J0hnny Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Belémszeretszmegöllek ;) :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ki ám, éjszakás hét rlz... :) Na igen, hozzám sem jött el délután.:lol: Turci holnap délután ráérsz egy fél órára fél öt-öt óra között? A kaput kellene levenni, meghegesztem, és rakjuk vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Na igen, hozzám sem jött el délután.:lol: Jóvanna... kicsit bealudtam.. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Jóvanna... kicsit bealudtam.. :) :lol: El van nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hát sajnos még csak szerkezet kész!A festéssel még vannak terveim de ahhoz még ki kell mennem!Ha minden igaz már csak pár napot vagyok itthon! ;) Má' megest' csavarogsz.... :lol: :) Belémszeretszmegöllek :P Szvsz. már késő.Viheted moziba! ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Szvsz. már késő.Viheted moziba! :lol: :) ;) És vehet sültkrumplit.... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 És vehet sültkrumplit.... ;) :lol: aztán meg beleesznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na igen, hozzám sem jött el délután.;) Turci holnap délután ráérsz egy fél órára fél öt-öt óra között? A kaput kellene levenni, meghegesztem, és rakjuk vissza. Szerintem nem gond!Csak engem ne hegessz oda!Mert mint tudjuk van aki csak szeret és nem tud hegeszteni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Belémszeretszmegöllek ;) "...csobban a víz, hív az Ohio..." :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 "...csobban a víz, hív az Ohio..." :lol: :) ;) Ez lassan kezd hasonlítani egy filmre!A címe Túl a barátságon!Végülis a főbb dolgok adottak már!Van két cowboy lova is van mindkettőnek! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 csak lövés ne legyen :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez lassan kezd hasonlítani egy filmre!A címe Túl a barátságon!Végülis a főbb dolgok adottak már!Van két cowboy lova is van mindkettőnek! :lol: :) Jön a szép idő. Lositól megveszik az ernyőt sátornak... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 csak lövés ne legyen :lol: :) pedig valaki nagyon szeret lőni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na ma nem lesz még autó!Viszont holnap délután már igen! :lol: Ami jó hír sem az adagoló sem más nem sérült! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na ma nem lesz még autó!Viszont holnap délután már igen! :lol: Ami jó hír sem az adagoló sem más nem sérült! :) örülök: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 örülök: http://kepfeltoltes.hu/100310/158699086turci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/ A vonalak nem stimmelnek!Eddig csak egy volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 A vonalak nem stimmelnek!Eddig csak egy volt! :) megelőlegeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez mi? Ma leelőztél 5 Mercit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na ma nem lesz még autó!Viszont holnap délután már igen! :) Ami jó hír sem az adagoló sem más nem sérült! ;) Utóbbinak elvileg nem is lett volna szabad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Poroltós megoldásból lenne még esetleg ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 J0hnny! Érdekel? FELNI Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Gyerekek, melegszik az idő.A Dunántúlon esik a hó.Állítólag hamarosan itt is fog.Állítólag.Azért remélem, hogy nem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Gyerekek, melegszik az idő.A Dunántúlon esik a hó.Állítólag hamarosan itt is fog.Állítólag.Azért remélem, hogy nem...... :) Szerintem, reggelre mire jövök haza, havat kell takarítani a kocsiról... persze bízok benne, hogy tévednek, és nem fog esni, de mostanában bejött Nekik az előre jelzés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Szerintem nem gond!Csak engem ne hegessz oda!Mert mint tudjuk van aki csak szeret és nem tud hegeszteni! :lol: :) Köszi a segítséget! Én nem tudok, és annyira nem is szeretek hegeszteni. Mindenesetre kész lett. Nem szép, de legalább csúnya. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Utóbbinak elvileg nem is lett volna szabad... :) Nekem mondod!?Nem értek hozzá!Csak mondom hátha! ;) Poroltós megoldásból lenne még esetleg ? :lol: Ebbe Joee az illetékes elvtárs! :P Köszi a segítséget! Én nem tudok, és annyira nem is szeretek hegeszteni. Mindenesetre kész lett. Nem szép, de legalább csúnya. ;) Igazán nem tesz semmit se!Csak aszisztáltam a műtétnél! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts