tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 de mást ám! :D edény! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 ezt most értenem kellene?? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 :D csak most az egyszer idézek képpel ^_^ :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 csak most az egyszer idézek képpel :D :D :D ;) kabbe :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 kabbe :D ^_^ ne úgy mond hogy jó volt hanem hogy Joó Voólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 kabbe ;) ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Sziasztok! Én most vásároltam Opel astra G tipusú járgányomat és szeretnék rá szemöldököt tenni van valakinek tippje hogy hol lehet itt kecskeméten hozzájutni? És még1 kérdés hol lehet jó áron hozzá bontott vagy sima alkatrészeket szerezni mert pl nekem most bal első belső sárvédő kellene. Köszönöm a segítségeteket ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 bontott vagy sima alkatrészeket szerezni A legjobb: Feri: 20/918-15-85 Csóka utca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Köszönöm szépen tomi023 ^_^ Neki bontója van vagy valami üzlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Szemöldököt ne tegyél rá. Kiszel Tüncinek sem áll jól. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az lehet de én nem Kiszel tündét vettem ^_^ Hidd el ennek jól állna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Köszönöm szépen tomi023 ^_^ Neki bontója van vagy valami üzlete? bontó de van sok új cucc is! mindent megold :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az lehet de én nem Kiszel tündét vettem ^_^ Hidd el ennek jól állna :D Láttam már gastran szemöldököt, köszi. Mindegyiknek tök bárgyú és álmos kinézete lesz tőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Eljutottam arra a pontra végre, ahonnan indultam 2 héttel ezelőtt, tehát festés indul.De mielőtt megszívatom magam, inkább elhívtam Turcit aki megmondta a frankót, hogy mélyalapozó nélkül hozzá ne kezdjek Mert nem hallgatsz rám, én mit mondtam a múltkor amikor elhoztam a parkettát????? Kend le alapozóval! De úgy látom te is szereted a kihívásokat... Amúgy a múltkorihoz a jobb kép. A mester alkot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 ezt most értenem kellene?? :D amúgy valóban szekrényt szerelt, vagy ő mást mondott ?? ^_^ Hosszú..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Megbeszéltük hogy ezt nem rekálomozod!Hova lesz az imidzsem? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Megbeszéltük hogy ezt nem rekálomozod!Hova lesz az imidzsem? ^_^ Úgy készült a fotó, hogy az arc ne látszódjon. De ha kell én leveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Úgy készült a fotó, hogy az arc ne látszódjon. De ha kell én leveszem. Az arcomat?Inkább neeee! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az arcomat?Inkább neeee! ^_^ Jó akkor hagyom. Holnap mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Jó akkor hagyom. Holnap mikor?Randit ne tőlem kérj!!!!Meló után megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 ....Hova lesz az imidzsem? :D miért, volt? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 miért, volt? ^_^ :D Mindig csak azok az illuziók :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Mindig csak azok az illuziók ^_^ :D Héééééé Blau kapitány!Már te is!!!Csak gyere pálynapra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 miért, volt? ^_^ :D Végül is igaz!Egy jóképű ügyes szakember látható a képen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Mert nem hallgatsz rám, én mit mondtam a múltkor amikor elhoztam a parkettát????? Kend le alapozóval! De úgy látom te is szereted a kihívásokat... Ismerhetnél már annyira, hogy alaposan körbe járom a témát, és igyekszem sok véleményből össze rakni a legjobb megoldást.Jelen esetben ez az volt, hogy kihívtam Turcit terepre (szerencsémre) és megmondta a frankót.Ma felkentem az első réteget.Holnap jön a többi valamint a falak.Halad ez.Még ha lassan is. Amúgy volt ma a TM Bertfa.40 perc alatt feltoltam neki a 600rl-ot.Más dolgom is volt, mint hogy sokáig matekozzak vele. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts