spzoli Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 n Nem lesz ez túl sok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Nah ilyen sejhajjal már szép a WRX STi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Senki nem tudja megszerezni az infót amit kértem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Üdv urak ! Egy haverom nemrégiben vett egy Corsa-t és volna pár kérdése: Opel Corsa C 2001 9. havi motorkód Z12XE Az a kérdés ki lehet-e villogtatni a hibakódot, és hogyan és a hibakódlista is kellene! Milyen hibakódolvasót lenne érdemes venni hozzá? Köszi ! Nem tudod már kivillogtatni,de pl én itt találtam infot: fault codes. Szerintem hívj fel engem és én megadom Bazsi számát.Neki minden cucca van hozzá,nem kell megvenni a tech-2-őt és az OP-COM-ot sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Ez meg egyszerűen nevetséges.Ott vannak a 20 éve elhagyottan álló laktanyák, alakítsák ki azt ezeknek.Mélységesen egyetértek a cikkhez hozzászólókkal. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Ez meg egyszerűen nevetséges.Ott vannak a 20 éve elhagyottan álló laktanyák, alakítsák ki azt ezeknek.Mélységesen egyetértek a cikkhez hozzászólókkal. :) :D ;) Ha azt mondom hogy felháborít akkor nagyon finoman fogalmazok!Mivel mindenki tudja mit gondolok mert ismertek így nem írom le már csak a modik végett se!Inkább az utakat hoznák rendbe,vagy ahol nincs közmű inkább arra fordítanák lenne jobb helye is a pénznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Ez meg egyszerűen nevetséges.Ott vannak a 20 éve elhagyottan álló laktanyák, alakítsák ki azt ezeknek.Mélységesen egyetértek a cikkhez hozzászólókkal. :D ;) ;) Inkább ne is hergelj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nem tudod már kivillogtatni,de pl én itt találtam infot: fault codes.. Szerintem hívj fel engem és én megadom Bazsi számát.Neki minden cucca van hozzá,nem kell megvenni a tech-2-őt és az OP-COM-ot sem. :D Csatlakozom , nem hiszem hogy jó ötlet Z12Xe val szinű C corsába villogtatni, nem akarom rontani Bazsi üzletét , csak ha nem akar kimenni Nyárlőrincre akkor hozzám is beugorhat Én is kitudom olvasni a baját fel vagyok fegyverkezve.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csatlakozom , nem hiszem hogy jó ötlet Z12Xe val szinű C corsába villogtatni, nem akarom rontani Bazsi üzletét , csak ha nem akar kimenni Nyárlőrincre akkor hozzám is beugorhat Én is kitudom olvasni a baját fel vagyok fegyverkezve.. :D Van GM biztostűd? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Remélem azért volt aki gyűjtött ma piros tojásot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Remélem azért volt aki gyűjtött ma piros tojásot! :) Nekem nem vágtak rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sir Archibald idegesen toporog a szülőszoba előtt, várja az eredményt. Egyszer csak kijön az orvos, és odalép hozzá. - Uram, ha meg nem sértem, lenne egy kérdésem - mondja aggodalmaskodó arccal. - A kedves feleségét nem érte valami trauma mostanában? - De, de! Amikor Afrikában voltunk, egy erdő mellett sétált, és kiszaladt onnan egy színes bőrű, aki nagyon megkergette szegényt. - Attól tartok uram, hogy utol is érte. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem nem vágtak rá! :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem tudod már kivillogtatni,de pl én itt találtam infot: fault codes.. Szerintem hívj fel engem és én megadom Bazsi számát.Neki minden cucca van hozzá,nem kell megvenni a tech-2-őt és az OP-COM-ot sem. :) Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Csatlakozom , nem hiszem hogy jó ötlet Z12Xe val szinű C corsába villogtatni, nem akarom rontani Bazsi üzletét , csak ha nem akar kimenni Nyárlőrincre akkor hozzám is beugorhat Én is kitudom olvasni a baját fel vagyok fegyverkezve.. :) Na bakker, ha tudtam volna, ő az akinek a klímaszivattyú kellett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Na bakker, ha tudtam volna, ő az akinek a klímaszivattyú kellett volna :) Mindent nem tudhat mindenki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 J0hnny! Corsa Gsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 J0hnny! Corsa Gsi :) És?Nekem ez nem jön be.Valahogy nem áll "össze"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 És?Nekem ez nem jön be.Valahogy nem áll "össze"... :) de akkor is 2 GSi :) mellesleg a tulaja sem rossz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Akkor is ízlésficamos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 :) de akkor is 2 GSi :D mellesleg a tulaja sem rossz... :D nem nagy szám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Akkor is ízlésficamos! :) Úgysem kell az egész autó nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Akkor is ízlésficamos! :D S, ez? :) Ez pedig ennyiért több mint baráti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ez pedig ennyiért több mint baráti. :) Nem Aztec kocsija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 S, ez? :) Ez pedig ennyiért több mint baráti. :) Meg kell venni! Nem Aztec kocsija? Sosem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts