hening Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Mihez képest... :devlish: Győrhöz nézve IGEN! :lol: :lol: Nos...ööö...nos...igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nos...ööö...nos...igen. :devlish: Karcsi elvileg ide kellene majd eljuttatni a cuccot, de majd holnap délelőtt fogok pontosabbat tudni. (hívlak) Már beszéltem a beszerzőinkkel, és holnap leegyeztetik, velük, hogy elhozzák a csomagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Karcsi elvileg ide kellene majd eljuttatni a cuccot, de majd holnap délelőtt fogok pontosabbat tudni. (hívlak) Már beszéltem a beszerzőinkkel, és holnap leegyeztetik, velük, hogy elhozzák a csomagot. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Pü ment. Vettem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Vettem. :lol: Mit? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Mit? :lol: A Pü-t. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A Pü-t. :devlish: Aszittem v.mi Omega cucc..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Aszittem v.mi Omega cucc..... :lol: :lol: Lett volna az is, de most nem arról volt szó. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Aszittem v.mi Omega cucc..... :devlish: :lol: Nem tudom, hogy a V6-ba miként lehet az etanolos cucot beletenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nem tudom, hogy a V6-ba miként lehet az etanolos cucot beletenni. Megoldás=Udi+Bazsi! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nem tudom, hogy a V6-ba miként lehet az etanolos cucot beletenni. Gelkoéban benne van!Nem kell már szerelni! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Gelkoéban benne van!Nem kell már szerelni! :devlish: Futó féle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Futó féle? Nem baszki,gyalogos féle! :devlish: Istenem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nem baszki,gyalogos féle! :devlish: Istenem... :lol: Vazze nem tudtam, hogy 6 hengereshez is csinált már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Vazze nem tudtam, hogy 6 hengereshez is csinált már. :devlish: Olvasni is kellene néha: Rendelés, beszerelés Árak 4 hengeres verzió (1-4 henger) 42.500 Ft 6 hengeres verzió (5-6 henger) 46.250 Ft 8 hengeres verzió 50.000 Ft Postai utánvét díj 2.475 Ft Az árak a 25% áfát tartalmazzák! Garancia: 3 év Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 J0hnny lazán! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 J0hnny lazán! :devlish: :lol: :lol: http://napirajz.hu/files/azbeszt/039_galopp.jpg Csak Johnnynál nem a ló szája habzik, hanem az olaj könnyezik a Corsából! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Csak Johnnynál nem a ló szája habzik, hanem az olaj könnyezik a Corsából! :devlish: :lol: Ezek az XE-k már csak ilyenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ezek az XE-k már csak ilyenek :lol: Vagy megeszik! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Vagy megeszik! :devlish: :lol: Kit érdekel,amíg lehet vele alázni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Tervezzük a hétvégén, hogy elmegyünk a Kecskeméti vadasparkba. Még sose voltam. Érdemes? Mennyi állatka van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Tervezzük a hétvégén, hogy elmegyünk a Kecskeméti vadasparkba. Még sose voltam. Érdemes? Mennyi állatka van? Állatfajaink Hüllők Görög teknős (Testudo hermanni) Mór teknős (Testudo graeca) Vörösfülű ékszerteknős (Trachemys scripta) Mocsári teknős (Emys orbicularis) Madarak Strucc (Struthio camelus) Emu (Dromaius novaehollandiae) Uhu (Bubo bubo) Gyöngybagoly (Tito alba guttata) Erdei fülesbagoly (Asio otus) Barna kánya (Milvus migrans) Galambász héja (Accipiter gentilis) Egerészölyv ( Buteo buteo) Vörös vércse (Falco tinnunculus) Fehér gólya (Ciconia ciconia) Nyári lúd (Anser anser) Tőkés réce (Anas plathyrincos) Böjti réce (Anas querquedula) Csörgő réce (Anas crecca) Nyílfarkú réce (Anas acuta) Üstökös réce (Netta rufina) Sarlós réce (Anas falcata) Fütyülő réce (Anas penelope) Vörösvállú réce (Callonetta eucophrys) Mandarin réce (Aix galericulata) Karolin réce (Aix sponsa) Kanalas réce (Anas clypeata) Fekete hattyú (Cygnus atratus) Páva (Pavo cristatus) Vadász fácán (Phasianus colchicus) Aranyfácán (Chrysolopus pictus) Ezüstfácán (Genneus nyctemerus) Volwerk házi tyúk (Gallus domestica) Macskabagoly (Strix aluco) Páva galamb ( Columba domestica laticauda ) Szajkó ( Garrulus glandarius ) Majmok Galléros pávián (Comopithecus papio hamadryas) Japán makákó (Macaca fuscata) Mókusmajom (Saimiri sciureus) Növényevők Addax antilop (Addax nasomaculatus) Mocsári antilop (Kobus leche) Indiai antilop (Antilope cervicapra) Muflon (Ovis ammon musimon) Kameruni törpekecske (Capra hircus) Házi szamár (Equus asinus) Shetlandi póni (Equus caballus) Bennett kenguru (Macropus rufogriseus) Láma (Lama glama) Nagy mara (Dolichotis patagonum) Örvös pekari (Tayassu tajacu) Házinyúl (Oryctolagus cuniculus) Szomáliai juh (Ovis ammon) Házi kecske (Capra hircus) Házi juh (Ovis aries) Zebra (Equus burchelli) Ragadozók Szibériai tigris (Panthera tigris) Fekete párduc (Panthera pardus) Afrikai oroszlán (Panthera leo) Mocsári hiúz (Felis chaus) Tűzróka (Canis vulpes x Alopex lagopus) Vadászgörény (Mustela putorius) Barna medve (Ursus arctos) Kárpáti hiúz (Lynx lynx carpathicus) Mosómedve (Procyon lotor) Ormányos medve (Nasua nasua) Szurikáta (Suricata suricatta) Alaszkai fehér farkas (Canis lupus tundrarum) remélem nem hagytam ki senkit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Állatfajaink ... remélem nem hagytam ki senkit! Dzsoni kimaradt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Dzsoni kimaradt. :lol: Nem is az bánt,hogy szívod a vérem,de hogy nevem sem tudod leírni... :lol: Szégyellem,hogy ilyen barátom van,komolyan. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts