J0hnny Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ez is maradt egynégynyócszelep........csak a paripák lettek össze terelve a legalitás határain belül! :D A patika motortér azé szép nagy 5-öst érdemel! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 A patika motortér azé szép nagy 5-öst érdemel! ^_^ Voltam ma kint megnézni a pirosat.Az állapota olyan, hogy ha betolnám Ferihez a Csókára, hogy szeretném leadni, sarkon fordulna az ajtóban, és valószínűleg sosem állna velem többet szóba.Szóval kiesett. (a lelke+a kritikus helyeken xarrá van hervadva) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Voltam ma kint megnézni a pirosat ez most azt jelenti, hogy megint autócsere program van? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ez most azt jelenti, hogy megint autócsere program van? :D Téli autó projekt, minél költséghatékonyabban.Tehát a Veki kap egy másodhegedűst.Mert ugye a Vekivel anyuka közlekedik 2db gyerkőccel reggel és utána késő délután. Annyira nem fűlik a fogam hidegben 17km-t tekerni.Normális időben okés, de tegnap este is igen viharos szembe szélben kellett haza tekernem..........aztán nem kicsit elfáradtam mert a műszakom sem volt éppen 7köznapi. ^_^ Tehát amit keresek, vigyen be melózni és hozzon haza, ne kerüljön sokba, ne legyen nagy motorja, és olcsó legyen fenntartani.Semmi csicsaprojekt, mert inkább a házra költöm a nemlétező felesleges pénzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Téli autó projekt, apának ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Tehát amit keresek, vigyen be melózni és hozzon haza, ne kerüljön sokba, ne legyen nagy motorja, és olcsó legyen fenntartani.Semmi csicsaprojekt, mert inkább a házra költöm a nemlétező felesleges pénzem. Ha csak erre kell, akkor: Talán ez? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 a 2 méteres állvány nem sokat ér 7 méter magas kellene. Akkor létrázunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ha csak erre kell, akkor: Talán ez? :D A rendőrök kedvence lennék! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Javasolnám még a lovaskocsit!Vagy elektromos 3 kerekű!Sok nyugdíjas használja! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Javasolnám még a lovaskocsit!Vagy elektromos 3 kerekű!Sok nyugdíjas használja! ^_^ Nem is dolgozni járnak vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 A rendőrök kedvence lennék! :D :D :D Most nem értem, mi bajod van vele... ^_^ Nem ázol benne, nem kell tekerni, kis helyen elfér...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Most nem értem, mi bajod van vele... ^_^ Nem ázol benne, nem kell tekerni, kis helyen elfér...:D A mopedautók egy joghézagot kihasználva lettek itthon forgalmazva, ugye amolyan robogófélének vannak minősítve.De az NKH kitalálta, hogy regisztráltatni kell őket, ez egyenértékű egy KPM műszakival aminek utána rendszámot kapnak.Na most ez ellenkezik az uniós normákkal, ahol szimplán segédmotor kerékpár jogosítvánnyal is vezethetők és nem kötelező rájuk a rendszám. Tehát itthon a rendőr simán megállít, és feljelent.Utána járhatsz a bíróságra, ahol a végén te nyersz persze, de ezt a hercehurcát THX inkább kihagyom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 apának ;) Igaz, hogy tanyán lakunk, de terepjáróra azért nincs szükség... ^_^ Mondjuk a V6 jogos.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 A mopedautók egy joghézagot kihasználva lettek itthon forgalmazva, ugye amolyan robogófélének vannak minősítve.De az NKH kitalálta, hogy regisztráltatni kell őket, ez egyenértékű egy KPM műszakival aminek utána rendszámot kapnak.Na most ez ellenkezik az uniós normákkal, ahol szimplán segédmotor kerékpár jogosítvánnyal is vezethetők és nem kötelező rájuk a rendszám. Tehát itthon a rendőr simán megállít, és feljelent.Utána járhatsz a bíróságra, ahol a végén te nyersz persze, de ezt a hercehurcát THX inkább kihagyom. ^_^ Megtörtént dolog, a jard feljelentette a mopedoautóst, mert ha segédmotor akkor nem vihet utast ! Bíróságon kimagyarázva, ugyan is "sgédmotoron nem lehet utast szállítani"de segédmotorban akkor lehet. :D Tulaj megúszta, mehet tovább, de a bírósági ügyet végig kellett járnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Losi, javaslom a Skodát, én anno 50 000-ért vettem a 105-öst és semmi baja, mindennapos használatban van. ^_^ Csak jót kell kifogni. :D Az már csak hab a tortán, hogy egy fél Skodára való pótalkatrészt kaptam hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Losi, javaslom a Skodát, én anno 50 000-ért vettem a 105-öst és semmi baja, mindennapos használatban van. ^_^ Csak jót kell kifogni. :D Az már csak hab a tortán, hogy egy fél Skodára való pótalkatrészt kaptam hozzá. :D Nekem is volt skodám, nagyon szerettem vele autózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Egyelőre Stiftesélyes a dolog. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Egyelőre Stiftesélyes a dolog. ^_^ jajnemámegint egy corsa sokkal több lehetőséget rejt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 jajnemámegint egy corsa sokkal több lehetőséget rejt :D Karbantartás szempontjából is.S, arra meg ott a Vectra. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ... arra meg ott a Vectra. ^_^ :D Te is tudod, hogy az nem ugyanaz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Te is tudod, hogy az nem ugyanaz... :D Lassan újra le lehet szedni az alapjáratiját pl......Más baja egyelőre nincs! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Egyelőre Stiftesélyes a dolog. ^_^ Stift for president :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Stift for president ^_^ Te legalább tudod a frankót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Joee & Speed! BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Joee & Speed! BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! :D Köszönöm! Tegnap Tomival megünnepeltük ^_^ Elmentünk topogni a Club Da Vinci nyitóbulijába. Elég kulturált helynek látszik így első benyomásra. Már amennyire emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts