ENDYKA Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ellopták a kecskeméti reptér kábeleit.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Otthagyja az Opel Esztergomot.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Elvileg Kecskeméti..mit tudtok róla, szépen dolgozik? :) felni polírozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Az autóüveg kft-nél?Na tudnék mesélni a hozzáállásukról! :) Pilkingtonnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Irigy vagyok Gabo.... :) :D ;) ......vagyunk! Ellopták a kecskeméti reptér kábeleit.. ;) Nagyon meg fogják ezeket b@szni....huhhúú! :P ;) Jöttem haza 16:40 körül, jártam az M5 Auchan magasságában.Az 52-es beállt, végig sor, előzni teljességgel értelmetlen lett volna.Így szépen csorogtam én is.A felüljárónál kisoroltam a külsőbe, óvatos 70nel, mögöttem egy méganés idegeskedett.Lefelé gurulva látom ám, hogy ott a Corolla.Szépen elbújva.Erős fék, mögülem a mégané kilő a belsőbe, és nyélgázon elhúz.Én már 50nel mentem.Sztem Ő nem...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Volt róla hír, hogy az Egyesült Államokban Texasban lezuhant egy magyar ernyős. Itt találtam róla ill. az esetről infót. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Elvileg Kecskeméti..mit tudtok róla, szépen dolgozik? :) felni polírozás Én ismerem személyesen az arcot, az eredeti szakmája autószerelő, nagyon keni a polír témát. Egyébként egészen pontosan Katonatelepi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Irigy vagyok Gabo.... :) :D ;) Ahogy Tomi mondaná : Ebben boldog lenne a tököm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ami nálam volt kék Astra F Sedan cseréltünk benne szélvédőt, Pilkington volt benne és olcsó kínait kapott szereléssel együtt 18e Ft-ért. Egy eltérést vettem észre nagyobb a szélzaj, már 60-nál igen erős a Pilkingtonhoz képest aminél csak 80 körül volt egy kis szélzaj. X14NZ moci elég csendes volt, hogy észre vegyem nálam a kipuff elnyomja a szélzajt így észre sem venném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ami nálam volt kék Astra F Sedan cseréltünk benne szélvédőt, Pilkington volt benne és olcsó kínait kapott szereléssel együtt 18e Ft-ért. Egy eltérést vettem észre nagyobb a szélzaj, már 60-nál igen erős a Pilkingtonhoz képest aminél csak 80 körül volt egy kis szélzaj. X14NZ moci elég csendes volt, hogy észre vegyem nálam a kipuff elnyomja a szélzajt így észre sem venném. :D Mondjuk kiváncsi lenék,hogy két sima üveg közül,melyik kelt nagyobb szélzajt! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ellopták a kecskeméti reptér kábeleit.. :) Ez csakis az őrség szégyene,az 1-es közeliből vitték el a kábelt. Mondjuk elég nagy kamu,hogy emiatt nem tudtak volna leszállni a gépek,de valamiből hírt kell csinálni. Két férfi és egy 9éves gyerek volt az elkövető,tetten érték őket.Gondolom "brazilok" voltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Skacok! Keresek eladó G astra,F astra kombit,sedant.Határ 1milka,benzines.Ha bárki tud valami jóvételt,szóljon,volt kollegámnak kellene a gépsas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Losi! Na emiatt a kis zsebmotor miatt kellett tegnap 5-kor még pestre rohanni: ...és ezt vettük ki belőle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Na kezdődik :) Az állandó irigykedés miegymás ;) ;) ;) Miért is lennél ebben boldog? Tipikus Opel, felszereltésg összevissza... Johhny, már a CS en is kérdeztem, mire vagy irirgy, a sok éces feka csajra, vagy a 200Ft-os benyára, vagy? :D :P ;) Ahogy Tomi mondaná : Ebben boldog lenne a tököm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Johhny, már a CS en is kérdeztem, mire vagy irirgy, a sok éces feka csajra, vagy a 200Ft-os benyára, vagy? :) :D ;) Egy autóbuzának(mint én és itt sokan mások)az a gép,amiben ülsz igazi ritkaság.Erre vagyok irigy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 http://thechive.files.wordpress.com/2009/1...ng-splits-8.jpg :) Na ezt told szét......amíg mozog..... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Na ezt told szét......amíg mozog..... :) :D ;) Lehet infarktussal vinne el a mentő,de szép halál lenne! ;) ű MSN... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Gyere ki, és még 4,1 es Chevy motoros Senatorokat is vehetsz :) Egy autóbuzának(mint én és itt sokan mások)az a gép,amiben ülsz igazi ritkaság.Erre vagyok irigy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Gyere ki, és még 4,1 es Chevy motoros Senatorokat is vehetsz :) Ha lenne lehetőségem én is mennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Csabi veled futottam össze Lacházán? Ne hari, de épp a kölköket próbáltam rendre inteni, és későn vettelek észre. Már, ha te voltál. Vagy ki volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Na kezdődik :) Az állandó irigykedés miegymás :lol: ;) :P Miért is lennél ebben boldog? Tipikus Opel, felszereltésg összevissza... Johhny, már a CS en is kérdeztem, mire vagy irirgy, a sok éces feka csajra, vagy a 200Ft-os benyára, vagy? :D ;) ;) Azt hiszem J0hnny válaszolt helyettem is. Egyébként ez egészséges irigység, ne vedd magadra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Sziasztok! Kissé megfagyva, de hazaértünk: http://kepfeltoltes.hu/view/100327/P102022...ltoltes.hu_.jpg Csabi, te jöttél velem szembe, mikor kifelé mentem? Hening, finom volt a süti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Csabi veled futottam össze Lacházán? Ne hari, de épp a kölköket próbáltam rendre inteni, és későn vettelek észre. Már, ha te voltál. Vagy ki volt az? IGEN! ÉN voltam... :) Nix hari! De jó korán elmentetek, a sütiről meg lemaradtunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts