Kacsero Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a Hölgyeket és a Zoltánokat! :) Csatlakozom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog névnapot kívánok berlina Zolinak. :) Csatlakozom. Boldgog nőnapot a hölgyeknek! Azért csak előkerülnek az elveszettnek tűnő emberek is. Eddig merre jártál drága? Nem hiányoztunk? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Eddig merre jártál drága? Nem hiányoztunk? ;) :) Férjhez ment... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Csatlakozom. Boldgog nőnapot a hölgyeknek! Azért csak előkerülnek az elveszettnek tűnő emberek is. Eddig merre jártál drága? Nem hiányoztunk? ;) :lol: Köszönöm. Mostanában olvasni szoktam és nem írni. ;) Csinálom a dolgaimat és kevebb az időm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Férjhez ment... :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 :lol: és a fotók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Kicsit megkésve, de én is boldog Zoltán névnapot kívánok! Csak 4 napja annyira beteg vagyok, hogy nemhogy beszélni, még írni se nagyon volt kedvem. Hála Istennek , úgy fest,hogy a mai nappal már levegőt is kapok, így sokak örömére és/vagy bánatára megmaradok! :) Azért bosszantó, hogy még egy neocitránporocskát se ihatok meg, ha halálomon vagyok akkor se. Ezek a dokik , meg gyógyszertárosok tudják ,hogy kell megkínozni egy kismamát. :lol: De rájöttem, hogy akárhol tart a tudomány, kismamáknak egy náthátra való hatásos gyógyszert se találtak ki. Nekem a méz, citrom, tea kúra egyáltalán nem jött be. ;) De a csípős kinaji kaja hatott. Még pár nap és énekelek is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 mé kell neked ilyenkor mantát porszívóznod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 mé kell neked ilyenkor mantát porszívóznod? Gondolom mert koszos volt.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Amúgy van nálam egy eladó RS 4/4 ejtőernyő kupola.Nyárra, sátornak jó.74.4nm. 5e.ft az ára.Szép zöld! :lol: A cucc nem az enyém, de nálam átvehető.Szóval vegyék/vigyék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Amúgy van nálam egy eladó RS 4/4 ejtőernyő kupola.Nyárra, sátornak jó.74.4nm. 5e.ft az ára.Szép zöld! :) A cucc nem az enyém, de nálam átvehető.Szóval vegyék/vigyék! ;) Sárkányeregetésre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Megjöttek a poroltók! Pénteken viszem meet-re, ha minden jól megy. Csabi ha neked hamarabb kellene csörgess meg, próbáltalak hívni de ki voltál kapcsolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Sárkányeregetésre? :lol: Zsinórzat nélküli.Szóval eregetni nem jó.Meg durán érdekes, mikor még rajtad van és bele kap a szél....Vauvauvau! :) ;) ;) Ugye körkupolás, és szép nagy felület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Kicsit megkésve, de én is boldog Zoltán névnapot kívánok! Csak 4 napja annyira beteg vagyok, hogy nemhogy beszélni, még írni se nagyon volt kedvem. Hála Istennek , úgy fest,hogy a mai nappal már levegőt is kapok, így sokak örömére és/vagy bánatára megmaradok! :) Azért bosszantó, hogy még egy neocitránporocskát se ihatok meg, ha halálomon vagyok akkor se. Ezek a dokik , meg gyógyszertárosok tudják ,hogy kell megkínozni egy kismamát. :lol: De rájöttem, hogy akárhol tart a tudomány, kismamáknak egy náthátra való hatásos gyógyszert se találtak ki. Nekem a méz, citrom, tea kúra egyáltalán nem jött be. ;) De a csípős kinaji kaja hatott. Még pár nap és énekelek is. ;) Kismama??!! Lemaradtam....! Gratulálok!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Kismama??!! Lemaradtam....! Gratulálok!!!! ;) Mérföldekkel! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Megjöttek a poroltók! Pénteken viszem meet-re, ha minden jól megy. Tűzoltásnak jó lesz! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 .... próbáltalak hívni de ki voltál kapcsolva. Ki ám, éjszakás hét rlz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Holnap kész a verda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ki ám, éjszakás hét rlz... :lol: Én csak némítom. Holnap kész a verda! :) Festés meg minden játszik?Vagy csak szerkezetkész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Én csak némítom. A kikapcsolás biztosabb... :lol: ha kerestek, így is tudom, kapok értesítést... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 A kikapcsolás biztosabb... :lol: ha kerestek, így is tudom, kapok értesítést... ;) Én meg vissza nézem a hívásokat. :) Aztán ami fontos, visszahívom.Céges alapból kizárva.Majd keressenek akkor ha bent vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hát sajnos még csak szerkezet kész!A festéssel még vannak terveim de ahhoz még ki kell mennem!Ha minden igaz már csak pár napot vagyok itthon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Jaj de zsadányi leeeeszz! :) ;) :lol: THX Bongyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Jánosnak virul a búrája, úgyh aki holnap véletlenül összefut vele, egy tockost nyomjon neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 THX Bongyi! :lol: Belémszeretszmegöllek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts