warwolf Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tényleg csak kiváncsiságból, akkor mivel jár ? :D B.M.V.+bringa+ahogy Sp is írta, tabletta! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 B.M.V.+bringa+ahogy Sp is írta, tabletta! :wacko: Én ugyan nem írtam. :wacko: Paja volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Én ugyan nem írtam. :wacko: Paja volt. :wacko: De akartad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 De akartad! :D Ez a lényeg :wacko: Mi az a tabletta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ez a lényeg :D Mi az a tabletta ? Sok a kérdés..... :D :D :wacko: :wacko: Pedig te sem vagy már mai motoros....... :P Tabletta=Babetta. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Sok a kérdés..... :D :D :wacko: :wacko: Pedig te sem vagy már mai motoros....... :D Tabletta=Babetta. :wacko: Ecsem a nagyfaluba igy hijjäk!Felenk nem hallottam meg ezt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ecsem a nagyfaluba igy hijjäk!Felenk nem hallottam meg ezt! :D Én tuti nem hallotatm még így nevezni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Én tuti nem hallotatm még így nevezni :D Ha sűrűbben jársz felénk, majd hallasz még ilyet. Egyébként elismerésem a hétvégi munkáért, nagyon bátran mozogtál a tetőn. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha sűrűbben jársz felénk, majd hallasz még ilyet. Egyébként elismerésem a hétvégi munkáért, nagyon bátran mozogtál a tetőn. :wacko: :wacko: Ami alapvetően azért nem rossz, mert küzdök némi tériszonnyal :D :wacko: :D Haladnak a dolgok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 :D Ami alapvetően azért nem rossz, mert küzdök némi tériszonnyal :D :D :P Haladnak a dolgok ? Alakulnak, de sajnos nem túl gyorsan. Mindegy, ha kész lesz akkor már remélem könnyebb lesz a helyzet a következő években. Amúgy a tetőn én is úgy mozgok, mint a macska. . . . . . . . . . . . . négykézláb :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Alakulnak, de sajnos nem túl gyorsan. Mindegy, ha kész lesz akkor már remélem könnyebb lesz a helyzet a következő években. Amúgy a tetőn én is úgy mozgok, mint a macska. . . . . . . . . . . . . négykézláb :D :wacko: :wacko: Visit My Website :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Visit My Website :wacko: Te hol a faenébe találod mindig ezeket a hülye linkeket?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Alakulnak, de sajnos nem túl gyorsan. Mindegy, ha kész lesz akkor már remélem könnyebb lesz a helyzet a következő években. Amúgy a tetőn én is úgy mozgok, mint a macska. . . . . . . . . . . . . négykézláb :D :wacko: :wacko: Takaros ház lesz, ha elkészül :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Takaros ház lesz, ha elkészül :wacko: Köszi, ez a cél. Amikor megvettem tudtam, hogy még nem minden olyan amilyet én akarok, de helyileg ez volt a legjobb. Valamit valamiért. A nagyját letudom néhány hét alatt, most már jó lesz. Innét kezdve majd Losi fog küzdeni az övével..... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Innét kezdve majd Losi fog küzdeni az övével..... :D :wacko: de előbb az én verébdeszkám jön!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 de előbb az én verébdeszkám jön!!! Jól van azt is lekenjük. Te is sokat segítettél már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Innét kezdve majd Losi fog küzdeni az övével..... :D :wacko: Összességében csak a takarítás+költözés van, amit részben ma el is kezdünk.Utána már mikor ott lakunk, megy minden......ahogy sikerül! :wacko: Aztán ősszel jön a kert rekonstrukciója, majd ahogy az anyagiak engedik, a garázs.Utóbbit jó lenne még a fagyok beállta előtt lábra állítani, de lehet, hogy idén még csak absz. költséghatékony fóliasátor lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 szekciózunk ám nálad is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Megy valaki a Blitz-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Megy valaki a Blitz-re? Rendör vagy vagy kiväncsi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Rendör vagy vagy kiväncsi? :D Kíváncsi rendőr :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Rendör vagy vagy kiväncsi? :D te mikor jössz haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 te mikor jössz haza? Szerintem a hétvégén. Festeni akar nálam, de nagyon..... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 te mikor jössz haza? Elvileg ma indul, ha jól tudom. Holnapra már itthon lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Elvileg ma indul, ha jól tudom. Holnapra már itthon lesz. Nagyon jó. Még kellene valamelyik nap kb 2 órára segítség, 6 gipszkarton lapot felfúrni a plafonra. Csütörtökön csak délután fél 5 után, vagy pénteken bármikor. Tominak köszi a mai segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts