Joee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nagyon jó. Még kellene valamelyik nap kb 2 órára segítség, 6 gipszkarton lapot felfúrni a plafonra. Csütörtökön csak délután fél 5 után, vagy pénteken bármikor. Tominak köszi a mai segítséget!!! Ha minden igaz holnap Udihoz megyek E85 átalakításra. Ha esetleg a holnap nem ér időben haza pestről, akkor viszont pénteken. Szóval valamelyik nap tudok segíteni, de még nemtudom hogy melyik nap :D Érteni nem értek hozzá, de itthon is én tartottam míg a szaki furkált :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Megy valaki a Blitz-re? Csak kíváncsi.... :D Szerintem mi nem megyünk, mert ma a Petinek kivágták a benőtt körmét a lábán (brrrrrrrrrrrr) és szó szerint lábadozik. Legalább nem veszünk össze, ki vezesse a Vekit. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szóval valamelyik nap tudok segíteni, de még nemtudom hogy melyik nap :D Érteni nem értek hozzá, de itthon is én tartottam míg a szaki furkált :wacko: Köszi jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Köszi jó lesz. Majd rádcsörgök, ha már tudom mikor érrek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Még kellene valamelyik nap kb 2 órára segítség, 6 gipszkarton lapot felfúrni a plafonra. Csütörtökön csak délután fél 5 után, vagy pénteken bármikor. Elvileg, ha minden jól megy, akkor 5 után át tudok menni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Elvileg, ha minden jól megy, akkor 5 után át tudok menni... :wacko: Haladni fog ez már látom.:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Petinek kivágták a benőtt körmét a lábán (brrrrrrrrrrrr) és szó szerint lábadozik. Nekem is csinálták már,jó téma! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Összességében csak a takarítás+költözés van, amit részben ma el is kezdünk.Utána már mikor ott lakunk, megy minden......ahogy sikerül! :wacko: Aztán ősszel jön a kert rekonstrukciója, majd ahogy az anyagiak engedik, a garázs.Utóbbit jó lenne még a fagyok beállta előtt lábra állítani, de lehet, hogy idén még csak absz. költséghatékony fóliasátor lesz. :D Losi! Ne haragudj,hogy nem hívtalak,de elszórakoztunk 9-ig az AC-vel,mert ugye mi Bazsival nem 1x,hanem 3x rakunk össze valamit,de most pöcc röff. Baranyi Feri is halad az astrával,már szárad az üveg az "új" hátsó ajtóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Szerintem mi nem megyünk, Részünkről is, mert sem pénzünk, és főleg sem időnk jelenleg ilyesmire.Meg ugye főleg sem időnk ilyesmire! :wacko: Losi! Ne haragudj,hogy nem hívtalak,de elszórakoztunk 9-ig az AC-vel,mert ugye mi Bazsival nem 1x,hanem 3x rakunk össze valamit,de most pöcc röff. No problem, 19:00 körül mi is eljöttünk, elég volt annyi tegnapra. :D Akkor most örülés van ACilag.Amúgy melyik lett végül jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 No problem, 19:00 körül mi is eljöttünk, elég volt annyi tegnapra. :D Akkor most örülés van ACilag.Amúgy melyik lett végül jó? A B vecijé,amit Feritől hoztam csont nélkül jó lett. Most tesztelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha minden jól megy, akkor holnap nem jössz el, Nyíregyházára omegát nézni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha minden jól megy, akkor holnap nem jössz el, Nyíregyházára omegát nézni? :D Zamárdiból? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Zamárdiból? :wacko: :wacko: Bakker... télleg, Te menől a bliccre... Pedig jó lett volna,még 1, kötekedős,lealkudós emberke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jah, télleg, Te menől a bliccre... Remélem nem valami ócska 2.0 vagy 2.2-őt veszel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Remélem nem valami ócska 2.0 vagy 2.2-őt veszel! :D azt a fehéret, amit belinkeltem pár oldallal előbb... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 MAJA-nak Sok Boldog Névnapot kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 MAJA-nak Sok Boldog Névnapot kívánok! :D Mi is hasonlókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Maja köszöni szépen..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ma délután Udi bekötötte az E85-ös kütyüt a vekibe. Hát nem volt egyszerű, megszenvedett szegény. Holnap este meeten még finomít 1-2 dolgon és már megyünk is a kútra etanolt tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Csabi, Tomi kösz a mait! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Csabi, Tomi kösz a mait! Ezek szerint fent van a gipszkarton? Most értem haza 15 perce Uditól, szal holnap délután ha kellek 1-2 órára szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ezek szerint fent van a gipszkarton? Most értem haza 15 perce Uditól, szal holnap délután ha kellek 1-2 órára szólj! Felkerült. :wacko: Még Turcinak van meló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Gepi! Kérhetek egy mesét erről a tető és plafoncseréről, hogy mit és hogyan csináltok, meg mennyibe fáj? Privibe. Mozgatja a fantáziámat a dolog. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Felkerült. :wacko: Még Turcinak van meló. :D Felkészültem mindenre! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Felkészültem mindenre! :D Jöhetsz, bármikor. Most épp ebédszünetet tartunk. (igen itthon vagyok) Maci, majd este megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts