warwolf Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 kicseréltem a vectra hátsó fékbetéteit na rendben is volt csak a munkahengert nem lehet visszanyomni hanem egy spec tekerve nyomó szerszám kell 16.000ért még jó, hogy kaptam kölcsön :D azzal 10 perc alatt kész ^_^ Sejtettem, hogy v.mi spéci cucc kell hozzá.Amúgy így futtában jól néz ki.Ha este leszel, megnézem közelebbről is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sejtettem, hogy v.mi spéci cucc kell hozzá.Amúgy így futtában jól néz ki.Ha este leszel, megnézem közelebbről is! ^_^ most fóliázom az ablakait így estére még jobban fog kinézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sziasztok! Vasárnap milyen Kecskeméten az autópiac? érdemes átmenni? diesel autót keresnénk, amibe lehet pakolni, kb. 500 ezerig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sziasztok! Vasárnap milyen Kecskeméten az autópiac? érdemes átmenni? diesel autót keresnénk, amibe lehet pakolni, kb. 500 ezerig. kadet kombi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sziasztok! Vasárnap milyen Kecskeméten az autópiac? érdemes átmenni? diesel autót keresnénk, amibe lehet pakolni, kb. 500 ezerig. A piac felejtős,inkább a kereskedéseket kell végigjárni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 kadet kombi A Kadett-et két t-vel kell írni és nagy kezdőbetűvel, még általános iskolában oktatják a helyesírást. Amúgy nem nekem lesz szóval nem ragaszkodnak a típushoz, és elég a sedan is. Csak próbáltam valakinek segíteni, de nem én megyek át mert csomagolok inkább Szegedre, teletömöm a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 szerintem inkább maradj csendben ez nagyon csúnya dolog volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Be lehet fejezni a civakodást,vagy folytassátok pü-ben.Nem hiszem,hogy itt bárki is vevő az óvodás szintű fikadobálásra! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Be lehet fejezni a civakodást,vagy folytassátok pü-ben.Nem hiszem,hogy itt bárki is vevő az óvodás szintű fikadobálásra! :D jah igazad van törölhetnéd is akár... viszont a can bus csodákra képes, nagyon sok mindent tud, de a legjobb amikor menet közben ráadja a gyújtást vagyis minden lámpa világít és aztán leállít minden kijelzést ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 viszont a can bus csodákra képes, nagyon sok mindent tud, de a legjobb amikor menet közben ráadja a gyújtást vagyis minden lámpa világít és aztán leállít minden kijelzést ^_^ Írj Daninak egy szép pü-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 wááá ^_^ mik vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 wááá ^_^ mik vannak... Más csak nézegetheti, neked gyakorlati oldalon is van helyismereted.Ez az igazi fegyvertény! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Más csak nézegetheti, neked gyakorlati oldalon is van helyismereted.Ez az igazi fegyvertény! ^_^ sajnos amíg külföldön voltam másnak is... a gigamad-es lány: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 sajnos amíg külföldön voltam másnak is... Oh......ez pech... ^_^ http://imageshare.web.id/images/g693u9es9v7l4ym7c4w.jpg Bakter, ez a kedvencem!!!! :D :D Én meg nézegetem a lehetséges téli autókat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Oh......ez pech... ^_^ Bakter, ez a kedvencem!!!! :D :D Én meg nézegetem a lehetséges téli autókat.... de hogyan jut el ez hozzánk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 de hogyan jut el ez hozzánk ^_^ Passz.Egyelőre gyűjtögetem a zsét rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Oh......ez pech... ^_^ Bakter, ez a kedvencem!!!! :D :D Én meg nézegetem a lehetséges téli autókat.... Ebbe az autóba beleszerettem, ez valami gyönyörűség.... Nem is tudtam, hogy létezett ebből 2 ajtós baszics... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ebbe az autóba beleszerettem, ez valami gyönyörűség.... Nem is tudtam, hogy létezett ebből 2 ajtós baszics... Kecsón van a Búzavirág utcán egy piros. Amúgy meg miből lesz a cserebogár..... :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nagyon -nagyon sokszor 50-ezerbe lehet az a "cserebogár" ^_^ Apropó ! Leo, hogyan szuperál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Kecsón van a Búzavirág utcán egy piros. Amúgy meg miből lesz a cserebogár..... :D :D :D Második látásra is szerelem... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Kecsón van a Búzavirág utcán egy piros. Amúgy meg miből lesz a cserebogár..... :D :D ;) Apaaa kezdőőőőőődiiik! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Apropó ! Leo, hogyan szuperál ? Műxik faxán, jól sikerült a műtét. :D Apaaa kezdőőőőőődiiik! ^_^ :D :D Akinek van felesleges pénze ilyesmire, annak biztosan.Nekem per. pill. még erre sincs.Jobb lenne egy stift, de 2k alatt nincs értelmes darab. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Érdekesen hűvös idő kerekedett mára.Tegnap a kollégám találékonyságának köszönhetően nem áztam xarrá míg haza tekertem.Mi mindenre jó a 22L-es műa.zsák! :D Úgy néztem ki mint egy zsák bicajozó krumpli! ^_^ S, ahogy csörgött..... :D Viszont volt aki a töksötétben és esőben egy pólóban és bermudában tekert el mellettem.Nem tudom mire számítottak, hiszen itt van lassan de biztosan az ősz. Ma már én is viszek esőkabit. :D Meg vastag pulcsit.Reggel ugyan is 11-12 fok volt itt "vidéken". ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Érdekesen hűvös idő kerekedett mára.Tegnap a kollégám találékonyságának köszönhetően nem áztam xarrá míg haza tekertem.Mi mindenre jó a 22L-es műa.zsák! :D Ebben az a jó, hogy a nedvességet kifelé sem engedi. így el nem ázol, viszont leizzadsz. De az meg a csajoknak tetszik. (izzadt férfitest) ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Az idióta: ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts