J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Na ne kezd,Te is.... :lol: Nix kedvem megint leírni, Heningel, már lefociztuk ;) Majd személyesen elmagyarázom inkább,nincs kedvem másnaposan pötyögni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A szabályok áthágása szinte hungarikum.... :lol: Lehet máshol az,de itt nem lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 "Kemény vagy Csoki"... ;) :lol: :) ;) Felkerültek a nyáriak, remélem nem túl korán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Majd személyesen elmagyarázom inkább,nincs kedvem másnaposan pötyögni! :) Akkor meg minek szólsz bele? :lol: Mint írtam már előbbiekben, lebeszéltük Heninggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 "Kemény vagy Csoki"... :P :lol: :) ;) Felkerültek a nyáriak, remélem nem túl korán... http://kepfeltoltes.hu/100315/K_p0113kicsi...ltoltes.hu_.jpg Semmi keménykedés,megmondtam,ha moderátor leszek én más elvek alapján fogok moderálni.Ennyi. Milyen nyári?Le se vettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mit össze nem tudtok okoskodni egy nyamvadék hirdetésen bakker. :) :lol: Felkerültek a nyáriak, remélem nem túl korán... http://kepfeltoltes.hu/100315/K_p0113kicsi...ltoltes.hu_.jpg Jól áll neki.S, még jobban állna, ha v.mi 2.0 OPC lenne....! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Akkor meg minek szólsz bele? :lol: Mint írtam már előbbiekben, lebeszéltük Henniggel... Mert Karcsi kikérte a véleményem és én egyet értek vele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mert Karcsi kikérte a véleményem és én egyet értek vele! ;) Elvégre rokon..... :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Elvégre rokon..... :lol: :) ;) MSN papa,kapcsóóóóódd beeee! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mert Karcsi kikérte a véleményem és én egyet értek vele! ;) Én meg nem... :lol: Éljenek a MODIK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Én meg nem... :lol: Éljenek a MODIK! ;) A vége le maradt!Kenyéren és vízen! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 MSN papa,kapcsóóóóódd beeee! :lol: Bevanmá'! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A vége le maradt!Kenyéren és vízen! :) ;) Ugyan már. Mi lenne veletek nélkülünk. Ki keserítené meg unalmas napjaitokat. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Témát be lehet fejezni,mindkét fél el lesz picsázva.Szal itt zárul a dolog,akinek valami baja van,intézze pü-ben,msn-en,telefonon,de ne itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Témát be lehet fejezni,mindkét fél el lesz picsázva.Szal itt zárul a dolog,akinek valami baja van,intézze pü-ben,msn-en,telefonon,de ne itt. ;) Megyünk a piacra! :lol: Habár ott se beszélnek így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Témát be lehet fejezni,mindkét fél el lesz picsázva. Te kis perverz. Nem jártál erre hétvégén, ezért meg te leszel elpicsázva!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Egy alig használt anál intruder esetleg valakinek? Kici forint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Te kis perverz. Nem jártál erre hétvégén, ezért meg te leszel elpicsázva!!!! :lol: Itthon se voltam öreg! ;) Most értem haza nemrég! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Itthon se voltam öreg! ;) Most értem haza nemrég! :lol: Ez rajtam nem segít :) Sorry, hogy ilyenért kujtorgok, de sok kicsi sokra megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Egy alig használt anál intruder esetleg valakinek? Kici forint :lol: Ez itt nem a melegfront! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Egy alig használt anál intruder esetleg valakinek? Kici forint :lol: Hirdetést csak az adott topikba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ja mert meg fednek vagy fedeznek Johnnyék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ja mert meg fednek vagy fedeznek Johnnyék! :lol: Tetszene mi?Cicafiú! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Tetszene mi?Cicafiú! :lol: Örömmel nyugtázom hogy be álltál te is a sorba,a modern gondolkodásúak közé!Sajnos remélem megérted én még a maradi vonalat képviselem és a csajok jönnek be!Ne haragudj Johnny de nem lehet köztünk semmi! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Örömmel nyugtázom hogy be álltál te is a sorba,a modern gondolkodásúak közé!Sajnos remélem megérted én még a maradi vonalat képviselem és a csajok jönnek be!Ne haragudj Johnny de nem lehet köztünk semmi! :) :lol: Nem is lett volna,azért nekem is van egy szint,ami alá nem adom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts