warwolf Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Számba vettük a kövi 7vége lehetőségeit. -Flóra Szegeden úszik -Anyukának foltvarró talija lesz -Lehet, hogy melóznom kell, majd még kiderül.Remélem nem. -Fedémesen Siklóernyős majális lesz -Anyum valszeg akkor akarja tartani a szülinapját -Vadkerti tali........... Na ezt hogyan fogom össze hozni..... :lol: :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 :devlish: Osztódás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 :devlish: Osztódás? :lol: Logisztika baz.zeg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Nem is az bánt,hogy szívod a vérem,de hogy nevem sem tudod leírni... ;) Szégyellem,hogy ilyen barátom van,komolyan. :lol: Bocsi, vannak fontosabb dolgok is, minthogy direkt így írjam: JOhnny. Csak elbaxtam, de az óóó azért is marad. ;) Számba vettük a kövi 7vége lehetőségeit. .. Na ezt hogyan fogom össze hozni..... :lol: :devlish: :lol: :lol: Jó nagy szád van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Jó nagy szád van. :lol: Beszóttá? :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Logisztika baz.zeg! :lol: :lol: Én erre külön embert tartok. Asszony a neve, ő logisztikáll: nem mész sehova! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Beszóttá? :devlish: :lol: :lol: Simán. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Én erre külön embert tartok. Asszony a neve, ő logisztikáll: nem mész sehova! :devlish: ;) Mivel több programban érdekelt, kíváncsi leszek mi lesz a megoldás. :P Simán. ;) ;) Add ide a pénzt, vagy különben elfogy a boltból a méz! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Jááános, megoldódott a zseblámpina. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Jááános, megoldódott a zseblámpina. :lol: Baaaszzkii! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Na ez tipikus orosz megoldás. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Állatfajaink [ remélem nem hagytam ki senkit! Nagyon szépen köszi. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Korzás megoldotta.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 http://i658.photobucket.com/albums/uu307/h...68/DSC00565.jpg Korzás megoldotta.... :devlish: Most miért? Működik? Működik! Akkor meg?!?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ne kötekedj, hanem kötegelj!!! :devlish: (Corsás után szabadon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ne kötekedj, hanem kötegelj!!! :devlish: (Corsás után szabadon) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Halott már valaki "egyház adó"-ról? Egyik barátomék Kerekegyházán laknak, és a keresztelőhöz követeli a pap, hogy fizessenek ki visszamenőleg 6000 Ft-ot. Mivel máshol szeretnénk tartani a keresztelőt, így csak egy pappert kellene adnia (a szülők keresztelési engedélye a lakóhelyük szerinti plébániától), de erre sem hajlandó míg ez az összeg nincs befizetve. Nem egy eget verő összeg, de én nem érzem jogosnak. Volt már valakinek hasonló élménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Halott már valaki "egyház adó"-ról? Egyik barátomék Kerekegyházán laknak, és a keresztelőhöz követeli a pap, hogy fizessenek ki visszamenőleg 6000 Ft-ot. Mivel máshol szeretnénk tartani a keresztelőt, így csak egy pappert kellene adnia (a szülők keresztelési engedélye a lakóhelyük szerinti plébániától), de erre sem hajlandó míg ez az összeg nincs befizetve. Nem egy eget verő összeg, de én nem érzem jogosnak. Volt már valakinek hasonló élménye? Na ezért nem kereszteltem meg én a kölkeimet. A semmiért tőlem ne követeljen még a papság is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Itt van pár infó: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-k...-ha-nem-fizetem Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Bizony, van ilyen, és kérhet! Mindenért kérnek pénzt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Itt van pár infó: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-k...-ha-nem-fizetem Ez rosszabb mint a védelmi pénz bakki :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ez rosszabb mint a védelmi pénz bakki :lol: Tőlünk is követelte a pap visszamenőleg!Addig szóba se akart állni velünk. Mind a 2ő gyereknél tartotta a markát. :devlish: Ha védelmi pénz nem fizeted,meg vernek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Na ezért nem kereszteltem meg én a kölkeimet. A semmiért tőlem ne követeljen még a papság is. :devlish: Nagymamám nagyon sok évig egyházszolga volt.Sokszor hajnali 3kor keltek papával, és mentek begyújtani az imaházba, hogy mire jönnek a népek, meleg legyen.Én még olyankor aludtam, de mire felébredtem, már otthon voltak, és ott várt mama a meleg kakaóval, a fémbögrécskémben. Mikor meghalt, az egyház 25e.ft, be nem fizetett egyházadót követelt a szüleimtől. Na akkor az egyház, mint olyan intézmény, elásta magát előttem.(....ez itt a nem szalonképes jelzők helye....) Mindettől függetlenül a lányom egyházi iskolába jár, mert úgy gondoltam (tuk), hogy a nevelés szelleme miatt jobb ez így, mint v.mi kur@vaképző általános iskola liberális, "gyerekközpontú" felfogása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Bejött amit mondtál, saru kicserélve, és műxik a lámpa.De közben megjöttek a gyári bontott lámpák is.Sztem minjá kicserézem, aztán ha rám sötétedik belövöm a magasságot is. Ez a kép meg a kiránduláson készült, Sümeg várában.A címe, Jaj szegény fejemnek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ez a kép meg a kiránduláson készült, Sümeg várában.A címe, Jaj szegény fejemnek: De azért csak kiengedtek... Egyházi adó tényleg van, de én sem fizetek egy fillért sem. Kapják az 1%-ot oszt' csókolom, bár idén már ezt is meggondolom. Egyre több turpisság derül ki róluk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts