spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ó jaj, megöltem a dumát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 milyen értelemben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ó jaj, megöltem a dumát. :) Az orosz parlamenti alsóházat? :D http://hu.wikipedia.org/wiki/Állami_Duma Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Én is erre gondoltam.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Az orosz parlamenti alsóházat? :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Állami_Duma A kecsói dumát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Láttátok Dzsoni neu tunnnnningját? :D ;) ;) Ez hülye! :) :P ű Króm tükör?Nein danke! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez hülye! :) :D ű Króm tükör?Nein danke! ;) tutttti sárkány. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Most kár,hogy itt nincs hányós smiley! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Most kár,hogy itt nincs hányós smiley! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Most kár,hogy itt nincs hányós smiley! :) Van Kméten is ilyen tyuninglámpás Astra, asszem a Rendőrfaluban szokott parkolni...A színkombó tuti egyezik! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Győrbe pedig 200ft Százhalombattán pedig 191ft! :) Ugyan hol? Bár mostanában nem tankoltam szeszt, de legutóbb is 217 volt literje. A jelenlegi árról Zotya cartárs tudna nyilatkozni. ;) Vagy "csak" poén volt? ...mert akkor benéztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Srácok! Nem tud valaki kölcsönbe egy ignisre való csomagtartót? Két csövet kellene levinni a balatonra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Srácok! Nem tud valaki kölcsönbe egy ignisre való csomagtartót? Két csövet kellene levinni a balatonra. az nincs de ha kell vidd le a pirossal, azon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ugyan hol? Bár mostanában nem tankoltam szeszt, de legutóbb is 217 volt literje. A jelenlegi árról Zotya cartárs tudna nyilatkozni. ;) Vagy "csak" poén volt? ...mert akkor benéztem. :) Hát Kárcsi benézted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Hát Kárcsi benézted! ;) Remélem nem paráztatok be, a tök.öm sem tudta, hogy ennyire hangosan szól a Vectra hangkürtje! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nincs valakinek,véletlenül, elfekvőben 2 GB mikro SD kártyája kölcsönbe 2 hétre?? :) Tegnap adtam el. ;) Volt kettő darab. Van még kettő 8 gigás microSD is, csak rosszak, úgy tűnik. ;) Jaigen. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Tegnap adtam el. :D Volt kettő darab. Van még kettő 8 gigás microSD is, csak rosszak, úgy tűnik. ;) Jaigen. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :) Köszi, azért... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Tegnap adtam el. :D Volt kettő darab. Van még kettő 8 gigás microSD is, csak rosszak, úgy tűnik. ;) Jaigen. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :) Ha rossz akkor nincs! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Keresek 195/65-15-ben nyári gumit, min. 50-60%-os állapotban, max. 3-4 éveset. Losi! Nézz ki a ladánybenei úton lévő gumishoz... tescó körforgótól kifelé ladánybenének, kb 1 km-re jobb oldalon van. :D Elég jó áron adják a használtakat... az omira most lett véve 80%-os, 205/55R16= 7eFt/db szerelve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Losi! Nézz ki a ladánybenei úton lévő gumishoz... tescó körforgótól kifelé ladánybenének, kb 1 km-re jobb oldalon van. :D Elég jó áron adják a használtakat... az omira most lett véve 80%-os, 205/55R16= 7eFt/db szerelve :) Puskin utca nem volt nyerő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Losi! Nézz ki a ladánybenei úton lévő gumishoz... tescó körforgótól kifelé ladánybenének, kb 1 km-re jobb oldalon van. :P Elég jó áron adják a használtakat... az omira most lett véve 80%-os, 205/55R16= 7eFt/db szerelve ;) Thx, arra fogok kerülni. Puskin utca nem volt nyerő? Filóztam, és pusztán agyagi megfontolásból inkább a használt mellett döntöttem. :D Ebként hölgyek és uraim, megvolt az első 3 felszállásom siklóernyős fronton.A dolog elsőre eléggé bexaratós volt, hiszen elég régen voltam már fent, akkor fentről jöttem lefelé.Most ugyanez fordítva volt.Teljesen ismeretlen volt minden, mindent csak elméleti síkon ismertem. Folyamatos rádió összeköttetésben voltam az oktatóval aki lentről adta az instrukciókat.A 3.-nál már tudtam élvezni is a dolgot.Utána ránk sötétedett így csomagolnunk kellett. Szóval most nagykirályság van! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ja én is láttam!Még Tominak is mondtam"nézd már ott van Wolfi a repülő farkas"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ilyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ja én is láttam!Még Tominak is mondtam"nézd már ott van Wolfi a repülő farkas"! :P Végül is láttam 1-2 madarat..... :) :D ;) http://farm4.static.flickr.com/3142/308249..._7d654d4e76.jpg Ilyen volt? Kizárt, mert ilyet nem szívtak sztem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Vagy valami hasonló!A feje kicsit kisebb az orra meg nagyobb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts