Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ismerhetnél már annyira, hogy alaposan körbe járom a témát, és igyekszem sok véleményből össze rakni a legjobb megoldást.Jelen esetben ez az volt, hogy kihívtam Turcit terepre (szerencsémre) és megmondta a frankót.Ma felkentem az első réteget.Holnap jön a többi valamint a falak.Halad ez.Még ha lassan is. Amúgy volt ma a TM Bertfa.40 perc alatt feltoltam neki a 600rl-ot.Más dolgom is volt, mint hogy sokáig matekozzak vele. ^_^ Semmi gond elég otthonosan mozgok minden szakterületen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Végül is igaz!Egy jóképű ügyes szakember látható a képen! Aki jól is dolgozik....................................................................................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Amúgy volt ma a TM Bertfa.40 perc alatt feltoltam neki a 600rl-ot.Más dolgom is volt, mint hogy sokáig matekozzak vele. ^_^ Ügyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Na ez a kemény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 remélem mire hazajövök kész lesz a verébdeszka is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 remélem mire hazajövök kész lesz a verébdeszka is ^_^ A helyzet az hogy Gepi is be segített egyedül nem igen megy!Mivel ki szúrt velem is a jó isten és csak két kezet adott!De hidd el ha garázsban kellene laknod mint Gepiéknek akkor te lennél az első!Egy 4éves gyerekkel 5hét után ez már nem buli! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ...verébdeszka... Felétek így hívják? ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nincs valakinek esetleg eladó mélyláda+erősítő+magnó :D Mert belülről hiányzik a hang ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 A mélynyomón én is gondolkodtam, de annyi hasznos helyet elvesz a csomagtartóból..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nincs valakinek esetleg eladó mélyláda+erősítő+magnó :D Mert belülről hiányzik a hang ^_^ Esetleg 1 Blaupunkt Seattle MP74 tipusú cd-s fejegységem van eladó. :D Többi sajnos nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Esetleg 1 Blaupunkt Seattle MP74 tipusú cd-s fejegységem van eladó. :D Többi sajnos nincs... Csabi, van még eladó ccorsa lökid? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem kell kapkodni, elég egyszer is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem kell kapkodni, elég egyszer is :D Megint dupla lett? :D ^_^ Sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi GSICsabi majd még meggondolom..amúgy mennyiért adnád hány éves? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Megint dupla lett? :D ^_^ Sorry Jahh, semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csabi, van még eladó ccorsa lökid? :D Igen, megvan még... kell? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, megvan még... kell? ^_^ Még az is lehet. Tudsz róla pikcsört lőni? :D Tegnap majdnem sikerült lebontani az elejét, úgyh tarcsiba nem árthat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi GSICsabi majd még meggondolom..amúgy mennyiért adnád hány éves? Ok, gondolkodj csak nyugodtan... Ime: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...1197&st=751 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Még az is lehet. Tudsz róla pikcsört lőni? ^_^ Tegnap majdnem sikerült lebontani az elejét, úgyh tarcsiba nem árthat. :D Persze,lefényképezem... De annyira nagy dologra ne számíts... nem színrefújt, csak műanyag... én anno azért vettem, hogy amíg az enyimet festik, addig legyen rajta valami, meg télire, hogy ne a toldatos tolja a havat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csabbiiii Húzz bele, mingyáá elkel minden ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Persze,lefényképezem... De annyira nagy dologra ne számíts... nem színrefújt, csak műanyag... én anno azért vettem, hogy amíg az enyimet festik, addig legyen rajta valami, meg télire, hogy ne a toldatos tolja a havat ^_^ Disz kájnd of frontbumper? :D Mi is az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Disz kájnd of frontbumper? ^_^ Mi is az ára? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nt_20080701.jpg Igen, ilyen... Az ár mondjuk legyen: 8000Ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, ilyen... Az ár mondjuk legyen: 8000Ft :D Na majd jól átgondolom pályanapig. :D Télleg, a lámpádat el szeretnéd majd adni? Elég gyászos az állapota, de úgy ahogy múkoggy. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Na majd jól átgondolom pályanapig. :D Rendben, de lehet velem alkudni is... :D Télleg, a lámpádat el szeretnéd majd adni? Elég gyászos az állapota, de úgy ahogy múkoggy. :D Igen, ha műxik, akkor el... akkor ezek szerint sikerült meggyógyítani? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 jöttem hazafelé a régi 5-ön Hernád előtt utolértem egy q7-est 3.0TDi. Szépen jöttünk egymás mögött ha utolértünk valakit megelőztük ő ment elöl én mögötte. Láttam rajta, hogy idegesíti a kis piros 150-nél még mindig tudja tartani a tempót ^_^ Táborfalvánál már elszállt az agya mert egy trabant és egy másik vas ami szembe jött, között csattant bele a körforgóba a kerékvetőn, majdnem besokallt. Én a körforgalom után megelőztem a trabit és mentem az audi után. utolértem. Lajosmizse előtt 2 autó ment a q7 előtt volt előzési lehetőség, nem ment el 2x. 3x én mentem és bementem elé persze nem tartott relatív követésit így dudál meg villog meg nyomul. mikor nagyon rajtam volt léptem egy féket. Ö összeszedte a qt és megelőzött, leszorított és nagyfék, vissza2 balra ki és padló, csávó megint mögöttem. Nem bírta, megint mellém jött, leszorított. megint nagyfék vissza2 de odaértünk a körforgóba. ő egyenesen én ki az elkerülőre és padló a rendőrlámpánál elé kerültem, ott már nem jött . leszámítva azt, hogy meg is halhattam volna rendeset kapott a hülye de ha vectraval lettem volna, megiskoláztam volna! rendszáma LK MK 500 (D) színe fehér márka audi típus q7 3.0 TDi kapjá 2 defektet egyszerre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts