warwolf Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Hallod Papa! Vittem ma a nagypofájú calis kollegám egy kört a corsával.Voltunk bent a városban,rendőrség előtti körforgóban a kollega kapaszkodott az életéért! :) Pedig egyik tanult klubtársamat idézzem: -Vannak tartalékok a gyári futóműben!- :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Pedig egyik tanult klubtársamat idézzem: -Vannak tartalékok a gyári futóműben!- :) :) :D Hát amikor 4 keréken csúszva radíroztam keresztbe,nem hiszem hogy ez járt a fejében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Hát amikor 4 keréken csúszva radíroztam keresztbe,nem hiszem hogy ez járt a fejében! :) Baromállat Kórzások! :) Látszik,hogy fingod nincs miről kódolunk itt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Hello, Vki esetleg nem jön holnap Kecsóról Pöstre? PÜ pls.. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Hát amikor 4 keréken csúszva radíroztam keresztbe,nem hiszem hogy ez járt a fejében! :D Amíg nem szikrázik a nagytető addig nincs gáz! :D :D Nemsemmi a kiscsóka!Nézzétek meg a videót! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Elég korán kezdte az ipart... :) (Igaz én már 1 évesen befűztem az orsós magnószalagot és hallgattam a zenét. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Hello, Vki esetleg nem jön holnap Kecsóról Pöstre? PÜ pls.. Köszi én most indulok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 (Igaz én már 1 évesen befűztem az orsós magnószalagot és hallgattam a zenét. :) ) én mégsem lettél DJ. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 én most indulok :) Mész Lurdy-ba is? :) HA oda is, akkor Stefántól lécci hozd már el a motyómat. :D Köszi!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mész Lurdy-ba is? :) HA oda is, akkor Stefántól lécci hozd már el a motyómat. :D Köszi!!!!!!!!!! :D Már J0hnnynál van :D Bár sokan nézegették... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Már J0hnnynál van :D Bár sokan nézegették... :) Köszi! Remélem ide is ér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Jófej! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 :) http://img1.tar.hu/gelko/img/28899476.jpg[/] meg kell venni! :) Ma 14-15 óra körül Diniék jönnek Kecskemétre és kimegyünk gokartozni. Körbe fog telefonálni, de inkább beírom ide is! Akinek van kedve jöjjön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 meg kell venni! :) Lehet, "meg kellene fognod" Gepárd kezét és leülni Gelkóval tárgyalni...... :) Ma 14-15 óra körül Diniék jönnek Kecskemétre és kimegyünk gokartozni. Körbe fog telefonálni, de inkább beírom ide is! Akinek van kedve jöjjön! Én beszéltem vele, részemről mejek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ma 14-15 óra körül Diniék jönnek Kecskemétre és kimegyünk gokartozni. Körbe fog telefonálni, de inkább beírom ide is! Akinek van kedve jöjjön! Én most ébredtem... :) akkor mostmár tudom miért keresett... :D Lehet kinézek, még nem tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Én most ébredtem... :) akkor mostmár tudom miért keresett... :D Lehet kinézek, még nem tudom... :) Engem fel se csörgetett.Bár amúgy is lusta vagyok megmozdulni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Engem fel se csörgetett.Bár amúgy is lusta vagyok megmozdulni. :) Szóval jövöl? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Szóval jövöl? :D :) Hol láttál ilyet leírva? :) :D Ma már kidolgoztam magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hol láttál ilyet leírva? :) :D Sehol. :) Ma már kidolgoztam magam. :D S, jobb lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 S, jobb lett? Épp azon agyaltam,hogy visszarakom a régit,így nem hallom,hogy megy-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Épp azon agyaltam,hogy visszarakom a régit,így nem hallom,hogy megy-e. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 :) :) 5ropi volt a görgő kedveséggel,de vigasztal,hogy legalább német és nem valami kínai fos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hogyan égessük be a mai zenei celebeket! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Engem fel se csörgetett.Bár amúgy is lusta vagyok megmozdulni. :) én hívtalak kétszer is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts