warwolf Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Helyes!Meg akär festö is lehetsz! <_< Szerencsére végeztünk vele pénteken.Kész az egész ház.Egész jó lett ahhoz képest, hogy az első próbálkozás volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Király lett nagyon! Két kérdés... mennyiért vettél cserepet, és mennyi idő alatt szórtátok így fel??? Nekem is kéne tavasszal cserepet cserélni... vagyis igazából nincs gond a régivel, de megcsinálnám alatta a szigetelést normálisan...és akkor már lecserélném a bontott cserepeket... Pü ment. Köszi mindenkinek, nekem is tetszik. -_- <_< Losi, te most tényleg a munka frontjára léptél.... El tudom képzelni Timi arcát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Losi, te most tényleg a munka frontjára léptél.... El tudom képzelni Timi arcát. <_< Szó szerint! -_- :D A 7n dobozolás+átcuccolás. B) Timi meg tényleg sírt a röhögéstől, miközben a lábamon meg folyt bele a cipőmbe a festék. :rolleyes: :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 mert senkiháziak kezében van a lakásfelújítás is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Taliztunk Páhi alatt, szemből jöttetek, mi pedig éppen kiértünk a helységjelző táblától......Kb. 16:50 környékén lehetett.... Sajna, nem vettünk észre titeket.... Most a Peti vezetett, de ha én vezetek, akkor tényleg senkit nem ismerek meg, még saját anyámat sem, hiába integet ezerrel. :D Egyébként el is felejtettem írni, hogy Kecskeméten voltunk, Malmozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 TOMI, LOSI! EHHEZ mit szóltok?! :wacko: Most beszéltem a kereskedővel, állítólag,egyben van a gép, de sajnos a GSi-t nem számolják be, mert azon a környéken, nem naon szeretik a nagy köbcentis autót... :wacko: Lehet el kellene menni Nyíregyházára... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Szép fehér, pofás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 TOMI, LOSI! EHHEZ mit szóltok?! :wacko: Most beszéltem a kereskedővel, állítólag,egyben van a gép, de sajnos a GSi-t nem számolják be, mert azon a környéken, nem naon szeretik a nagy köbbcentis autót... :wacko: Lehet el kellene menni Nyíregyházára... :D Ritkán látok ennyi vakdugót. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ritkán látok ennyi vakdugót. :wacko: :D Ezt most nem értem.... kifejtenéd bővebben? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :D Ezt most nem értem.... kifejtenéd bővebben? :wacko: Műszerfalban, gondolom.Amúgy nekem tetszik, főleg ilyen színben elég ritka.Az ára is jó......bár az eleje mint ha puffos lett volna v.mikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Műszerfalban, gondolom.Amúgy nekem tetszik, főleg ilyen színben elég ritka.Az ára is jó......bár az eleje mint ha puffos lett volna v.mikor... Állítólag nem volt törve, de a bal első sárvédő volt festve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Állítólag nem volt törve, de a bal első sárvédő volt festve... :wacko: Voszi nem tud vevőt a GSi-re? :D Még is csak az övé volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :D Ezt most nem értem.... kifejtenéd bővebben? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Voszi nem tud vevőt a GSi-re? :D Még is csak az övé volt.... Jah, még 3 évvel ezelőtt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 http://hasznaltauto.medija.hu/1675/4021371_5.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/71..._1232278113.jpg Ok, már értelek... de valszeg ez nem olyan felszereltségű,mint a második képen lévőé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 700-at megér, éjszaka ráérek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 beszéltem vele 800nál járunk most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 beszéltem vele 800nál járunk most :wacko: Nos úgy véled, hogy ha este felhívod, akkor meglesz a 700 ? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 beszéltem vele 800nál járunk most :D alakul ez... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Jah, még 3 évvel ezelőtt... :D De hát ha a baráti körében lenne érdeklődő a gépre.... alakul ez... :D Már csak pééz kell! :wacko: :wacko: Meg egy vevő a GSi-re..... :D Egyébként adni kellene neki egy esélyt, és betolni használtautó ker.be.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ....Egyébként adni kellene neki egy esélyt, és betolni használtautó ker.be.... :D.... Tényleg csak kiváncsiságból, akkor mivel jár ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tényleg csak kiváncsiságból, akkor mivel jár ? :D Metálfekete "tabletta"...ha megvan még... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ... Cucclik jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Cucclik jók? Jók ám....nem kaptam még számokat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Jók ám....nem kaptam még számokat.... :D Hmm...akkor majd intézkedem. Ha mást nem, vki lehozza Zamárdiba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts