corsarulez Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Tomi, az aláírásodból hiányzik még az, hogy "3 gyerek". Merthogy: "3 gyerek, 4 kerék.... stb....." ^_^ :D Valami ilyesmi rémlik a politikai szlogenekből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Tomi, az aláírásodból hiányzik még az, hogy "3 gyerek". Merthogy: "3 gyerek, 4 kerék.... stb....." :D :D Valami ilyesmi rémlik a politikai szlogenekből. :D 2 asszony, 3 gyerek ... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 2 asszony, 3 gyerek ... ^_^ 80E gyerektartási :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 És mi az 1? Ja, "1 Tomi, 2 asszony....." ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hölgyek és urak, szolgálati közlemény! A mai napon tükör kopasz lettem. Egyszeri és megismételhetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hölgyek és urak, szolgálati közlemény! A mai napon tükör kopasz lettem. Egyszeri és megismételhetetlen. Na elő kerültél te is? ^_^ Jó az arcod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A mai napon tükör kopasz lettem. Bebuktál v.mi fogadást? ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A hétvégén néztük meg mind a 4 Terminátort. Legjobb a 2. rész. (onnan van a kép, nem? ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Tomi, az aláírásodból hiányzik még az, hogy "3 gyerek". Merthogy: "3 gyerek, 4 kerék.... stb....." :D :D Valami ilyesmi rémlik a politikai szlogenekből. ;) Ez mekkora. . . . .. . . . ^_^ :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Bebuktál v.mi fogadást? ^_^ :D :D :D Mondhatni. Volt egy ilyen igéretem, hogy amennyiben meg lesz az új szemüvegem, akkor kopaszra borotválom a fejem. Meg lett. corsarulez : igen, azt hiszem a kép valóban onnan van, de én tényleg kopasz lettem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mondhatni. Volt egy ilyen igéretem, hogy amennyiben meg lesz az új szemüvegem, akkor kopaszra borotválom a fejem. Meg lett. corsarulez : igen, azt hiszem a kép valóban onnan van, de én tényleg kopasz lettem :D Így már egész jóképű...... :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hölgyek és urak, szolgálati közlemény! A mai napon tükör kopasz lettem. Egyszeri és megismételhetetlen. KÉPET A NÉPNEK! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Valaki ismeri ezt a telefont? Ilyet akarok venni, mert van benne dzsípíesz :D http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok Lehet rá frissíteni a térképeket? Még sose volt ilyen telefonom(se GPS) és nagyon láma vagyok a témában..... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Valaki ismeri ezt a telefont? Ilyet akarok venni, mert van benne dzsípíesz :D http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok Lehet rá frissíteni a térképeket? Még sose volt ilyen telefonom(se GPS) és nagyon láma vagyok a témában..... ^_^ Pont ezt a típust nem ismerem, mert nekem 5800-m van. Az OVI suite alkalmazással tudod rajta frissíteni a Térképek programot, ami ingyenes. Persze vannak egyéb navigációs pogik is. Itt tudsz okosodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Rossz a kar valszeg. Hát nem tudom akkor majd valszeg szerelő lesz belőle ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Hát nem tudom akkor majd valszeg szerelő lesz belőle ^_^ Veszel egyet akár bontva akár ujonan, és némi kreativitással kb. 5 perc alatt kicserélhető otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Egyem meg azt a kis matricamániás szívedet Turci barátom! Most tisztítom a volt kocsidat a matricáktól. Hát gyöngyözik a homlokom rendesen. Ezer köszönet a sőtétítés leszedéséért Tomiéknak. Így már átérzem a munka örömét ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Egyem meg azt a kis matricamániás szívedet Turci barátom! Most tisztítom a volt kocsidat a matricáktól. Hát gyöngyözik a homlokom rendesen. Ezer köszönet a sőtétítés leszedéséért Tomiéknak. Így már átérzem a munka örömét :D Emez nem köll?Már leszedtem róla!Nem sokáig csak 2.5óráig tartott!Az ujjamon nem volt bőr mire végeztem! :D Valakitől hallottam a városba hogy a Sztár Reklám milyen olcsó anyaggal dolgozik ^_^ !De ez olyas valami lehet mint a ruszki kölni volt régen ha valakit meglocsoltál vele még 1 hónap múlva is érezted rajta!Ezt is egyszer felteszi Tomi győzzed leszedni Juhtú :D ró!Amúgy meg Dóóógózzzáááááááá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Reni-nek SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Lassan vége a nyárnak..... Már ma sem melegített úgy a napocska mint korábban. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Reni-nek SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! ^_^ Köszöni szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 kicseréltem a vectra hátsó fékbetéteit na rendben is volt csak a munkahengert nem lehet visszanyomni hanem egy spec tekerve nyomó szerszám kell 16.000ért még jó, hogy kaptam kölcsön :D azzal 10 perc alatt kész ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Valakitől hallottam a városba hogy a Sztár Reklám milyen olcsó anyaggal dolgozik ^_^ a világ legjobb anyagai vannak a polcomon, ami nem éppen olcsó, soha nem tettem fel gagyit avery llumar 3m mactac :D amúgy meg ez is egy szakma, én sem festek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Reni-nek SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! :D Csatlakozom!!! Happy.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 a világ legjobb anyagai vannak a polcomon, ami nem éppen olcsó, soha nem tettem fel gagyit avery llumar 3m mactac ^_^ amúgy meg ez is egy szakma, én sem festek Dehogynem majd figyeld csak meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts