Kacsero Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi <_< :wacko: nekem sikerült tegnap felébreszteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi kapcsold ki vagy némítsd le vagy vállald be <_< bocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Értem akkor jó lesz az majd kiderül ebböl mennyi fogy <_< Köcce :( A lényeg, hogy 5L-es kannával vegyél, mert kb. 3.6-3.8L olaj fog bele menni, a többi pedig kell utántölteni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi Miért nem rakod némára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Miért nem rakod némára? Túl logikus <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tomika szemcsije hol van ? :( otthon maradt de így jobb is volt, az este mérlege + <_< ugyan ezt megléptem szombaton is és duplán ++ lett :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Túl logikus <_< Hé jó arcok testvérek!Le volt halkítva!De már ébresztettem én is így ez vissza járt! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Beszéljétek le hogy Krisztiánt ki és mikor hozza el Tázlárról!Tomi neked megvan Brigi száma kérd el tőle a nagymama számát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Beszéljétek le hogy Krisztiánt ki és mikor hozza el Tázlárról!Tomi neked megvan Brigi száma kérd el tőle a nagymama számát! nekem csak a húgod száma van + <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 otthon maradt de így jobb is volt, az este mérlege + <_< ugyan ezt megléptem szombaton is és duplán ++ lett :wacko: Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? <_< :wacko: Tomit ismerve........................................................utóbbi........... .......................... ;) :( ;) Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tomit ismerve........................................................utóbbi........... .......................... :) <_< :wacko: Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták......... Hááááááhááááááááááááááá :( ;) ;) :o Ház hogy áll ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Hááááááhááááááááááááááá :wacko: :( ;) ;) Ház hogy áll ? Alakul. Asztalosra várva. Azért két szobát, és a konyhát már belaktuk. Szabi már elfogyott, így a tempó lassult, de alakulgat. Ami kész az qrvára tetszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Alakul. Asztalosra várva. Azért két szobát, és a konyhát már belaktuk. Szabi már elfogyott, így a tempó lassult, de alakulgat. Ami kész az qrvára tetszik. <_< Jól van akkor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták......... Ennyi pézé' ilyet adnak na! <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ennyi pézé' ilyet adnak na! <_< :wacko: :( Kinek mi jár vagy jut! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kinek mi jár vagy jut! <_< Egy régi ismi mondta aki nem volt éppen egy bredpitt, hogy tüzet oltani moslékos vödörrel is lehet! :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve??? a lámpa helye ott van elméletileg de addig örülj amíg nem világít <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve??? Mindegyikben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Egy régi ismi mondta aki nem volt éppen egy bredpitt, hogy tüzet oltani moslékos vödörrel is lehet! <_< :wacko: :( Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ...... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Johnny, te pedig valszeg egy ILYENNEL akadtál össze. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Johnny, te pedig valszeg egy ILYENNEL akadtál össze. <_< Elkenték a száját a kiscsókának ? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Elkenték a száját a kiscsókának ? <_< :wacko: Hova gondolsz?Halálosztó Morzsával? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Hova gondolsz?Halálosztó Morzsával? <_< Egy kanyarban megelőzte, két keréken, de megelőzte :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts