Joee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Joee vectrását nem lehet felhívni egész nap... Jah, a fene megedte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Omega? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Omega? :rolleyes: -_- ááá lehet az autómaffia áldozata lettem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 ááá lehet az autómaffia áldozata lettem :rolleyes: te magad is tagja vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hova volt a menet olyan korán hajnalban? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hova volt a menet olyan korán hajnalban? <_< ablakfóliázás szezon van 5:30 kor kezdünk mostanában és 23-ig tart úgy néz ki maradok omegás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Mi pöcsöm baja van ennek a korza lámpának? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Mi pöcsöm baja van ennek a korza lámpának? :rolleyes: Magasságállító nem műxik, ha jól hallottam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Magasságállító nem műxik, ha jól hallottam <_< Működik az, csak nem jól. .D 6000ért megveszem a párt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Annak a sárga ****nek verném bucira a fejét aki legyártotta ezt a ****t. 4000ért még mindig átveszem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 megnéztünk még 1 hulladékot de ez legalább ment most a vectravásárlók elmentek pestre szakérteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Annak a sárga ****nek verném bucira a fejét aki legyártotta ezt a ****t. 4000ért még mindig átveszem. :rolleyes: Szerkesztés: Na de Zolika. Szabad ilyet??? hening Há' nem gyavította át a bot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 ablakfóliázás szezon van 5:30 kor kezdünk mostanában és 23-ig tart úgy néz ki maradok omegás :rolleyes: Nem kell Joeenak a hajo? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Mi pöcsöm baja van ennek a korza lámpának? :rolleyes: Szétesett a belseje, vagy valami ilyesmi, mert nagyon zörög... <_< Annak a sárga ****nek verném bucira a fejét aki legyártotta ezt a ****t. 4000ért még mindig átveszem. -_- nem eladni akarom, hanem megjavíttatni ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem kell Joeenak a hajo? <_< Egy "hülye" elég a csapatba! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Szétesett a belseje, vagy valami ilyesmi, mert nagyon zörög... :rolleyes: nem eladni akarom, hanem megjavíttatni ... :D Hát.....van baja rendesen. Kezdve ott, hogy ez már volt mókolva belül. El van törve az állítója, le van vágva a teteje, az oldalából ki van törve egy méretes darab...Valami csak lesz belőle. <_< Kissé fail jellegű. Érthetetlen miért zörgött. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Há' nem gyavította át a bot. :rolleyes: Akkó' javítsd te. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 ablakfóliázás szezon van 5:30 kor kezdünk mostanában és 23-ig tart úgy néz ki maradok omegás :rolleyes: Én meg akkor végeztem éppen az én műszakommal! -_- Amúgy gondoltam, hogy Joe-nak magas lesz az ár. <_< megnéztünk még 1 hulladékot de ez legalább ment most a vectravásárlók elmentek pestre szakérteni Joe, vagy GSiCsabi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Joe, vagy GSiCsabi? Joee :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hát.....van baja rendesen. Kezdve ott, hogy ez már volt mókolva belül. El van törve az állítója, le van vágva a teteje, az oldalából ki van törve egy méretes darab...Valami csak lesz belőle. :rolleyes: Kissé fail jellegű. Érthetetlen miért zörgött. <_< http://pics.coldline.hu/pics/61552-20100716-nhyxGm.jpg Igen, már volt aki próbálkozott a javításával... amúgy J0hnny azt mondta, hogy Te biztos meg bírod javítani -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Igen, már volt aki próbálkozott a javításával... amúgy J0hnny azt mondta, hogy Te biztos meg bírod javítani <_< A tudásomhoz mérten, maximálisan megpróbálom megoldani a feladatot. Vagyis már beszóltak, hogy ne csak próbálkozzak, hanem tegyek meg mindent. Szóval majd lesz vmi. :rolleyes: Egyelőre ott tartunk, hogy az egyik kész, a másikkal(amiről a kép van) nagyobb a cumi, tehát vágnom kell, aztán újratervezni, de a lukat már beműanyagoztam. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 ... http://pics.coldline.hu/pics/61552-20100716-nhyxGm.jpg Corsa lámpa? Akkor kábelkötegelő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Corsa lámpa? Akkor kábelkötegelő :rolleyes: Hidd el, hogy elég sok mindent végigpróbáltam. Hajlítás, új persely, zégergyűrű, drót. Aztán végleg feladta, az amúgy is hibás műanyag. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Joee :rolleyes: Megvettem azt a feketét, amit tegnap is nézegettünk. Udi nem gyengén adja elő, már úgy fikázta az eladónak a sok hibát, hogy már én is elhittem <_< Majd hétvégén csinálok képeket, de most alvás mert elfáradtam -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Megvettem azt a feketét, amit tegnap is nézegettünk. Udi nem gyengén adja elő, már úgy fikázta az eladónak a sok hibát, hogy már én is elhittem <_< Majd hétvégén csinálok képeket, de most alvás mert elfáradtam -_- Link? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts