J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Egy kanyarban megelőzte, két keréken, de megelőzte <_< :wacko: Beálltunk a lámpához és azt hittem én balga,hogy áááá ez csak egy régi fos seat. Háááát nem! :( Visszanyalt a fagyi! ;) Mondjuk súlyelőnyben volt,velem volt a hugom,másrészt ő a balesete óta eléggé fosik,nem is tolhattam el neki rendessen,de elkent a kis genya indulásból,bár kanyarban tényleg megfogtam! ;) Amúgy tutkó van benne okosítás,mert iszonyat dús keverék szag csapott meg,amikor megelőzött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Hova gondolsz?Halálosztó Morzsával? :wacko: Mondjad kerítésgyilkos...mi a tészta? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mondjad kerítésgyilkos...mi a tészta? <_< Mit művelt má ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mit művelt má ? <_< Éééééneeem tom,aludtam! :wacko: Holnap 9 körül az A38-on! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Éééééneeem tom,aludtam! :wacko: Holnap 9 körül az A38-on! ;) Na énekeljen szépen valaki <_< Hümm-hümm, mondjuk tudok bent aludni és akkor nem kell hazamenni :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mondjad kerítésgyilkos...mi a tészta? <_< Kösziiiiiii! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kösziiiiiii! <_< Na csinálj úgy szépen, mint a maci http://www.youtube.com/watch?v=GLsaiBwEKPw :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Beálltunk a lámpához és azt hittem én balga,hogy áááá ez csak egy régi fos seat. Háááát nem! :) Visszanyalt a fagyi! :o ... LOL <_< :wacko: :( Mikor megy a Morzsába az NE? ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 LOL :wacko: :( ;) Mikor megy a Morzsába az NE? ;) :o :) Ha lenne egy értelmes NE a látóhatáron már bent lenne! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha lenne egy értelmes NE a látóhatáron már bent lenne! <_< hazaértél? Azért hívtalak, hogy hozzál ki hosszabbítót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha lenne egy értelmes NE a látóhatáron már bent lenne! <_< Cöcö.... Mi baj az itthoniakkal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 hazaértél? Azért hívtalak, hogy hozzál ki hosszabbítót!! Épp akkor értem haza,vacsiztam...tudod,hogy olyankor nem veszem fel! :( ;) Bocs,hogy nem hívtalak vissza,de még itthon sem hagynak békén,távoli asztalon is motort bütykölök itthonról. <_< Holnap 4-kor megyek pestre,addig elvileg nem zaklat senki,este buli,pénteken haza. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mi baj az itthoniakkal ? Szeretem,amikor ilyen szőke nős kérdéseket teszel fel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Szeretem,amikor ilyen szőke nős kérdéseket teszel fel! <_< Mi baja lehetne annak a motornak ? :wacko: :( ;) Dininek sincs ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Holnap 4-kor megyek pestre,addig elvileg nem zaklat senki,este buli,pénteken haza. <_< Mesélj már a menetrendről :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mi baja lehetne annak a motornak ? <_< :wacko: :( Dininek sincs ? Igazából donor motort lehetne itthon találni talán,de totál szétkéne borítani,felújítani stb stb...most erre se időm se pénzem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Igazából donor motort lehetne itthon találni talán,de totál szétkéne borítani,felújítani stb stb...most erre se időm se pénzem. :( Te már ittál, vagy mi van veled ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mesélj már a menetrendről <_< Mondtam: 6-ra megyek 13-ba,ott alapozunk,aztán 8-9 között vagy A38 egyből,vagy előtte egy kis Zagar a ZP-ben,attól függően milyen idő lesz. Egy biztos: 22:00 hajó gyomor IHM agygyalu! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Te már ittál, vagy mi van veled ? :wacko: :( <_< ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 <_< ??? Ami mondjuk Dinihez jön, azzal mi a gond ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ami mondjuk Dinihez jön, azzal mi a gond ? <_< Valahogy nem hiszek már a csodákban...értsd jól... :wacko: Másrészt minek csinálnék most magamnak gondot...nincs kedvem ellocsolni pénzt erre,kell az még másra. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Valahogy nem hiszek már a csodákban...értsd jól... ;) Másrészt minek csinálnék most magamnak gondot...nincs kedvem ellocsolni pénzt erre,kell az még másra. ;) Zoli motorja állítólag állomszerű <_< Hja, akkó ledarálnak az első generációs vw csoportos szeátok :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mondtam: 6-ra megyek 13-ba,ott alapozunk,aztán 8-9 között vagy A38 egyből,vagy előtte egy kis Zagar a ZP-ben,attól függően milyen idő lesz. Egy biztos: 22:00 hajó gyomor IHM agygyalu! :wacko: Nem mondtad iylen részletessen :( Na majd meglássuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Zoli motorja állítólag állomszerű <_< Hja, akkó ledarálnak az első generációs vw csoportos szeátok ;) ;) Márknak is volt álomszerű mocija...kb gyöngyösig. :wacko: Pályanap után kipakolok belőle,felderítem a padlólemez hiányosságait,na majd akkor kiváncsi leszek milyen üresen...lehet nem is teszek vissza ülést...kell a hely a cuccnak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Márknak is volt álomszerű mocija...kb gyöngyösig. <_< Pályanap után kipakolok belőle,felderítem a padlólemez hiányosságait,na majd akkor kiváncsi leszek milyen üresen...lehet nem is teszek vissza ülést...kell a hely a cuccnak! :wacko: Az ecotec, kicsit más kategória ;) Ott van hiányosság, ahol nyomnád a gázpedált, de már nem tud jobban menni az autó :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts