warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nm! A "fönök" előtt nem mertünk tökölni! :D Amúgy hogy tetszett a birtok? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 nm :wacko: a birtok meg kapálni nagy de műhelynek majdnem kicsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 A mai nappal tököm ki lett!Elvittem fél futónyi bútort és hoztam helyette egy telit!Most végeztünk de még most sincs rend!Gepi ne haragudj hogy nem értem oda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Terveztem, hogy elindulás előtt ellenőrzöm, de miután már volt ilyen kalandom vele, hogy kiírta a Motoröl Stand feliratot és utána kereken 1L-t Kellett bele locsolnom, nem estem kétségbe. :D Ha kiírja, öntöm! :D Az ECOTEC varázsa! :D Sose bízz az elektronikában! Azért van a nívópálca, főleg 16V-n ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Sose bízz az elektronikában! A corsás berögződés! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Sose bízz az elektronikában! Azért van a nívópálca, főleg 16V-n :D :D Amúgy így 10e.km alatt bepuszult közel 3L ELF olajat.Asszem ilyet nem fogok többet bele önteni.Túl jó ez neki.Mondjuk így a MOL olaj betöltése után meglepően csendes lett.Lehet megkockáztatom a kövi olajcserénél kipróbára.Majd kiderül, mennyire szereti.Jellemzően 5e.km után kezdődik a kajálás.Tehát valszeg az ELF is odáig bírta.Utána a kocsi galád módon felzabálta! ^_^ Az elektronika meg kattyabe'! :D Ez érdekes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Tegnap sajna máshogy alakult a nap, csak nagyon későn jutottunk el Kecskemétre. Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy amikor be van kapcsolva a klíma és az ablakra van irányítva, akkor mostanában KÍVÜL bepárásodik egy folt a szélvédőn. Olyan alakban, mint a lenti nyílás, tehát elég nagy. Ezt azóta csinálja, hogy ki lett pucolva a klíma és jobban hűt (talán, ezt csak tippeljük). Ezt még egyik autóm se csinálta, oké, letörlöm az ablaktörlővel, de utána 10 mp múlva megint ott a folt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A corsás berögződés! ^_^ Az, dupla Weber-t neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! ^_^ Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :D Tomi szakmát válthat, nekem is ő segített kisszekrényt összerakni :D azért ment gyorsan mert előtte már gyakorolta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 tehát jó a klíma. 4 fokos lvegőt fújsz az üvegre az lehül a külső pára lecsapódik :D az astrán rá is fagyott ^_^ keverj hozzá meleg levegőt ha zavar vagy fújjá lábra, mundjuk akkor az fagy le :D amúgy sokkal jobban megy mint az 1,9 dizel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Szerintem már hozzászokott a szervezetem, de már nem érzem olyan erősnek, mint egy éve, mikor vettem. ^_^ Az az igazság, hogy Insigniára szeretném cserélni 2-3 év múlva. Abból is valami izmosabbra. :D Ja, és kombi legyen (na oké, caravan). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én ^_^ Hun vannak a képek ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hun vannak a képek ? :D :D nem csináltam ma kipolíroztuk a lámpákat ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nagyon szépen köszönöm a technikai segítséget!Elő lett készítve a dolog végre normálisan festésre amit holnap kezdek.Remélhetőleg tartósabb lesz mint az előző! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nagyon szépen köszönöm a technikai segítséget!Elő lett készítve a dolog végre normálisan festésre amit holnap kezdek.Remélhetőleg tartósabb lesz mint az előző! :D Mit csináltatok? Balcsis sms-re bocsi nem írtam, viszont pénteken felovastam meet-en. :D ^_^ Szerdán én is megyek le, a szemeimet meresztgetni..... Kadi! Tomi nálad szerkrényt szerelt? Nem széket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hun vannak a képek ? :D :D Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). ^_^ :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). :D :D ;) Videó lett? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Videó lett? :D ^_^ az is privát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 az is privát ^_^ Wow, már ki is adták? :D Gyors volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Mit csináltatok? Eljutottam arra a pontra végre, ahonnan indultam 2 héttel ezelőtt, tehát festés indul.De mielőtt megszívatom magam, inkább elhívtam Turcit aki megmondta a frankót, hogy mélyalapozó nélkül hozzá ne kezdjek és hozott is 1 kannával.Én felkentem+ akrillal kihúztam a sarkokat, szóval holnapra szárad és indul a mandula. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). ^_^ :D :D Nem a privát C Vektra szexciótali érdekel, hanem Tomi kocsija ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Én is erről beszéltem eddig, csak a többiek értették félre. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Én is erről beszéltem eddig, csak a többiek értették félre. :D :D a lényeg, hogy Te meg én tudjuk miről szól ez az egész :D a többieknek meg majd rakok fel képet az autómról ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Kadi! Tomi nálad szerkrényt szerelt? Nem széket? :D ezt most értenem kellene?? :D amúgy valóban szekrényt szerelt, vagy ő mást mondott ?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 ezt most értenem kellene?? :D amúgy valóban szekrényt szerelt, vagy ő mást mondott ?? ^_^ de mást ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts