Udi Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Turci! Szerintem kéne árajánlatot kérni egy napelemes megoldásra is, sokkal olcsóbban megoldható. Őket kellene felhívni, hátha ők másképp állnak hozzá: http://www.napelemek.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 olvass vissza a tali topicba... :lol: Tudom mire gondolt így jobban esett nekem! :) Amúgy én nem tudom mikorra foglaltatok pályát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Elég lenne a napelem a hozzá kellő alkatrészek én fel tudom tenni a tetőre ha van legalább egy ember aki segít a bekötés egy másik dolog azt még nem csináltam!De majd beszélek velük holnap!Thx Udi papi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Tényleg mikorra megyünk fal labdázni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Udi Mester! Érdeklődnék CAR300 MP3 ügyben.V.mi kezd zörögni a kocsiban, aztán kellene v.mi ami elnyomja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Losi! Talán ma este lesz egy kis időm és megcsinálom az enyém is ki van véve. :lol: Tegnap Bazsinál voltam a kék 1.4-esben a kormány erősen súrlódó hangot adott. Rosszul állt benne a kormányrúd és a központosító is ki volt csúszva ilyet még ő sem látott. Turci! Ha kapunk hozzá egy kapcsolási rajzot akkor mi a kecskeméti szekció "villanyászai" simán betudjuk kötni. Ledes lámpákat javasolnék még hozzá annak a beszerzésében tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Losi! Talán ma este lesz egy kis időm és megcsinálom az enyém is ki van véve. ;) Tegnap Bazsinál voltam a kék 1.4-esben a kormány erősen súrlódó hangot adott. Rosszul állt benne a kormányrúd és a központosító is ki volt csúszva ilyet még ő sem látott. Hííjjjááá!Az meg hogy??? :lol: :) Amúgy meg oks.Mert hosszú távon bedugom a telót a fülemben, és hallgatom ott a zenét, de ez csak egyedül működik.Itt a városban pedig necces így muzsikálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Eléggázhogyígyesikahó..... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Eléggázhogyígyesikahó..... :lol: :) Ja már amikor azt gondolná az embör fia hogy lassan vége akkor csak esik megint egy kicsi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Eléggázhogyígyesikahó..... :lol: :) itt Szegeden is szálingózik Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ja már amikor azt gondolná az embör fia hogy lassan vége akkor csak esik megint egy kicsi! :lol: Délután tervben volt, hogy kimejek picit bohóckodni az ernyőmmel.Na ez stornó.Helyette döglés. itt Szegeden is szállingózik Kméten kb. 2 órája szakad.Szó szerint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 este csúszkaparty ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Impreza vezélés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Heh, olyan hangja lett a Szusinak, mint Joe verdájának, ráadásul tök ingyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 este csúszkaparty ? :lol: Annyira szerencsére nem esett...sőt már nem is esik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 ISTEN ÉLTESSE A TAMÁS Cartársakat, névnapjuk alkalmából! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 ISTEN ÉLTESSE A TAMÁS Cartársakat, névnapjuk alkalmából! Ha most tartják. Mert én már nem tudom kinek mikor van... A héten Frigyes kollegának gratuláltam, de ő sem most tartja, a Tamásokkal is volt már hasonló a télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ha most tartják. Mert én már nem tudom kinek mikor van... A héten Frigyes kollegának gratuláltam, de ő sem most tartja, a Tamásokkal is volt már hasonló a télen. Ez igaz, de én úgy emléxek, mintha a TOMI múltkor aztat mondta volna, hogy nem akkor... ha nem akkor, talán most :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Isten éltessen Tomi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nos, ez csak kóbor Tamás, de azért jómagam így is köszönöm szépen :lol: Egyébként én szívesen ünneplem mindegy egyes alkalommal, hiszen sörből sosem elég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Névnapok: Tamás (január 28., március 7., június 22., július 3., július 6., augusztus 25., szeptember 22., október 2., december 21., december 29.) Na most ebből szűrd ki az igazit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Névnapok: Tamás (január 28., március 7., június 22., július 3., július 6., augusztus 25., szeptember 22., október 2., december 21., december 29.) Na most ebből szűrd ki az igazit. :lol: :) Július 6 ? azt nem adom, az az enyíím... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 "Volt egyszer messzi földön egy gyönyörű, önálló, magabiztos hercegnő,aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn a kristálytiszta tó partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát. A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: - Ohh, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor, drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél. Aznap este, miközben a gyönyörű hercegnő könnyű vacsoraként fehérborban és enyhe hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt: - Én baromira nem így gondolom. " :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Most ezt a Tomi névnapjára írtad??!! ;) ;) Kissé durva, de jó!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Most ezt a Tomi névnapjára írtad??!! ;) :P Kissé durva, de jó!! :lol: :) nem. ez csak úgy jött... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts