Kacsero Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Vagy valami hasonló!A feje kicsit kisebb az orra meg nagyobb! ;) ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Vagy valami hasonló!A feje kicsit kisebb az orra meg nagyobb! :) Akkor ez csak fantomkép, mi? :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 ]http://farm4.static.flickr.com/3142/3082490731_7d654d4e76.jpg[ Ilyen volt? :) :D Ez jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Vagy valami hasonló!A feje kicsit kisebb az orra meg nagyobb! ;) Sztem kevered a Tomival :) :D ;) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 :) :D Már megint a Tomi orra a téma! Mindjárt előkerülnek az egyéb részei is, ahogy titeket ismerlek! ;) :P Amúgy gratulálok, Losi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 :) :D Már megint a Tomi orra a téma! Mindjárt előkerülnek az egyéb részei is, ahogy titeket ismerlek! ;) ;) Amúgy gratulálok, Losi! ;) Azért mindent mi se dumálunk ki! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ma reggel itt a Mindszenti út régi 5ös kereszteződésében összeakadt 2 kamion.Elég konkrétan lerendezték egymást.Az út le volt zárva, így mehettem a Műkert felé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Gratulálok Losi! Tehát akkor nem oldottál le!!!! :) Elég fura élmény lehetett felfelé menni egy ejtőernyősnek a lényeg, hogy éppségben leértél és valami a régi feelingből visszajött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Tényleg? Miért nem oldottál le? Féltél, hogy visszafordul a Griffmadár? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Gratulálok Losi! Tehát akkor nem oldottál le!!!! :D Elég fura élmény lehetett felfelé menni egy ejtőernyősnek a lényeg, hogy éppségben leértél és valami a régi feelingből visszajött. :P Így van.Ezek még csak az ismerkedés a technikával szakasz.A vonókötél amolyan köldökzsinórként ott lógott előttem.Miután megszűnt a húzóerő, már nem volt jelentősége.De nagyon durva, hogy elkezd húzni, majd 3 lépés után a levegőben vagy, és tényleg felfelé mész bakter! ;) Az első csőrlésnél jött velem a para is, keményen néztem a kötelet meg a rajta lógó stab.ernyőt, ill. a földet.Ami a vonóerő megszűntével igengyorsan közeledett.Majd oktatói instrukciók (fülhaló) alapján jött a paplanernyős feeling, óvatos, majd erőteljes kifékezés, és már a földön is voltam egy buszott erős gyomorgörccsel egyetemben, ami a starthelyre sétálva szépen elmúlt. Ott meg jött a berögzült dolog, léptem 3-4 lépést, majd megfordul, és kormányzsinórok lehúz, kupola leesik. Miután végeztem a művelettel, hallottam Robi hangját: Éppen ezt akartam mondani, de mintaszerű földet érés volt. A 2. menetnél már volt időm nézelődni picit, de még mindig görcsösen az irányra koncentráltam ill. a földet érésre.Előtte néhány másodperccel néztem csak szét, de akkor már reménytelenül alacsonyan voltam. A 3.nál meg nagy lelkesedésemnek köszönhetően majdnem lefutottam a kötelet, aztán ahogy elkezdett húzni ill. emelni, már nagyon nem érdekelt sem a kötél, sem a stab.ernyő.Szépen nézelődtem, meg csináltam amit a rádióban hallottam.Ez már 80-100m-ig tartott magasságilag, utána jött a lefelé menet.Ott meg csak a végén néztem le, hogy hová megyek? ;) De nem volt gond. Szóval amint lesz rá újra időm, mejek ki.Hát ha a 7végén jó idő lenne, mert most nem fogok ráérni sajnos.Pedig ma is szép idő van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szóval amint lesz rá újra időm, mejek ki.Hát ha a 7végén jó idő lenne, mert most nem fogok ráérni sajnos.Pedig ma is szép idő van. :) Szombaton te jössz Lacházára? Hely van, felcsörlőzünk. Nemrég beszéltem Fürivel. A kocsim még szétszedve, pillangószelep kitakarítva, de még nem tökéletes. Tech-el elvitték próbakörre az sem mutatott semmit. Továbbra is probléma, hogy gázadásnál először torpan utána húz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Továbbra is probléma, hogy gázadásnál először torpan utána húz.. Bazsi fog kelleni hozzá.Villanyászatban verhetetlen. :) Vagy Udi.Detto szakember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én már csak reménykedem. Meg Turci nyakán élősködöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én már csak reménykedem. Meg Turci nyakán élősködöm. Sofőr, autóval? Látszik ki milyen posztban van... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Sofőr, autóval? Látszik ki milyen posztban van... :) :D Szerintem nem írigykedsz te annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szerintem nem írigykedsz te annyira. Csabi is volt már hosszú répán a GSi-vel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hát ja, bárkivel előfordulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szerintem nem írigykedsz te annyira. Annyira azért nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Remélem ha Füri olvassa, nem fogja félre érteni, hiszen ha mechanikus nyűgöm lesz a vekivel amihez kevés vagyok, őket fogom keresni.De villamosságilag nekem a 2 fentebb említett cartárs az elfogadott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szombaton te jössz Lacházára? Hely van, felcsörlőzünk. Nemrég beszéltem Fürivel. A kocsim még szétszedve, pillangószelep kitakarítva, de még nem tökéletes. Tech-el elvitték próbakörre az sem mutatott semmit. Továbbra is probléma, hogy gázadásnál először torpan utána húz.. Nekem akkor csinálja ezt, ha etanol van benne. Fele arányban használom, de megfigyeltem már tavalyról is. Pályanapon is küszködtem ezzel a problémával a pályán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 .... Voltál megnézni a gumist, amit ajánlottam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Nekem akkor csinálja ezt, ha etanol van benne. Fele arányban használom, de megfigyeltem már tavalyról is. Pályanapon is küszködtem ezzel a problémával a pályán. :) Sajnos ez benyával is megvan. Régebben etanollal sem csinálta. Szóval más lesz itt a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én már csak reménykedem. Meg Turci nyakán élősködöm. Mit élősködik,a vérem szívja!Na meg a húsom rágja! :) Ne csinálj ebből gondot ha teher lenne nem vinnélek ennyi!Te se és ti se hagytatok sz.rba és ezt nem illik elfelejteni!Így részemről lezárva dolog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Voltál megnézni a gumist, amit ajánlottam? :) Még nem, de tudom ki az, emlékeim szerint korábban v.mi off autóhoz vettem ott gumit.Johnny személyesen is ismeri.Felnit is görgőz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Mit élősködik,a vérem szívja!Na meg a húsom rágja! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts