spzoli Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Egyébként tényleg agyalok egy ilyen kereklámpáson,annyira szép és tényleg mindeki utánafordul,ha szép gyári állapotban van. Aztán majd mondják, hogy nééézdmáá, megörökölte a nagyfatertól, aztán azt hiszi ő tsz elnök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Jó kis ezeröcsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Egyébként tényleg agyalok egy ilyen kereklámpáson,annyira szép és tényleg mindeki utánafordul,ha szép gyári állapotban van. Csak akkor támogatom, ha engem is viszel vele! :) Amúgy tőlünk keletebbre még mindig gyártják ezt is meg a 2107-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 :) ESP nem tom mennyit segített volna rajta,bár az is furcsa,hogy a citronál jóval agresszívabb az ellenkormányzás,ha megnézed többször is a videt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ESP nem tom mennyit segített volna rajta,bár az is furcsa,hogy a citronál jóval agresszívabb az ellenkormányzás,ha megnézed többször is a videt. Pont az a lényeg, hogy a citromban nem volt esp, a piros tesóban meg igen. Vagyis ott az beavatkozott, azért nem borult. A citrom meg ezt nem tudta elkerülni esp nélkül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 aztán azt hiszi ő tsz elnök. :) Kell az a zsiguli! Irány a TSZ http://kepfeltoltes.hu/100428/Paraszt_www....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100428/Paraszt_www....ltoltes.hu_.jpg Hé paraszt!Melyik út megyen Budára?? :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Kell az a zsiguli! Irány a TSZ http://kepfeltoltes.hu/100428/Paraszt_www....ltoltes.hu_.jpg :) :) hú, de genyó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Kell az a zsiguli! Irány a TSZ http://kepfeltoltes.hu/100428/Paraszt_www....ltoltes.hu_.jpg Ebben a kalapban akár Suzukiban is ülhetne. Persze csak szigorúan vonóhorgos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ebben a kalapban akár Suzukiban is ülhetne. Persze csak szigorúan vonóhorgos :) Vagy Á Vektrában!Persze szigorúan egyhatban! :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ha már Lada inkább EZ.. :) :D Vagy valami hasonló.... Attól függ mire kell. Azért egy ezeröcsivel csak jobban lehet pörögni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Vagy Á Vektrában!Persze szigorúan egyhatban! :D :D :) :) Akkor már inkább Astra. Az van is neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Végre egy jóhír ma! :) Sőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Akkor már inkább Astra. Az van is neki :) De az is Sedanban, horoggal is igazi! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Kell az a zsiguli! Irány a TSZ http://kepfeltoltes.hu/100428/Paraszt_www....ltoltes.hu_.jpg De mekkora genya már...rólad bezzeg a traktoros képet nem teszed közzé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 De mekkora genya már...rólad bezzeg a traktoros képet nem teszed közzé! :) Neked parasztosabb a fejed :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Neked parasztosabb a fejed :D :) Megszólalt a Jugoszláv filmhős! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Megszólalt a Jugoszláv filmhős! :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Megszólalt a Jugoszláv filmhős! :) :) :D Inkább legyen ilyen fejem,mint surdilovics zsiráfba klónozva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 :) Esp ide vagy oda, szerintem a Cickát akarták felborítani, és nem a Fityót. Nekem úgy tünt sokkal durvábban tekerte a kormányt a mandró már az első mozdulatnál is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Nekem úgy tünt sokkal durvábban tekerte a kormányt a mandró már az első mozdulatnál is.... :) Akkor nem vagyok vak,nekem is úgy tünt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 De mekkora genya már...rólad bezzeg a traktoros képet nem teszed közzé! :) Egész normálisan nézel ki, a szöveged alapján agresszívabb fejet képzeltem el. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Egész normálisan nézel ki, a szöveged alapján agresszívabb fejet képzeltem el. :D :) Csak a szája nagy...... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Egész normálisan nézel ki, a szöveged alapján agresszívabb fejet képzeltem el. :D :) Én nem dita vagyok ám,nekem ne bókolj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts