Hagalex Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Akkor Haga is megnyugodhat! :wink: Én nem izgulok te kis te!! 8) :wink: ...mer' én már kinyomoztam régen, hogy az enyimet annyira alultervezte a német, hogy képes 500k fölötti futásteljesítményre is, ha megbecsülik! ....és én megbecsülöm! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Én nem izgulok te kis te!! 8) :wink: ...mer' én már kinyomoztam régen, hogy az enyimet annyira alultervezte a német, hogy képes 500k fölötti futásteljesítményre is, ha megbecsülik! ....és én megbecsülöm! :D A kerozin csodákra képes! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Legalább nem dermed! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hetényben alacsonyan szállnak a feketedízel kombimetálok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hetényben alacsonyan szállnak a feketedízel kombimetálok? :P Tán csak nem láttál 1t klubbos matrinyával? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Cartársak!A CP után, közben, nem kellene v.mi olyan helyet választanunk, ahová be is lehet ülni?Nem vok nagyon lekvár, de nem sok kedvem van az 5 fokban ácsingózni!Gondolom mindenki így van vele! Szóval :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 1-et értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 sajnos ma sem tudok menni, estig maradok Pesten Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 sajnos ma sem tudok menni, estig maradok Pesten S, ez jó neked? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 nem érteni kérdés meló van, maradni kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Wolfi ne haragudj,de nem tudtam várni délutánig,kicseréltem a kormányt! :P F@sza lett,de amint lesz időm és pénzem áthúzatom friss bőrrel,bár még így is fényévekkel jobb,mint a gyári kopott kormány! Mégegyszer ezer thx,szerintem nagyon jó áron sikerült beszerezned a börözött calikormányt! (5E) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Johnny, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt elkoptatnod a gyári kormányt?!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Johnny, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt elkoptatnod a gyári kormányt?!! :P :D Már alapból kopott volt ,amikor vettem,de az én szériámból való kormány anyaga amúgy is igen puha,nagyon könnyen kopik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Kopi-val mi van? Nagyon elveszett mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Ilyen koránsötétedős mostoha, fázós időben bizti nincs kedve átjönni.... (kár, hogy olyan messze vagytok) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Ilyen koránsötétedős mostoha, fázós időben bizti nincs kedve átjönni.... (kár, hogy olyan messze vagytok) :D szervezhetünk Kiskőrösön megvacsorázós minimeetet!? Lekoccanunk a dieselekkel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 http://community.dieselschrauber.de/index.php hasonló érdekes! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 szervezhetünk Kiskőrösön megvacsorázós minimeetet!? Lekoccanunk a dieselekkel! :P Én benne vok, de pénteken legyen!S, lehetőleg Svadkerten a HBH? ban.Vagy v.mi ilyesmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Felőlem is mehetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 :smt010 mar megint szarratortek egy Calibra-t a cobra11-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 meg a 7 másodperc címü filmbe is egyet.... fogyasztják az öreg autókat. Vectra, Cali, Kadettokat, mind rmmátörik... de mi marad az utókornak?? :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 7 masodperc az alamu, ott egyesz vegig szerepel, es mindent kibir :twisted: a Cobra 11-ben max 2 perc szokott lenni es romamtorik :roll: Azert is szeretik a Calibra-t mert aki nem ismeri annak valami draga sportkocsinak tunik, igy emeli a filmet, de nem terheli a koltsegvetest Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Tegnap egy idétlen német sorozatban pedig a B Senatorokat törték halomra.Faxa.Mire valók az öreg Francia, és Olasz verdák? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Én benne vok, de pénteken legyen!S, lehetőleg Svadkerten a HBH? ban.Vagy v.mi ilyesmi! :D Részemről is OK! :D Jó a Vadkerti helyszín. A hétvégén feltettem a téli gumikat, erre ma reggel az egyik töklapos volt.... :P Kiderült, hogy elfelejtettük ellenőrizni a kerekben a nyomást, miután felkerültek, és hát fél év alatt kiszökött egy kis levegő.... :oops: :oops: Remélem, tényleg csak ez volt a baj, nincs kedvem 2 db új téligumát venni.... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Részemről ok a péntek soltvadkert csak ne most péntek legyen! Ki jön: 1. Tomi023 esetleg Csillával 2. 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts