Kacsero Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 ;) elkelt az általam kinézet omi... vagyis már a hirdetés nincs fent... erről is lemaradtam... :lol: Mondjuk, nem csodálom, eléggé jó áron volt már... Azért ez nem is lenne rossz,ha nem tartozna a luxus adóba: OMEGA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 OMEGA :lol: egyik szerelem után jön a másik :) ;) ;) mint a villamos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 egyik szerelem után jön a másik :lol: :) ;) mint a villamos Hát, nem igazán, erre nem is jár a villamos... :P ;) Amúgy, meg még ezt találtam, lehet meg kellene nézni, itt van közeben: omi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Őt ismerve már akkor is a a nőket hajkurászta! :lol: :) Ja Jenőt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Hát, nem igazán, erre nem is jár a villamos... :) :lol: Tervek voltak, és vannak is......... Turci! Most olvastam a levelet. A démász, ha jól veszem ki akkor 14, már meglévő fogyasztót kapcsolna erre az új trafó állomásra. Ez akkor véletlenül nem a már meglévő hálózat fejlesztése ebben a formában? Mert az a démász sara, ne az új fogyasztón spórolják már meg a felújítási költségeiket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen jól olvasod!Pont ez a bosszantó ebben!De szerintem még lehet megoldás a dologra!A másik hogy ki fizetteti a megrendelővel utána pedig bárki potom pénzért rá tud csatlakozni!A gond az hogy egy megrendelő van ez az egyik fő probléma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én meg már IFÁVAL ! :D :D :) ;) ;) Rakodó voltál? :lol: :P :P ;) Hát, nem igazán, erre nem is jár a villamos... :D :cry: Amúgy, meg még ezt találtam, lehet meg kellene nézni, itt van közeben: omi Szvsz. maradj 2.0 körül.Fenntartható verzió.vagy mint Tomi 2.2-ese. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 De az is lehet más lenne a felállás ha a Tázlári önkormányzat vagy ahova közigazgatásilag a település tartozik az illetékes önkormányzat rendelné meg!Vagy pedig kis térségi fejlesztés címen unios pályázatot lehetne beadni!Harmadik lehetőség még az aggregát de mint tudjuk annak is vannak költségei és ahogy néztem egy valamire való aggregát 500.000Ft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Rakodó voltál? :lol: :) ;) ;) Bal 1-ben csücsültem... :P Hordtam a TopJoy-t.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Kb.2 hete voltam közmű egyeztetésen a városházán, Rákóczi út rekonstrukció volt a téma, szó sem esett villamospályáról..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Kb.2 hete voltam közmű egyeztetésen a városházán, Rákóczi út rekonstrukció volt a téma, szó sem esett villamospályáról..... :) Ez csak azért lehet mert te vizes vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Volt itt Tomi hozta az ütőt holnapra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Volt itt Tomi hozta az ütőt holnapra! ;) Akkó menjéééééé, mozogjáááá :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Akkó menjéééééé, mozogjáááá :lol: :) Ne beszéjjé légyszíves hanem dógozzzzzá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Volt itt Tomi hozta az ütőt holnapra! :lol: Hány óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Hány óra? 21 óra mult 2percel!Helyi idő szerint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 21 óra mult 2percel! ;) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 ;) :lol: :) Ez volt a kérdés!Nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 21 óra mult 2percel!Helyi idő szerint! Gyááá ez de kemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Mé nem azt a képet teszi ki amit feltöltöttem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Mé nem azt a képet teszi ki amit feltöltöttem! :lol: Efföt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Efföt! :lol: Csak sikerált! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 21 óra mult 2percel!Helyi idő szerint! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Csak sikerált! :lol: Megy ez.....! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Hány óra? olvass vissza a tali topicba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts