Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Kiváncsi lennék egy OP-COM mit mutatna menet közben. Azt nem tudom, majd megnézzük, de a héten nem érek rá délután, max pénteken délelőtt. Füriék műszere úgy nem jelzett semmit, de állítólag az nem is jelent semmit. Karcsi kollágája legalábbis nem dicsérte azt a műszert, viszont tény, hogy nézték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Azt nem tudom, majd megnézzük, de a héten nem érek rá délután, max pénteken délelőtt. Füriék műszere úgy nem jelzett semmit, de állítólag az nem is jelent semmit. Karcsi kollágája legalábbis nem dicsérte azt a műszert, viszont tény, hogy nézték. Gyújtásokat,gázpotiértékeket kellene látni...online Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Gyújtásokat,gázpotiértékeket kellene látni...online Úgy hívják, hogy ECOTEC csacskaságok..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Gyújtásokat,gázpotiértékeket kellene látni...online Úgy hívják, hogy ECOTEC csacskaságok..... :) :D Mikor nézitek át a kocsit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Mikor nézitek át a kocsit? :D Műszer nélkül úgymond bachassuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Egy fiat bénázott előttünk, egyenesben gyors volt kanyarban meg le akart esni az útról. Beszéltél vele? Bemérték? Igen, beszéltem Vele... Még tegnap este felvett a CorsaClub-on, és ott írtam is neki, hogy Ő volt-e a kék corsás, és hogy mi volt... erre ezt írta: "-Persze hogy én voltam,gondoltam hamár Opel találkozó,akkor próbálok veletek hazafelé menni...igaz kigyorsításoknál mindig lemaradtam:D Ment még Dabad-sári-nál elöttetek egy fehér Punto, őt vártam meg ott a parkolóba Kecsón,mert szegényke kicsit lemaradt,nekem meg pont úgy sikerült megállnom h mérőskocsi után" :D Még nem írtam meg neki, hogy pedig elől csak 1.4 astra diktálta a tempót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Hol mértek a bóbitások? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Még nem írtam meg neki, hogy pedig elől csak 1.4 astra diktálta a tempót... :) Az sem 100%-osan. :D Ahogy befelé jöttünk, rögtön a körforgó után. Mi még a kanyar előtt lassítottunk, mert Tomi mutatta, hogy visszafelé szoktak mérni, Átnéznek a körforgalmon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Megvan az idei "elfoglaltságom" egy AE92 formájában.Sógorom eladja, én meg jó rokon lévén megveszem tőle.Mivel picit puffos, így elég nyomott áron.Pár apróság kell hozzá, ami szerinte drága, én meg inkább utána kérdeztem.Szóval szerintem nem! :) Ha kiköltözünk tanyára, télire amúgy is kelleni fog egy másik verda is..... :D A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ! szerk. Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Megvan az idei "elfoglaltságom" egy AE92 formájában.Sógorom eladja, én meg jó rokon lévén megveszem tőle. ennek sosincs vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ha jól emlékszem diesel.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ha jól emlékszem diesel.... :D 4A-FE 1.6 16V 100LE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Akkor ezt jól benéztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Akkor ezt jól benéztem... :) Pár utcával fentebb van egy 1.8D.A tulaj a sütőüzemes Dynaval szokott közlekedni.Bár asszem lecserélték egy Iveco Dailyre.Nagyon gyári a vasa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Akkor ezt jól benéztem... :D 1.6 16V, szóval a hangja az olyan ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 ennek sosincs vége :) Kb. olyan, mint én, de azért már rég lekörözött autóvásárlásilag. :D Bár idén én még nem vettem, de nem is akarok!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Kb. olyan, mint én, de azért már rég lekörözött autóvásárlásilag. :D Bár idén én még nem vettem, de nem is akarok!!!!! ;) Nana!Csak óvatosan a felelőtlen kijelentésekkel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Kb. olyan, mint én, de azért már rég lekörözött autóvásárlásilag. :D Bár idén én még nem vettem, de nem is akarok!!!!! ;) Ez egy alkalmi dolog, szerencsére nem akarom görcsösen megoldani.Majd lesz v.hogyan.Donor már van.Nem illegál építkezés+porig ültetés meg nagykerék és tsai.Gyáriságra hajtok majd, bontott donor van hozzá, és nem adják drágábban a dolgokat mint egy Astra F-hez. +ezt az autót legalább ismerem, hiszen jómagam is szerelgettem már a korára fogható kopó alkatrészeit.Hozzá tenném, nem sok volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Megvan az idei "elfoglaltságom" egy AE92 formájában. Keresztbe...csakis keresztbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Keresztbe...csakis keresztbe! :D Elsőkerekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Attól még próbálkozni lehet. :) Aki igazán pörögni akar, vegyen Skodát, mint én. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Elsőkerekes :) Csak addig faragjuk,míg nem lesz belőle AE86! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Csak addig faragjuk,míg nem lesz belőle AE86! :D Downgrade :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Keresztbe...csakis keresztbe! ;) Végül is.......a kéziféket már korábban megcsináltuk rajta.... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts