hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 A túróst magadnak keverted, a kókuszost nekünk ;) Közben szerk. volt. Nem mindegy? Úgy sem tudod mi van benne. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 kicsit rosszabb hír, hogy megjött az Omi súlyadója: 24.380 Ft/év befizettem nekik, de ha valamelyik kátyú megüti a felnim valaki szorulni fog! Nyugi, az én Corsamra sem sokkal kevesebb... :) (21.160Ft) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Találtam egy hölgyeményt: IWIW Link.Jók a képei. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Találtam egy hölgyeményt: IWIW Link.Jók a képei. :D :) hát...nem rossz... ;) SZERESSÜK EZT A SZÍNT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 hát...nem rossz... :D SZERESSÜK EZT A SZÍNT! Ebként az az érdekes, hogy a másik képgalériában a hölgy mellei premier plánban láthatóak.Szal kár volt kitakarni. :) Itt a Stylingos adatlap. A BW óta kikúpált a jány! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Biztos a tavasz teszi, de...... Ez szépp... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 most ebédeltem, desszertnek pont jó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Biztos a tavasz teszi, de...... Ez szépp... ;) Öreg vagyok én már az ilyen látványhoz...nem bírja a szívem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Találtam egy hölgyeményt: IWIW Link.Jók a képei. :D :) Legalább elolvastad a kép linkjét. Innentől nem volt nehéz rákeresni wiwen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Legalább elolvastad a kép linkjét. Innentől nem volt nehéz rákeresni wiwen. :D Volt hozzá név is.Úgy találtam meg.Aztán mikor megláttam a Tigrás képeket, már levágtam, hogy ez kijapin@. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 más: PAJA! Jó lett a kütyü?? Húsvéti nyuszi hozza.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Skacok hétfőn újra dobbantok!A vadkerti talira remélem haza tudok jönni!! :D Nem szeretném kihagyni!Gepi meg tennéd hogy a számlaszámot ahova utalni esetleg lehet smsbe küld már el nékem légyszi!De a nemzetközit!Ja és meddig kellene a zsének haza érnie?Gondolom hogy még 14e előtt de meddig?Vagy ha jövök előtte oda adom!Majd még meglátjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Skacok hétfőn újra dobbantok!A vadkerti talira remélem haza tudok jönni!! :D Nem szeretném kihagyni!Gepi meg tennéd hogy a számlaszámot ahova utalni esetleg lehet smsbe küld már el nékem légyszi!De a nemzetközit!Ja és meddig kellene a zsének haza érnie?Gondolom hogy még 14e előtt de meddig?Vagy ha jövök előtte oda adom!Majd még meglátjuk! :) Szombaton jössz? Akkor megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Csináltattam új igazolványképet, de azt mondta az asszony, hogy nem jó a fényképarcom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Gepi meg tennéd hogy a számlaszámot ahova utalni esetleg lehet smsbe küld már el nékem légyszi!De a nemzetközit! Másik topikban le van írva, de segítek Neked... :) Szállás árak: 3 nap felnőtt 3 days 7800Ft. Cosmo (EDC) kártyásoknak Április 11.-ig fizetve 8500Ft. Cosmo (EDC) kártyásoknak mindegy mikor fizet. Utalni továbbra is: Mészáros István OTP Bank 11773322-06294777 Külhonból: IBAN: HU90117733220629477700000000 SWIFT: OTPV HU HB Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hogy micsoda ARCok vannak itt!Becarok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Jaffa vagy Csabi köszi!Amúgy tegnap vissza fordultam nem leltelek sehol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Jaffa vagy Csabi köszi!Amúgy tegnap vissza fordultam nem leltelek sehol! :D Nincs mit... Amúgy, tanuld meg, hogy traktorral nem érsz utol... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nincs mit... Amúgy, tanuld meg, hogy traktorral nem érsz utol... ;) :D Ez fájt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ez fájt! :) Kimész, intézel egy ideiglenes lakcímet, veszel bagóért egy nagyblokkos autót, és itthon boldogan használod.A rendőr pedig bekaphassa, lévén lakcím szerint nem ide tartozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ez fájt! :) Jóvanna, azért ne sírj... a lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be... ;) csak az nem mind1 mennyi idő alatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 TOMI! Köszönöm szépen, a gyors segítséget... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 TOMI! Köszönöm szépen, a gyors segítséget... :) ;) nm :D még velem is előfordulhat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 ... csak az nem mind1 mennyi idő alatt... :) Rúgjál bele még egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Jóvanna, azért ne sírj... a lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be... :D csak az nem mind1 mennyi idő alatt... :) Majd ha kisblokkos autómata omid lesz,akkor én mondom majd,hogy érj utol! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts