-megálló 65. Méhész és nőgyógyász 66. Melltartó védőnő 67. Méregképes könyvnyelő 68. Okleveles hülyegyerek-referens 69. Ólajtócsapkodó 70. Pénznyelő 71. Pizzaszeletelő 72. Reptéri bakter 73. Satu-tuningos 74. Survivor supervisor 75. Szarkofág műszerész 76. Szélfütyültető 77. Szemráncoló 78. Szervizvezető szervizes 79. Szőrszálhasogató 80. Szövőlepke befogó 81. Tészta feszítő kisiparos 82. Tojástartó 83. Tücsök ciripeltető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts