tomi023 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 már várom mikor törtök valami alacsony kategóriát BMW, Mercedes volt, a Fordot nem jegyezzük mert az nem forgalomban történt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Az Őz melyikbe tartozik? :lol: Tegnap oldalról megtalált első lökös ,sárvédő,ajtó,műanyagok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 már várom mikor törtök valami alacsony kategóriát Én azért nem szeretném, ha valamelyikünk is törné a gépsast... :lol: Ha ennyire várod, lehet Te leszel a következő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Az Őz melyikbe tartozik? :lol: Tegnap oldalról megtalált első lökös ,sárvédő,ajtó,műanyagok :) Mikor főzöd? Megyünk enni! Személyi sérülés ugye nem volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 héééé! Hova lett az előző hsz-em? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 héééé! Hova lett az előző hsz-em? :lol: Áttettem az adok-veszekbe. Amit Te is nyugodtan megtehettél volna. Ugyanis az a topic azért van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Áttettem az adok-veszekbe. Amit Te is nyugodtan megtehettél volna. Ugyanis az a topic azért van. ;) Ment pü... :lol: Amúgy meg nem értem, miért kell a modiknak mindent áthelyezni, mivel ez 1 chat topik, és jobb szerettem volna kecskeméti Cartársaknak a figyelmét felhívni...az adok-veszek topikot, nem mindenki olvassa... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ment pü... :) Amúgy meg nem értem, miért kell a modiknak mindent áthelyezni, mivel ez 1 chat topik, és jobb szerettem volna kecskeméti Cartársaknak a figyelmét felhívni...az adok-veszek topikot, nem mindenki olvassa... ;) Vissza PÜ... :lol: Sztem meg az ilyennek ott a hely. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Vissza PÜ... :lol: Sztem meg az ilyennek ott a hely. :P Szintén ment... ;) Sztem, meg ahogy írtam, az adok-veszek topikot, nem MINDEN KECSKEMÉTI SZEKCÓS olvassa... ;) ezt meg biztos... :P jah, és főleg, hogy eddig nem is volt ilyen topik.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Szintén ment... ;) Sztem, meg ahogy írtam, az adok-veszek topikot, nem MINDEN KECSKEMÉTI SZEKCÓS olvassa... :) ezt meg biztos... :P jah, és főleg, hogy eddig nem is volt ilyen topik.... :lol: PÜ re. ;) Főként mert lusták nyitni ilyet az emberek. :P Ezt most megtettem. Ám a véleményem ettől még nem változik. Az ilyen hsz-nek ott a helye. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 most püben vagy nyíltan nyomjátok? :lol: :) ;) Csabi linkeld ide azt kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 most püben vagy nyíltan nyomjátok? :lol: :) ;) Csabi linkeld ide azt kész! Pü-ben nyomjuk nyíltan. ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 most püben vagy nyíltan nyomjátok? :) ;) ;) Csabi linkeld ide azt kész! IS-IS :P Majd a KEDVES MODI berakja a linket... hamár kitörölte innen a hsz-em :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 IS-IS ;) Majd a KEDVES MODI berakja a linket... hamár kitörölte innen a hsz-em :lol: No erre inkább nem írok semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 No erre inkább nem írok semmit. :lol: jah, ok, nem törölte, csak áthelyezte... sorry... nekem a lényeg akkor is az, hogy nem ott van, ahova szántam, és beírtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 jah, ok, nem törölte, csak áthelyezte... sorry... nekem a lényeg akkor is az, hogy nem ott van, ahova szántam, és beírtam... :lol: Akkor linkeld be ide. Azért nem én teszem, mert azt nekem mutatná a fórum, és félreértéshez vezetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Akkor linkeld be ide. Azért nem én teszem, mert azt nekem mutatná a fórum, és félreértéshez vezetne. Kitörölni innen lehet, vissza már nem megy? :lol: de lec@rom... belinkelem.... Szóval van ilyenem eladó: EGYÉB-ELADÓ FÉNYKÉPEZŐ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mikor főzöd? Megyünk enni! Személyi sérülés ugye nem volt? Csak az Őz részéről volt sérülés,nekünk semmi bajunk. Abból a kutyák ettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nem régen értünk haza nagyobbikkal egy görkoritúráról.Petőfiből indultunk, de a Széchenyi város annyira xarul van kialakítva a magunkfajta kezdőnek, hogy az Univer előtti parkban feladtuk.Mondjuk addigra kellőképpen el is fáradtunk.Ennek ékes bizonyítéka volt az a pár piruett amit a vége előtt nyomtam én is meg Flóra is. Összességében viszont jó volt.Jóól elfáradtunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Modibácsi, ejnye-bejnye ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Kitörölni innen lehet, vissza már nem megy? :lol: de lec@rom... belinkelem.... Szóval van ilyenem eladó: EGYÉB ELADÓ DOLGOK Hééé hééé,a szabály az a szabály.Nincs kivétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Hééé hééé,a szabály az a szabály.Nincs kivétel. Na ne kezd,Te is.... :lol: Nix kedvem megint leírni, Heninggel, már lefociztuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Modibácsi, ejnye-bejnye ... :) Miért is??? Nem ide való volt. Ebként meg már megdumáltuk a Csabival, úgy hogy innentől kezdve senkinek semmi beleszólása. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A szabályok áthágása szinte hungarikum.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A szabályok áthágása szinte hungarikum.... :lol: Ne legyen. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts