tomi023 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ez a szülinapi tortám, a Hugom készítette! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nagyon szép a kocsi! :P :D (a tortából is elfogadnék most egy szeletet! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 de miert kombi-t vettel ? Es minek az a ferrari logo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 de miert kombi-t vettel ? Es minek az a ferrari logo ? Azért mert! Praktikus! Szerintem a mai kombik már nem olyan csúnyák, mint régen, sőt megesik, hogy szebb a kombi kivitel, mint a limuzin (szvsz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 de miert kombi-t vettel ? Mert előre gondolkodik! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A tavasszal, csináltattam az elektromos abalakomat egy helyi villamossági cégnél.Ngayon kedvesek voltak, és korektül megcsinálták, azóta is műxik.Szinte haweri kapcsoltaba kerültem velük.Mivel a kocsimban egy elég ritka kihangosító volt, amit használni, és s.k. eladni nem tudtam volna, kiszereltem, és megkértem őket, hogy értékesítsék.A tel.számomat, meg minden egyéb elérhetőséget a szatyorba tettem, szal bármikor el tudjanak érni, ha elkel a cucc.Nem is olyan régen Aztec jelezte, hogy neki kellene a cucc, hát elmentem a múlt héten hozzájuk, hogy akkor most elvinném amit a tavasszal itt hagytam.Mivel épületriasztókkai s foglalkoztak, elmondták, hogy a cuccom fent van a padláson, és holnapra lehozzák, mert akkor jön vissza a létra.Én jóhiszeműen elmentem, bízva abban, hogy akkor holnap, előkerül végre, és küldhetem.Eljött a holnap.megyek, mire a duma, hogy keresték, de nem találták, és adjak tel.számot, ha megvan, visszahívnak.Na azóta sem hívtak, aztán ma elmentem, nem kicsit felhúzva már magam, mert ami sok, az sok.Szerencsére éppen a vezérrel sikerült taliznom, aki indulóban volt.A kérdésemre, hogy akkor most mi a férfinemiszerv van azzal a kib.szott kihangosítómmal, kinyögte, hogy valami műszerész hawerjának kellett, és oda lett neki adva.S, a pénzügyi része?Hát azért jöjjek vissza holnap, de csak 10e.-ft-ot adott érte a hawer.Mondom, én 25e.t kértem érte, akkor hol a többi, kimaradt dolog?Hát az még mindig a hawernél.Na mondom akkor kérek 10e.ft-ot, és holnap jövök a többi kimaradt dologért.Mivel valszeg elég sok minden el lett adva a kihangosító szettből, így holnap is verni fogom az asztalt, a többi járandóságomért. Nem értem igazán, hogy egy városi szinten is elég elismert szakembernek miért kell ilyen sumák módon eljárni, lejáratva ezzel saját magát, és a cége hírnevét is.Nyilván rettentő nagyf@sznak képzeli magát, de gyakorlatilag nem nagyobb egy kapukődöknél.Amolyan genetikai hulladék.S, most már a véleményem is megvan róluk. Szal ha valaki olyasmit tervez, hogy kecskeméten, az Andol Bt.-nél szeretne megcsináltatni bármit, is, az sztem tegyen le a szánékáról, mert egyáltalán nem korektek, s, ha a hozzáállásuk ilyen a dolgokhoz, akkor ez a munkájuk minőségére is kihathat.Tehát sz@r. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mennyünk behajtani Wolfi?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ez tényleg bunkóság........ :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mennyünk behajtani Wolfi?? 8) Most szólt vissza ez a fáász jóóember, hoy nem az enyém lett mégse eladva, szal holnap ugorjak be érte.Most erre mit mondjak.A végén mégis csak előkerült az én cumóm?Akkor is sumákságot érzek a dologban.Remélem, nem v.mi sz@rt akarnak rám sózni, az enyém gyanánt! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A tavasszal,...........Mivel a kocsimban egy elég ritka kihangosító volt, amit használni, és s.k. eladni nem tudtam volna, kiszereltem, és megkértem őket, hogy értékesítsék. Nem mondod, hogy tavasz óta egyszer sem kérdeztél rá. A tökeidért mikor jössz? :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 hoppá......................! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nem mondod, hogy tavasz óta egyszer sem kérdeztél rá. A tökeidért mikor jössz? :wink: :P Nem kérdeztem rá, mert naív módon bíztam bennük.Hiba volt.A tökeimért meg este.De ez most tuti, mert kivételesen amit kértek sür.part, elöl van, és nem kell sokáig rámolnom. :D De téged mikor fog visszaenni a fene ide hozzánk? :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezt muszáj megosztanom Veletek!!! SZŐKE!!! :D :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az nem csak odavan téve??? :P A muszáj az nem muszáj??? Nem bactatni akarlak, csak én is mindig összekeverem! 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A muszáj az nem muszáj???De az. :P Wolfi semmit sem tudok de elvileg a jövő héten, vagy utána. Még egyelőre ezen a telepen a hó végén leltár, és utána be kell tanítani a kollegákat az új számítógépes rendszerbe.elvileg az a jövő héten véget ér. Utána az év végi leltárt is előreláthatólag itt töltöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Utána az év végi leltárt is előreláthatólag itt töltöm. :P Akkor én nagyon csúnyán beszoptam a jövő heti melóbajárást, mert ugye most csak "egy" kocsi van itthon használatban.Tudod, akkor DE. nincs elrohangálás, családügyileg.Hát ez ciki.A GSI-t meg így, hogy ideiglenesen ki van vonva a forg.ból, nem akarom használni, mert ha elkapnak, soha vissza nem kapom a rendszámom. Mikor is lesz az az évvégi leltár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Na ezt nem tudom, de még képlékeny a dolog szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezt muszáj megosztanom Veletek!!! http://www.freeweb.hu/myastra/images/yes-its-woman.jpg SZŐKE!!! :D :P :P :D :D kamukép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az nem csak odavan téve??? :P A muszáj az nem muszáj??? Nem bactatni akarlak, csak én is mindig összekeverem! 8) :D Jogos, köszönöm! :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jogos, köszönöm! :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: Hát jóvan... csak miután hozzádszóltam jutott eszembe, hogy én meg minden második szavamban nem helyesn írok...és nem azé' mer nem tunnék...csak ugyi így eccerűbb! :D Akkor viszont milyen alapon szóllak meg? De így viszont egy kis időre megint tudni fogom, hogy az pontossal jééé! :P 8) Bammeg a Los Padlost honnan szedtétek?? Aszittem odakozmálok mikor először olvastam az MSN -ben! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 de miert kombi-t vettel ? Es minek az a ferrari logo ? A kombi azért mert nagy és most is van benne egy nagy bogrács+nagykabát+sok-sok apróság a padlólemez alá rejtve. :P A Ferrari meg az előző tulaj maradéka, ma már nincs rajta. Mellesleg nyerhetett volna a ferrari is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 holnap megint péntek! 19:30 Lehet hogy kések egy kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts