tomi023 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Részemről ok a péntek soltvadkert csak ne most péntek legyen! 19-ig melózok :P Ki jön: 1. Tomi023 esetleg Csillával 2. 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Részemről ok a péntek soltvadkert csak ne most péntek legyen! 19-ig melózok :P Ki jön: 1. Tomi023 esetleg Csillával 2.Corsarulez+Peti (25.-én csak este hat óra után érek haza, amúgy mindegy) 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 latom nem erossegetek a lista tovabbmasolasa :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Pénteken szógálok és félek!! :P :D Mééé nem lehet azt máskorra tenniii? 8) De nem is értem, mert ha nem most péntek akkor mikor péntek?? mer ugyi lesz majdnévadzáró is! Szóval asszem ez nekünk így tökösmákos...vagy mi.... ....izé...amúgy szijasztok! :? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 latom nem erossegetek a lista tovabbmasolasa :twisted: Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy kb. 1Xre írtuk meg az üzit mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Pénteken szógálok és félek!! :P :D Mééé nem lehet azt máskorra tenniii? 8) De nem is értem, mert ha nem most péntek akkor mikor péntek?? mer ugyi lesz majdnévadzáró is! Szóval asszem ez nekünk így tökösmákos...vagy mi.... ...izé...amúgy szijasztok! :? 8) A szabdságot meg törölték gondolom. :D Na jól van, akkor ti most nem jöttök enni!Pedig nagyon finoman főznek ám ottan, ahová mejük ám! :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 A szabdságot meg törölték gondolom. :D Na jól van, akkor ti most nem jöttök enni!Pedig nagyon finoman főznek ám ottan, ahová mejük ám! :D :wink: Van 16 nap szabim bennt, amit csak jövőre fogok tunni kivenni! Dikkmá' aszongya: "Na jóvan akkor ti most nem jöttök enni!" ....érted!? :D :D Nem ám, hogy ....hát jólvan átteszük olyan napra....... áááá dehogyis.... Tudod mit vazzze!! Nem is megyünk!!! Azéjse! :smt016 :smt016 :smt016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Egy nagy fityiszt neked Haga!Ha azt mondjuk, hogy szombaton mejünk, akkor jöttök?Hm?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Egy nagy fityiszt neked Haga!Ha azt mondjuk, hogy szombaton mejünk, akkor jöttök?Hm?:P Sajnálom... már késő.. nem bocsátok meg!! 8) 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nem áll módomban... :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Szombaton??? :roll: :roll: .....hm... majd ha mama hazajön megmondom!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nem áll módomban... :smt082 Pedig klasszh elyre mejünk, szal sztem fontoljátok meg.Szerintem! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy kb. 1Xre írtuk meg az üzit mi? :P en az idezesre gondoltam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Ez a kirándulás most tényleg most pénteken? lndulás 7-kor, Visszaérkezés éjfélkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 en az idezesre gondoltam :roll: Én abba szerkesztettem bele.A jeke szerint Corsarulezzel együtt küldtük az üzit, és mind2n ugyanolyan módon.Mind1, a lényegen nem változtat.Ennyien már bizti vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Én abba szerkesztettem bele.A jeke szerint Corsarulezzel együtt küldtük az üzit, és mind2n ugyanolyan módon.Mind1, a lényegen nem változtat.Ennyien már bizti vagyunk. Wolfi... de nem látod, hogy Sziszi csak ba....tni tud??? :D Mindegy mibe... csak be lehessen szólni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Részemről ok a péntek soltvadkert csak ne most péntek legyen! 19-ig melózok Ki jön: 1. Tomi023 esetleg Csillával 2.Corsarulez+Peti (25.-én csak este hat óra után érek haza, amúgy mindegy) 3. warwolf+né jr.-t leadjuk előtte Kiskőrösön. 4. 5. 6. Szóval lehet most péntek is de én csak 19 után tudok indulni a Diesellel:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 1. Tomi023 esetleg Csillával 2.Corsarulez+Peti (25.-én csak este hat óra után érek haza, amúgy mindegy) 3. warwolf+né jr.-t leadjuk előtte Kiskőrösön. 4.Gepard 5. 6. Nekem a szombat nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Amíg nincs fix időpont nem tudom,hogy felíratkozzam-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Fel hát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 warwolf: mind1 nemerted mirol beszelek, de nem is fontos Speed: :finga: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nekünk a vacsizás kimarad!! Maradok mély hódolattal .és főleg tisztelettel! Hagalex :fball: ...ööö..Szeretem a focit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Szia :smt039 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 ehheh!! 8) :yawinkle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts