Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Egy kanyarban megelőzte, két keréken, de megelőzte <_< :wacko:

Beálltunk a lámpához és azt hittem én balga,hogy áááá ez csak egy régi fos seat.

Háááát nem! :(

Visszanyalt a fagyi! ;)

Mondjuk súlyelőnyben volt,velem volt a hugom,másrészt ő a balesete óta eléggé fosik,nem is tolhattam el neki rendessen,de elkent a kis genya indulásból,bár kanyarban tényleg megfogtam! ;)

Amúgy tutkó van benne okosítás,mert iszonyat dús keverék szag csapott meg,amikor megelőzött.

Megosztás:

hazaértél?

Azért hívtalak, hogy hozzál ki hosszabbítót!!

Épp akkor értem haza,vacsiztam...tudod,hogy olyankor nem veszem fel! :( ;)

Bocs,hogy nem hívtalak vissza,de még itthon sem hagynak békén,távoli asztalon is motort bütykölök itthonról. <_<

Holnap 4-kor megyek pestre,addig elvileg nem zaklat senki,este buli,pénteken haza. :wacko:

Megosztás:

Zoli motorja állítólag állomszerű <_<

Hja, akkó ledarálnak az első generációs vw csoportos szeátok ;) ;)

Márknak is volt álomszerű mocija...kb gyöngyösig. :wacko:

Pályanap után kipakolok belőle,felderítem a padlólemez hiányosságait,na majd akkor kiváncsi leszek milyen üresen...lehet nem is teszek vissza ülést...kell a hely a cuccnak! :(

Megosztás:

Márknak is volt álomszerű mocija...kb gyöngyösig. <_<

Pályanap után kipakolok belőle,felderítem a padlólemez hiányosságait,na majd akkor kiváncsi leszek milyen üresen...lehet nem is teszek vissza ülést...kell a hely a cuccnak! :wacko:

Az ecotec, kicsit más kategória ;)

Ott van hiányosság, ahol nyomnád a gázpedált, de már nem tud jobban menni az autó :( ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.