Udi Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Losi! Stab.rúd-ból 3 féle van ami most a tiédben van az 18 mm vagy 19 mm átmérőjű lehet EPC szerint. 2.5-höz meg 19.5 mm-es való. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 De azért csak kiengedtek... Megszöktam.Lemásztam a toronyból! :devlish: Amúgy meg THX a bárnbádizást! :lol: Losi! Stab.rúd-ból 3 féle van ami most a tiédben van az 18 mm vagy 19 mm átmérőjű lehet EPC szerint. 2.5-höz meg 19.5 mm-es való. :lol: Nos igen.Kérdés, hogy ennyiért érdemes-e buszogatni.Mert ugye Astránál adott a Cali 22mm-ese......de 1.5mm miatt nagyon kár lenne szétborítani.Szal marad. :lol: Amúgy megvan a kirándulás km. mérlege, 863km-t mentem el, 6L-es fogyival, gond nélkül.A verda szépen muzsikált, kényelmes benne utazni, és előzésnél sincsen gond.Visszaverve 3.ba, 90ről nagyon durván tép, még emelkedőn is! :lol: A futómű nagyon kellemes, kényelmes de beton stabil.Nagyobb lejtőn a tempomat nem képes tartani a sebességet.Enyhén nincs gond, ill. emelkedőn sem. A ma este beépített gyári bontott Valeo lámpák pedig végre normálisan világítanak.Az utángyárikat meg leadom Fecónak.Sózza el v.kinek. A legdurvább az volt, hogy még tekergetni sem kellett, a helyére rakva oda világít ahová kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Losi! Hétvégén felhozza a srác pestre,ha rámegyek! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mester!Működik az MP3 lejátszás.A teló van össze kötve a kazettás technikával! :lol: Örök hála! :lol: Losi! Hétvégén felhozza a srác pestre,ha rámegyek! :devlish: Astra G és talán Corsa C gyári alu.Sztem szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Losi! Hétvégén felhozza a srác pestre,ha rámegyek! :devlish: De ugye nem a hétvégén akarsz érte menni? Esetleg vasárnap du. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Astra G és talán Corsa C gyári alu.Sztem szép. :devlish: 5ös ez nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 De ugye nem a hétvégén akarsz érte menni? Esetleg vasárnap du. Majd meglátjuk,hogy alakul. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Majd meglátjuk,hogy alakul. :devlish: Oksa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Az lehetséges, hogy ma reggel Tomit és GSiCsabit láttam a Toyota kisbusszal az M1-M7 közös bevezetőn? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Az lehetséges, hogy ma reggel Tomit és GSiCsabit láttam a Toyota kisbusszal az M1-M7 közös bevezetőn? :devlish: persze, nálunk működik a klónozás, és a mátrixban sincs hiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 persze, nálunk működik a klónozás, és a mátrixban sincs hiba :devlish: Jóvammá! Akkor megint rémeket láttam kora reggel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Jóvammá! Akkor megint rémeket láttam kora reggel. :devlish: Csabi éjszakás, az előbb ébresztettem fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Csabi éjszakás, az előbb ébresztettem fel. :devlish: A Hiluxban is eléggé álmosnak tűnt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Csabi éjszakás, az előbb ébresztettem fel. :devlish: Én már 12:30-kor ébredtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én már 12:30-kor ébredtem! :lol: Aki nem bír aludni.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Az lehetséges, hogy ma reggel Tomit és GSiCsabit láttam a Toyota kisbusszal az M1-M7 közös bevezetőn? :devlish: NEM! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Én már 12:30-kor ébredtem! :lol: :devlish: feledékeny is lettél... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Losi, éjjel keresd már meg Sebit, nála van a fizu papírod, és az ÜCs-d. Gyöngyike fiókjában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 7végére nem valami biztató az időjárás... :devlish: Előrejelzés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 7végére nem valami biztató az időjárás... :devlish: Előrejelzés Kártyát, activity-t vigyünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Kártyát, activity-t vigyünk? Akár... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Losi, éjjel keresd már meg Sebit, nála van a fizu papírod, és az ÜCs-d. Gyöngyike fiókjában. Aludni tudtam volna, csak szó szerint a hasamra sütött a nap.Aztán annyi is lett az alvásnak.Minjá mejek is Esestnyénhez, mert bár előző éccaka 14T cukrot lőttem fel a silóba, most éppen az üresség határán van. Amúgy vektrakocsi is átállt szesz üzemre, mert Udinál minő véletlen, éppen volt egy beszerelésre váró Hunflex de luxe! :lol: Telenyomtam E85-tel (49L/60L-es a tank.) Egyelőre megy/fékez teszi a dolgát, nem torpan, szépen húz.Majd még Bazsitól kérek időt, és Tech2vel belövetem a paramétereket, hogy minden klappoljon. :devlish: Udinak és J0hnnynak 1000 hálás köszönet a segítségért, Udinak kiemelten a technikáért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Közben megvolt az első hidegindítás is.Különösebb gond nélkül.Elindulás után volt némi apró torpanás, de utána semmi.Így elsőre szvsz. jó. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Tapasztalataim alapján beindítás után érdemes még kb. 1 percet járatni a mocit, utána már torpanás nélkül lehet menni (ugyanez igaz a Flextekre is). :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts