hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Gyere fater! :) Ott cseszed el,hogy leállsz velünk szájkaratézni! ;) Én nem hazudtolhatom meg magam,muszáj bunkónak lennem na! ;) Tudjuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ma este nem lesz korlát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Te is. ;) Lemegyek Kecsóra aztán elpicsázom a bandát. :lol: ;) ott már meleg van? hé! itt mi nem buzulunk! sütit ne hagyd otthon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 ott már meleg van? hé! itt mi nem buzulunk! sütit ne hagyd otthon :) Lesz, nyugi. ;) Itt? Meleg? Na, az nincs. :lol: A buzulás is csak a Mediterránban szokás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Lesz, nyugi. ;) Itt? Meleg? Na, az nincs. :lol: A buzulás is csak a Mediterránban szokás. :) "Hébe hóba mindenki homár!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudja valaki, hogy mi Tomi rendszáma? Futamot nézi valaki? szerk: má' nem azé' mert Bahreinben láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudja valaki, hogy mi Tomi rendszáma? Futamot nézi valaki? szerk: má' nem azé' mert Bahreinben láttam :) melyik? nézem+telemetria a neten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Hulkenberg mint forgalom :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Joee, hiába bújtál el, MEGVAGY! :lol: és a "kedvenced" :) állcsúcsonvágóvagánygyerek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Meg volt az első futam a sorrend: Ferrari Ferrari McLaren-Mercedes!Fájdalommal tudatom minden más csapat szurkolóinak hogy ebben az évben ez a sorrend marad,esetleg a harmadik helyen lehet változás! :) Kérem az olasz himnuszt meg tanulni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Délután voltam lent Demónál.Taliztam Stefánnal is.Demónál minden sarokban volt vagy egy XE vagy egy LET.Meg v.mi Audi 2.2 turbó, ja meg egy 2.5V6 is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 melyik? nézem+telemetria a neten :lol: Omega :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Délután voltam lent Demónál.Taliztam Stefánnal is.Demónál minden sarokban volt vagy egy XE vagy egy LET.Meg v.mi Audi 2.2 turbó, ja meg egy 2.5V6 is! :) 3.0 volt az nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudja valaki, hogy mi Tomi rendszáma? Futamot nézi valaki? szerk: má' nem azé' mert Bahreinben láttam :) HSH a számokat nem tudom Bahreinben Tomi? :lol: Turci a harmadik helyen tényleg lehet más, pl: ferrari... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A Mszi Laren akár dj név is lehetne!És csak kullog a Ferrarik után!Mint ma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Viasat 3 - Galaxis útikalauz stopposoknak, most kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 HSH a számokat nem tudom Bahreinben Tomi? :lol: Turci a harmadik helyen tényleg lehet más, pl: ferrari... Láttam egy ugyanolyat a Fradi Clubnál tegnap reggel, de akkor nem az volt, pedig milyen cink lett volna belőle :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A Mszi Laren akár dj név is lehetne!És csak kullog a Ferrarik után!Mint ma! :lol: MSN?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Turci! Köszi a kártyát, megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 3.0 volt az nem? :lol: V6 volt az tuti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Turci! Köszi a kártyát, megvan :lol: Igazán nem tesz semmit se!Nagyon szívesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Turci! Ilyen cucc kellene neked: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Turci! Ilyen cucc kellene neked: :P :P :) ;) ;) Viszont elég húzós ára van a kütyünek... :lol: Mobileye AWS-4000 vezetést segítő, és figyelmeztető rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 vagy egy volvo city safety :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Turci! Ilyen cucc kellene neked: ;) :lol: Igazán vicces!1:0 ;) Csak tájékoztató jelleggel közlöm hogy nem felejtek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts