Udi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Gepard! Szerintem ez elektronikus hiba lehet folytószelep potira tippelek első körben, de lehet MAP, lambda is. Ha visszakapod megnézzük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Gepard! Szerintem ez elektronikus hiba lehet folytószelep potira tippelek első körben, de lehet MAP, lambda is. Ha visszakapod megnézzük. :D De lehet himbaszonda és még aggregát gond is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 :D ;) ;) Látom fejlődsz Turci! Végülis egy C20XE biztosan megoldja a gázadásnál a történő torpanást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 :D ;) ;) Látom fejlődsz Turci! Végülis egy C20XE biztosan megoldja a gázadásnál a történő torpanást. :) De én még megnézetném Gepi a hidrótőkéket is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Még nem, de tudom ki az, emlékeim szerint korábban v.mi off autóhoz vettem ott gumit.Johnny személyesen is ismeri.Felnit is görgőz. Soha nem vittem máshova,mint apám gyerekkori haverjához!Ő pedig a műkertben lakik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 :) :D Tankcsapda? ;) Nem ezt akartam beidézni, na mindegy..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én már csak reménykedem. Meg Turci nyakán élősködöm. Mondtam már!!! Bazsi,műszer és meglesz a hiba. Nagy valószínűséggel fojtószeleppoti vagy EGR lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Jah és Tomi! Nagy barom vagy,ha 30ért veszel szélvédőt az astrába!Mondtam már hova menj és hol vegyél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Segítene valaki? Már nagyon hosszú a lacházi topic és bizti írtátok valahova, de mennyi lesz nekünk e belépő? Én klubtag, Peti oldalborda? Mert fejenként 2000 van kiírva az első oldalra. Köszi az infókat előre is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Segítene valaki? Már nagyon hosszú a lacházi topic és bizti írtátok valahova, de mennyi lesz nekünk e belépő? Én klubtag, Peti oldalborda? Mert fejenként 2000 van kiírva az első oldalra. Köszi az infókat előre is. :D Még mindig az első oldalon van az infó. ;) Szvl: Tők mind1, hogy klubtag vagy nem az aki bemegy,mert a belépő 2000ft/ fő... :) Ha gyorsulni akarsz, akkor van csak jelentősége a Klubtagságnak, mert akkor a MOTE visszafizet a nevezési díjból 500Ft-ot, Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Jah és Tomi! Nagy barom vagy,ha 30ért veszel szélvédőt az astrába!Mondtam már hova menj és hol vegyél. :D csak a tisztánlátás kedvéért :) BestGlass üveg 8000 beszerelés 12.000 gari nincs ezek bruttó árak számlával ha csak az üveg kell az úgy 15.000 és kínai. Turci haverja 22.000 komplett kérdés a számla? Autóüveg Pilkington 29.000 Ft bruttó számlás beszerelve, garival Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az a gond a Gepárd gépével,hogy menet közben volt rákötve a műszer és nem írt ki semmi hibát! Minden ki lett szedve és kipucolva,de még mindig nem az igazi! 900 és 1500 ford között csinálja. Ha egyenletesen nyomjuk a gázt,akkor jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az a gond a Gepárd gépével,hogy menet közben volt rákötve a műszer és nem írt ki semmi hibát! Minden ki lett szedve és kipucolva,de még mindig nem az igazi! 900 és 1500 ford között csinálja. Ha egyenletesen nyomjuk a gázt,akkor jó. :) Fojtószelep poti lesz az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Fojtószelep poti lesz az. :) Oksa ! Holnap +nézem,reméljük jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Oksa ! Holnap +nézem,reméljük jó lesz. Hétvégén kivágom a korábban a vezérléscserénél berakott termosztátot.Nekilátott melegedni a gyöngyöm, korábban hidegben használva meg kilómétereket mentem el (min. 15-20) mire lett v.mi stabil hőfok.Úgy bírtam lehúzni, hogy ablakok lehúz, fűtés full.Akkor vissza állt normál hőfokra.Amúgy bszabott vissza menni.Azt meg nem vártam meg, míg megrottyan. Amúgy is olajat/szűrőket akarok cserélni szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Gepard! Szerintem ez elektronikus hiba lehet folytószelep potira tippelek első körben, de lehet MAP, lambda is. Ha visszakapod megnézzük. :D Füriék a lambdát is nézték már. A többit meg írta. Losi, az első wartburgomat télen adtam el bekapcsolt fűtés mellett, az is mindig melegedett. :) Persze ezzel nem azt mondom, hogy add el, csak azt, hogy hasonló problémám nekem is volt már, átérzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Persze ezzel nem azt mondom, hogy add el, csak azt, hogy hasonló problémám nekem is volt már, átérzem. Jobb 5letem hirtelen nem volt.Azt nem akartam, hogy elszálljon a hűtővíz hőfokom.Lámpánál elég ciki, mikor kicsap a motortérből a gőz.... :) :D Eladni ezt a kotlát nem akarom.Ahhoz túl jó.....meg túl jól megy! ;) Amúgy ma tankoltam.Gatya termóval volt 8.3L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 csak a tisztánlátás kedvéért :) BestGlass üveg 8000 beszerelés 12.000 gari nincs ezek bruttó árak számlával ha csak az üveg kell az úgy 15.000 és kínai. Turci haverja 22.000 komplett kérdés a számla? Autóüveg Pilkington 29.000 Ft bruttó számlás beszerelve, garival a pilkington az gyári beszállító és az biztos hogy minőségi ellenben az ocsó kicsi kínaival szemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 a pilkington az gyári beszállító és az biztos hogy minőségi ellenben az ocsó kicsi kínaival szemben Classic F Astrákon találhatóak meg a szélvédőik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 a pilkington az gyári beszállító és az biztos hogy minőségi ellenben az ocsó kicsi kínaival szemben És van náluk klubkedvezmény is.EDC kártya rulezzzzzz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Fojtószelep poti lesz az. :D Látod nem hallgat rám,hát szenvedjen!Végre őt is utolérte az ecotec átok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Az a gond a Gepárd gépével,hogy menet közben volt rákötve a műszer és nem írt ki semmi hibát! Minden ki lett szedve és kipucolva,de még mindig nem az igazi! 900 és 1500 ford között csinálja. Ha egyenletesen nyomjuk a gázt,akkor jó. :) Láttál már folytószelep potit szétszedve? A csuszkának csak egy bizonyos része kopik meg,nem megfelelő ellenállásértéket adva az ECU-nak és nem is mindig csinálja,oltári baromságokat produkálva ezzel csóri ECU bemenetére. Be kell menni Ferihez,kérni egy másikat és próba. EGR nem volt nyitva zárt állapotban? Van itthon tarcsi EGR-em,ha kell próbára.Gyujtótrafóm is van,ha netán az lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 a pilkington az gyári beszállító és az biztos hogy minőségi ellenben az ocsó kicsi kínaival szemben Baranyi Ferinek adok igazat: 35EFt lett volna corsába a pilkington,a kínai megállt szerelési költséggel 18-ban. Nem tök mindegy mibe b@sszák bele a kavicsot?Veszek mégegyet és nem verem a fejem a falba,hogy miért a drágát vettem. Én Tomi helyében vennék egy kínait jó olcsón,Ferivel meg berakatnám,oszt csók a családnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 És van náluk klubkedvezmény is.EDC kártya rulezzzzzz. Az autóüveg kft-nél?Na tudnék mesélni a hozzáállásukról! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Irigy vagyok Gabo.... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts