tomi023 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Valami itt nem kerek vol2 ^_^ mivazze nem tolod a V6nak megelégszik egy 10-essel az omi meg E85 ami + 15%kb és autómata Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ....nem tolod a V6nak megelégszik egy 10-essel.... Feltegyem a kérdést, amit ilyenkor mindenki feltenne, vagy írsz egyből választ rá ? ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Feltegyem a kérdést, amit ilyenkor mindenki feltenne, vagy írsz egyből választ rá ? ^_^ :D :D Tedd már fel, mer nekem lövésem nincs, mit tenne fel mindenki és érdekel a dolog :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Tedd már fel, mer nekem lövésem nincs, mit tenne fel mindenki és érdekel a dolog ^_^ :D Páhhhhhhh..... Úgy kezdődik : akkor..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Páhhhhhhh..... Úgy kezdődik : akkor..... ^_^ :D 15-20 liter mint egy bubu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 15-20 liter mint egy bubu Na ez is egy megoldás a folytatásra, de nem erre gondoltam :D Próbáljuk újra ^_^ Akkor....minek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Na ez is egy megoldás a folytatásra, de nem erre gondoltam :D Próbáljuk újra ^_^ Akkor....minek.... kérdezd már meg amit szeretnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 a legfrissebb EDC kedvezmény: - Szoptatásra felkészítő - (Internet) - biztosított kedvezmény: 18% Készüljön Ön is a szoptatással kapcsolatos problémák kezelésére! Elmélet és gyakorlat írásban valamint video és hanganyagokkal. Vásároljon most hozzáférést az internetes felületen található oktatócsomaghoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Egyelőre még a tervezett kereten túl van, szal bármi lehet..... :D Még offautó ish....tanyára... :D Figyeld csak... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 a legfrissebb EDC kedvezmény: - Szoptatásra felkészítő - (Internet) - biztosított kedvezmény: 18% Készüljön Ön is a szoptatással kapcsolatos problémák kezelésére! Elmélet és gyakorlat írásban valamint video és hanganyagokkal. Vásároljon most hozzáférést az internetes felületen található oktatócsomaghoz! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 kérdezd már meg amit szeretnél Nehheeeeemmmmmmmmm ^_^ Ha kitalálod a kérdést, akkor megmondom rá a helyes választ is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Figyeld csak... ^_^ Továbbra is dobogós a legrandább opel versenyen :D Amúgy nem rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 a legfrissebb EDC kedvezmény: - Szoptatásra felkészítő - (Internet) - biztosított kedvezmény: 18% Készüljön Ön is a szoptatással kapcsolatos problémák kezelésére! Elmélet és gyakorlat írásban valamint video és hanganyagokkal. Vásároljon most hozzáférést az internetes felületen található oktatócsomaghoz! Na ne szopass. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Na ne szopass. :D ^_^ de ez komoly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Figyeld csak... ^_^ Nem tudom miféle motor ez, de v.mi azt súgja, nem tud 82 paripát.Amúgy meg túl sok rajta az ajtó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem tudom miféle motor ez, de v.mi azt súgja, nem tud 82 paripát.Amúgy meg túl sok rajta az ajtó! ^_^ nem mind1 x20xe-t neki :D vagy z32se-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 nem mind1 x20xe-t neki ^_^ vagy z32se-t Te is már csak euro1 felett gondolkoccccc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 nem mind1 x20xe-t neki :D vagy z32se-t DeszeretnémédesIstenem.... ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Turci, ha elviszik az állványt, nekem van 2 db 2 méteresre kihúzható. Csak költözzek már be a garázsból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Turci, ha elviszik az állványt, nekem van 2 db 2 méteresre kihúzható. Csak költözzek már be a garázsból.... Mennyi kell még hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Turci, ha elviszik az állványt, nekem van 2 db 2 méteresre kihúzható. Csak költözzek már be a garázsból.... Nem én vagyok ideges! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Mennyi kell még hozzá ? 3 ablak. Meg egy tűzfal. Nem én vagyok ideges! ^_^ Én azt is megértem. Amúgy reggel megyek a parkettaszegőkért. Holnap este azt is lerakjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Amúgy meg túl sok rajta az ajtó! :D Maradjámá' a gyatyádba,valahogy Timinek is el kell adni,hogy minek vetted! :D Itt is elgurult a gyógyszer az idők folyamán! ;) ^_^ Igazi elvetemült! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 a 2 méteres állvány nem sokat ér 7 méter magas kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Maradjámá' a gyatyádba,valahogy Timinek is el kell adni,hogy minek vetted! ^_^ Itt is elgurult a gyógyszer az idők folyamán! :D Ez is maradt egynégynyócszelep........csak a paripák lettek össze terelve a legalitás határain belül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts