warwolf Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Meg te is ;) :D ;) Ha a szél is úgy akarja, este felé újra az lehetek.Be van tervezve némi mókázás..... :D ^_^ Bár egyelőre mindennek lehet nevezni, csak stabilnak nem.Ilyen befújkálások vannak+a felhők is egyre lentebb jönnek..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 http://m.blog.hu/su/subba/image/0000610/paccs.gif LOOL ez ku*va nagy :D ^_^ :P Csak az nem stimmel, hogy nem "kockás" a kalapja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Van netem, és gyors, hurrá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Lefújva.Holnap talán.....Elég gázos kis fölhők voltak, lógott az eső lába. Egész előnyös képekkel hirdeti a tag..... :D ^_^ :P ;) ;) Ezt meg elfogadnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Gabo! ezért majd még számolunk! macska az autómon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 De cuki cirmoscica. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Én a helyébe le is kekszeltem volna!Kis suzuki mosó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Kit érdekel a rohadt dög a kocsin? Ki ez a csaj a bal oldalon? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Kit érdekel a rohadt dög a kocsin? Ki ez a csaj a bal oldalon? :D ;) Na igen, többet nem jöhet. . . . . . . . . . . . macskával együtt. a kocsi közelébe. ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 GSiCsabi! Link.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 GSiCsabi! Link.... :D Nem csúnya! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Nem csúnya! ^_^ Mondjuk a 18as kereket lealkudnám az árból.Arra még gumit is kell venni.Szinte ingyen van hozzá.A futómű maradék részét meg lerendezik amúgy is a jóó magyar utak.Egy szép gyári felgennel és 15ös gummákkal éppen élhető is lenne ez a gép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Boldog szülinapot JOhnny! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Boldog szülinapot kívánok én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az ivivi szerint Pajának is ma van a szülinapja. Boldog szülinapot neki is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csatlakozom!Boldog Szülinapot mind2 cartársnak! :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csatlakozom!Boldog Szülinapot mind2 cartársnak! ^_^ :P ;) http://erooups.com/img/img3/20100608/erotic/14/trios_05.jpg CSATLAKOZOM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 GSiCsabi! Link.... ^_^ Nem rossz, de ennél azért találtam jobbat is... :P IME De sajnos az a baj, hogy amíg a Corsa megvan, nem tudok lépni semerre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nem rossz, de ennél azért találtam jobbat is... ;) IME Vektra nem érdekel? :D ^_^ Amúgy majd Tomi megszakérti, mint a szakasz fő Omegabuherátora! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Vektra nem érdekel? ^_^ :P Amúgy majd Tomi megszakérti, mint a szakasz fő Omegabuherátora! ;) Köszi, az nem... ;) Beszéltem Tomival, fent van pesten, délután meg is nézi az omit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Beszéltem Tomival, fent van pesten, délután meg is nézi az omit... :D Nah akkor este már többet tudunk! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Nah akkor este már többet tudunk! :D Remélem, mert ha IGEN, akkor holnap délelőtt, megyek is fel... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Remélem, mert ha IGEN, akkor holnap délelőtt, megyek is fel... ^_^ Ha össze jön, akkor szép lesz a géppark.Ugye Tominak alapból ilyen van, neked lehet hogy lesz ill. Gepárd is ilyenre gyúr...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ha össze jön, akkor szép lesz a géppark.Ugye Tominak alapból ilyen van, neked lehet hogy lesz ill. Gepárd is ilyenre gyúr...... :D Úgy legyen... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csatlakozom!Boldog Szülinapot mind2 cartársnak! :D ^_^ :P Csatlakozom! Happy... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts