J0hnny Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Erről hallottam ma bent a munkahelyemen... :) :D És? :D Ott se volt velünk a Tamás,kicsit bekarmoltunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 ......és az eső meg csak hull.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Tegnap egy okos alacsony kopasz fiatal rendőr a 441-en megállít. A katonatelepi lámpától elkezdtem előzgetni a sort, mikor megelőztem mindenkit és autózhattam a saját tempóm látom, hogy egy 1,4-es kombi oktávia küzd az elemekkel, na mondom megvárom, kicsit visszavettem. levillog magyaráz aztán elenged. visszafelé 2 trafipax is volt lehet az egyik megvolt még nem tudom a Széchenyiből meg reggel lehetetlen bejutni! kihullik a maradék hajam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 a Széchenyiből meg reggel lehetetlen bejutni! kihullik a maradék hajam! Elég zsufi egy hely.Lehet v.mi alternatív megoldást kellene választanod, vagy korábban indulni.Belvárosiként ez utóbbit tudom javasolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Jól tükrözi, mennyit kell nekifutni felszálláskor megfelelő szembe szél esetén!Igazi sárkányeregetés! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 az ember nem tud repülni, ezt fogadjuk el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 az ember nem tud repülni, ezt fogadjuk el! :) Kis segítséggel talán még is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 van még nálam kettő kilincsrugó. Nem tudom ki nem vette át de akinek kell csörögjön érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ha a jelenlegi zivatargóc előrevetíti a nyári zivatarok intenzitását, asszem elkezdhetünk félni bakter.... :) :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 van még nálam kettő kilincsrugó. Nem tudom ki nem vette át de akinek kell csörögjön érte! Enyém!Holnap átveszem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 kihullik a maradék hajam! Kis utcákon kell menni, és akkor minden oké. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Álltam ma a Rákóczi utcánál lévő gyalogátkelőhelyen, kissé mélázva.Mellettem nagyobbik magyarázott v.mit.V.honnan a távolból a Posta kanyar felől jött egy gurgulázó érces hang......egy hang.........amolyan fuxállító a magunkfajtáknak.....Olyasmi, mint a bububu.....de ez más volt.Ez biza v.mit sejtetett.Aztán elhúzott előttem egy E39 M5, és 4 gyári kipuffból ontotta a hangorkánt. Szóval gyerekek.......szerelmes lettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 .........amolyan fuxállító a magunkfajtáknak..... Csak a magad nevében.... http://www.gt40se.com/bmwm5/bmwm51.jpg Tiéd , viheted. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Csak a magad nevében.... Rajtad kívül is vannak itt még. :D :D Tiéd , viheted. :lol: :) Beállok a sorba. :D :D szerk. Közben átbújtam a használtautót ilyesmiket keresve, és az autó tudásához mérten szinte ropiért árulják őket.Nyilván a fenntartási költsége megspékelve az elb.@szott luxus adóval, horror. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 .Nyilván a fenntartási költsége megspékelve az elb.@szott luxus adóval, horror. :) Akkor egyelőre nem ilyet veszel második autónak, ha jól sejtem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Akkor egyelőre nem ilyet veszel második autónak, ha jól sejtem. :lol: :D Pedig milyen jól lehetne vele drifftelni a fődesútonee.. :D :D Ez meg tipikus egykettes! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Losi! Holnap itthon leszek egész nap! Nincs kedved féket szerelni? :) Kellene a légtelenítéshez help! Ha ok a dolog,hívj reggel. :) THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Losi! Holnap itthon leszek egész nap! Nincs kedved féket szerelni? :) Kellene a légtelenítéshez help! Ha ok a dolog,hívj reggel. :D THX! Megdumáljuk.Már elég régóta tolódik a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 na akkor a csodálatos új lakásból költözünk. Mivel tegnap pont lett az ügy végén. Egy hét alatt ugyanis kiderült, hogy egy vezeték nélküli termosztát szabályozza a szomszéd lakás fűtését az én kazánomról. De ha ez még nem lenne elég a HMV-et és a hideg vizet is az én mérőim mérik. Vagyis innen követhetetlen hogy ki mennyit fogyaszt. Tehát a hétvégén kiköltözüm a lakásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ez egy állat! Fernando Alonso On Board Cam Australia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ez egy állat! Fernando Alonso On Board Cam Australia Mondjuk ilyen p*náért lehet, hogy érdemes hamar letudni a versenyt és sietni haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ha majd nagyon megy a siklórepülés, tervezem, hogy kipróbálom magam Fedémesen is.Ideális környezet, tele tanulódombbal. Jót mosolyogtam a helyi REP.VEZnek, a PG-re írt hozzászólásán: Nálunk most enyhe ÉK-K-i szellő fújdogál, ahogy a távcsővel kinézek a falu túlsó végénél levő dombra, a szélzsák kb. 2-3 m/s-ot jelez, néha kicsivel többet. A Nap is csak ritkásan süt ki, mindez nem kedvez a talaj gyors kiszáradásának, tekintettel az elmúlt napok, meg az elmúlt éjszaka esőire... Vagyis holnap délelőtt még nemigen lehet városi kocsival fölmenni a dombra, ám gyalog nem tilos. Aki repülni jön, hozzon a hamu ellen saját fejvédőt, mert a helyi készletből csak viselteset tudunk kölcsönözni. És aki mindenáron repülni akar holnap, vagy a közeli napokban, tekintettel az ülepedő hamura, hozzon védőitalt!!! (A rostos gyümölcsleveket szeretem...) ÉS! Repülési szándék előtt feltétlenül vegyen fel beülőt, az ernyőt meg ne felejtse hozzá csatolni, mert anélkül, pláne a meredekebb lejtőn nem lehet megállni... :) :) :D Kép Fedémesről: Itt pedig a helyi siklóernyős klub weboldala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Köszi Losi! Jó lett,már teszteltem! :) Tényleg a védő lemez ért bele jobb oldalt,kicsit hajlítottam rajta és elkussolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Köszi Losi! Jó lett,már teszteltem! :) Tényleg a védő lemez ért bele jobb oldalt,kicsit hajlítottam rajta és elkussolt. Csak kéne' rá a 288!Ezzel a 256-al olyan kajla a felniben! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Csak kéne' rá a 288!Ezzel a 256-al olyan kajla a felniben! :) :) :D De akkor már 5csavaros legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts