Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Őőőőő szereltem... őőő titok őőő ;) ;) még haza is mentek :D Na komolyan, mi volt?... most mé kell ezt a szar netet buzerálnom, hogy infom legyen?.. grr... :P Ha te szerelnéd az izraeli gépeket ideáig nem jutnának el! :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 No elolvastam pro és kontrát, sőt prokontrát is.. Őőőőő szereltem... őőő titok őőő :D ^_^ még haza is mentek :P Na komolyan, mi volt?... most mé kell ezt a szar netet buzerálnom, hogy infom legyen?.. grr... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 No elolvastam pro és kontrát, sőt prokontrát is.. Izraeli felderítőgépek repültek be a légtérbe úgy, hogy bejelentkeztek polgáriként, majd végre hajtottak Ferihegyen egy táccsendgót, és mentek is tovább.Persze még a titkosszolgák sem tudtak semmit az érkezésről.Minő meglepő..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Pech.Nemkicsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Izraeli felderítőgépek repültek be a légtérbe úgy, hogy bejelentkeztek polgáriként, ... Már megint? Vagy ez még a múltkori? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Már megint? Vagy ez még a múltkori? Ez még a múltkori. meg egész szépen kisimul a motorja magasabb fordulaton! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Köszönöm Gepárdnak a mai vontatást! 8 hónapos Nissen Vízhűtő felső műanyag csonkja tört el elég érdekes módon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Köszönöm Gepárdnak a mai vontatást! 8 hónapos Nissen Vízhűtő felső műanyag csonkja tört el elég érdekes módon. :D Anyagfáradás? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Inkább anyagspórolás...pedig jó márka a Nissen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Köszönöm Gepárdnak a mai vontatást! 8 hónapos Nissen Vízhűtő felső műanyag csonkja tört el elég érdekes módon. :D Az inrormátorok jelezték, hogy egy arany színű opelclubbos astra huzott egy másik fehér opel clubbos járgányt. Egyből rájöttem, hogy te lehettél, mivel Truci még nincs magyarországon ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Amúgy ma én is hűtőt cseréltem, és furcsa módon most már 150-nél sem megy a mutato 100 fok közelébe :D Viszont a ventilátor első fokozata még mindig szivat. Kicseréltem az előtét ellenállást, így már indul mindkét sebesség ha rövidre zárom a csatit, de menet közben megint csak a kettes fokozat megy. 2db hőgombával próbáltam, de egyik sem nyert. Holnap kimérjük az ujnak tűnőt egy lábos vízben melegítés közben (J0hnny javaslatára), nehogy aztán a csatin lévő vezeték legyen felcserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 8 hónapos Nissen Vízhűtő felső műanyag csonkja tört el elég érdekes módon. :D Anno a Veki felső vízcsöve is törött volt mikor megvettem.Szintén tőben volt repedt.Igaz, egy darab felső gumibak, annyi nem volt benne.V.hol elkallódott...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Vettem 5T-s vontatókötelet remélem többé nem kell használnom. :D Reggel kiszedem a hűtőt és megnézem alaposan, remélem kicserélik. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Az én Vekim hőfoka még 80 fok közelébe se megy szinte soha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Az én Vekim hőfoka még 80 fok közelébe se megy szinte soha.... mert biztos a 3.2-es hűtője van benne :D ^_^ :P csak nem megfelelő motort raktak hozzá valami tévedés miatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Mitfotóztamma? :D Supra MK IV. A Budai kapunál, befelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 A sofőr kéztartásából ítélve meg is van magával elégedve..... :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 A sofőr kéztartásából ítélve meg is van magával elégedve..... :D ^_^ :P Én is meg lennék csúszva, ha ilyennel verethetnék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Holnap délután le kell huzzam a hőlégballont ide! Lehet, hogy a Badárt meg kellene nézni ha már ott járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Agyhalottak! :D ^_^ Ők is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Túlélte valamelyikük??? :D Milyen sok magyar komment van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Túlélte valamelyikük??? ^_^ Milyen sok magyar komment van.... Ezek magyar srácok. :D A 2. videóban van velük interjú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Agyhalottak! :D ^_^ Ők is...... Meg te is ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Meg te is ^_^ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 http://m.blog.hu/su/subba/image/0000610/paccs.gif Wake up m.therf.cker! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts