Gepard Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Biztos helyre jött a bal lába..... :D :wacko: :wacko: :wacko: Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert. Én is ott vásároltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert. Nekem ez nem tecc.De megmutatom a vezérnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nem is olyan rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nem is olyan rossz :D Megvan már a verda ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Megvan már a verda ? :D még nincsenek rendben a papírjai Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Remélem tetszett a birtok, még eléggé a berendezkedő fázisban vagyunk. :wacko: Amúgy előtted nem sokkal taliztam Pajával, éppen Mátéval kenték a quadot.Vagyis a Máté vitte az apját! :D Amúgy itt kint tanyán is van NET.Kicsit lassú, de van! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 nagyon tetszett, nagyon rendben lesztek ott, ez már inkább neked való mint a társasház :wacko: csak az a 3 aknás garázs hiányzik :D Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :D Kb fél utcányit. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Voltam kint a nyomásinál, picit ücsörögtünk a lányokkal a fűben, néztük az eget.Nem sok minden volt ami érdekes lett volna.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Tegnap itt volt nálunk egy barátunk,aki a szolnoki légibázison dolgozik. Ő már annyit látta gépeket, hogy most inkább kihagyta a repülőnapot. :D Helyette elmentünk a Pintér műveknél levő múzeumba, ahol az ő segítségével minden gépről mindent megtudhattunk. :wacko: Most voltam először a múzeumban,bár csak pár kilométerre van tőlünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Voltam kint a nyomásinál, picit ücsörögtünk a lányokkal a fűben, néztük az eget.Nem sok minden volt ami érdekes lett volna.... :D Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. Mért nem az eget nézted!Ezek repülnek!!!!! :D Én is köszönöm a jegyeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Márk! Mi is nagyon köszönjük a jegyeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :D Én mondtam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Mért nem az eget nézted!Ezek repülnek!!!!! :wacko: Én is köszönöm a jegyeket! Márk! Mi is nagyon köszönjük a jegyeket... :wacko: Voltatok kint? Mé nem szóltatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Rep.nap helyett Bugacra mentünk a Kurultaj-ra ahol megtudtam, hogy az udi egy magyar íj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. meg az ak szétszedés miatt, amit még gyakorolni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. Már a műsortervezet is ezt sugallta... :wacko: Rep.nap helyett Bugacra mentünk a Kurultaj-ra ahol megtudtam, hogy az udi egy magyar íj. :P Udi=Íj=lehet vele lőni=Magyarok nyilai.....hmhm..... :wacko: :wacko: :D :D meg az ak szétszedés miatt, amit még gyakorolni kell :D Ha lettél volna katona, gyakorolhattad volna eleget! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 még nincsenek rendben a papírjai Ez az 1etlen, ami miatt nem tiéd még ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ez az 1etlen, ami miatt nem tiéd még ? :D igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ... Ha lettél volna katona, gyakorolhattad volna eleget! :wacko: Szétszedéshez nem kell katonának lenni. Bőven elég, ha van/volt Corsád :D Az összerakás már más kérdés... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 igen Dejóóóóóóó :D Na majd ha meglesz, akkor toljál ám képeket :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Dejóóóóóóó :D Na majd ha meglesz, akkor toljál ám képeket :wacko: ilyen: csak kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ilyen: http://www.hyts.hu/autok/opel/vectra-gts/o...ctra-gts_e2.jpg csak kék :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts