zozor Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csatlakozom!Boldog Szülinapot mind2 cartársnak! :D ^_^ :P http://erooups.com/img/img3/20100608/erotic/14/trios_05.jpg Szintén csatlakozom!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszönöm mindenkinek! :D U.i.: Akkor is elegem van abból,hogy a chat topik köszöngető topik! ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszönöm mindenkinek! :D U.i.: Akkor is elegem van abból,hogy a chat topik köszöngető topik! ^_^ ;) Töröld mindet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Töröld mindet! :D Megfordult a fejemben! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszönöm mindenkinek! :D U.i.: Akkor is elegem van abból,hogy a chat topik köszöngető topik! ^_^ ;) Szeva! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Megfordult a fejemben! :D Mennyéinnenee'! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csabi nem tudtam megnézni az omit tehát holnapi napot beszéljük meg és segítek szívesen sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 csabi reggel beszéljünk mert elhagytam a telefonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 csabi reggel beszéljünk mert elhagytam a telefonom Egyelőre Ő is délutánban van, szal max. 22:00 után fog keresni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az ivivi szerint Pajának is ma van a szülinapja. Boldog szülinapot neki is! ^_^ Köszi mindenkinek.... :D Neked is minden jót J0hnny.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Neked is minden jót J0hnny.... :D Majd iszunk rá söröt szeliden! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csabi nem tudtam megnézni az omit tehát holnapi napot beszéljük meg és segítek szívesen sorry Semmi gond! csabi reggel beszéljünk mert elhagytam a telefonom ^_^ nabammeg... Akkor hiába is próbáltalak hívni... még sms-tet is küldtem... :P Akkor hogy legyen? reggel fél 8 körül gondoltam hogy indulunk fel pestre... fel tudsz jönni?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 IME Szóval az ipari hulladék jelző helytálló volt...... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 :D Fogócska! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ... :D Fogócska! ^_^ A helyükben meg sem próbálnám kergetni. Meg kell várni a benzinkútnál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 A helyükben meg sem próbálnám kergetni. Meg kell várni a benzinkútnál :D A Porsche pilótája csibész.A Subarus arcot nem minősíteném! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 A Porsche pilótája csibész.A Subarus arcot nem minősíteném! ^_^ Nem ugyanazok? A teljes Getaway Stockholmban benne van a garázs is, ahonnan válogatnak, hogy mivel menjenek rájdolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Szóval az ipari hulladék jelző helytálló volt...... ;) ;) Sajnos igen... az összes eleme meg volt kulccsal karcolva,több helyen a lökös le volt ragasztva,fekete matricával, az ülés ki volt szakadva, a motortér is elég gázos volt, sok helyen olajfolyás...stb... :P Ellenben, amit még néztünk az EZ volt, ezzel hirtelen nem volt semmi gond. Viszont a motorja, X22SE volt... Tomi sem nagyon látott még ilyet... Amúgy eléggé rendben volt első blikkre a gépezet... :D Amúgy, most nézem, hogy ez nagyon hasonlít ahhoz, amit J0hnny belinkelt... :D És ez? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ellenben, amit még néztünk az EZ volt, ezzel hirtelen nem volt semmi gond. Viszont a motorja, X22SE volt... Tomi sem nagyon látott még ilyet... Amúgy eléggé rendben volt első blikkre a gépezet... :D Csak mondjuk a Corsáért is kellett volna egy tisztességes árat mondaniuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Csak mondjuk a Corsáért is kellett volna egy tisztességes árat mondaniuk.... Na igen... nemkicsit lehúzós volt az ajánlatuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na igen... nemkicsit lehúzós volt az ajánlatuk... :D Semmi baj, van még eladó cucc idehaza.nem csak ez a B Caravan. ^_^ Mondjuk az omega B2-ről azért ne mondj le..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Semmi baj, van még eladó cucc idehaza.nem csak ez a B Caravan. ^_^ Mondjuk az omega B2-ről azért ne mondj le..... :P Sztem,1X eljön a Corsa-ra is a megfelelő vevő... :D Majd meglátjuk, hogy mi lesz akkor a kínálaton, ha elkel a corsa.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sztem,1X eljön a Corsa-ra is a megfelelő vevő... :D Majd meglátjuk, hogy mi lesz akkor a kínálaton, ha elkel a corsa.. :P Jaja.Ahhoz azért túl limit autó a Corsa, hogy átvitt értelemben eltékozold.Majd jön rá a madár. Eladó autó pedig lesz mindig, mert a megszigorított hitelfelvétel miatt eléggé elakadt a használtautó piac......meg az új is.Ezért az átlagverdákat eléggé nyomott árakon is meg lehet venni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Jaja.Ahhoz azért túl limit autó a Corsa, hogy átvitt értelemben eltékozold.Majd jön rá a madár. ... Ha vennék ilyet, akkor Csabiét szívesen, mert tudom, hogy ezzel legalább törődve is volt, szóval aki megveszi, az szerintem nem "madár", legalábbis nem abban a pejoratív értelemben, ahogy használni szokták. ^_^ Amúgy meg tényleg nem szabad elkótyavetyélni, főleg amig megteheted, hogy megtartod, az sokkal szarabb helyzet, amikor rá is vagy kényszerülve, úgy le tud menni az ára. A lehúzós ajánlatra meg "inkább rohadjon rám!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts