Füri Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Veszélyes melletted körtelevet hagyni :lol: :) Miről tudsz amiről Én nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Miről tudsz amiről Én nem? -Hé baby te meg én most randizunk az enyi a story,hogy hijják? -Bill -idehallgas Bill...Bill?! Hébe hoba mindenki homáár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 J0hnny! Lécci kérdezd már meg a Hugodat, hogy megcsinálta-e a bevallásom? Vagy felhívjam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Miről tudsz amiről Én nem? Mé" kérded? Jártok, vagy mi tosz van? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Köszi Hening Karesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Köszi Hening Karesz! :lol: Nm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Verda kinn a lakatosnál!Hála Csabinak és Joeenak!Habár volt 1-2 érdekes dolog :lol: !A kereszt tartó is elintézve!Hétfőtől pedig kezdhet melózni a gépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 -Hé baby te meg én most randizunk? az enyi a story,hogy hijják? -Bill -idehallgas Bill...Bill?! Hébe hoba mindenki homáár Hűlye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 ... Hűlye! :lol: Emlékszem anno volt a Nagy Ferónak az a műsora a rádióban "Jee" címmel, mindíg ordította, hogy "JEEE!!!". Egyszer valaki felhívta, hogy "...te hülye vagy", erre ő megszólalt: "- Ez így van, hű vagyok a jee-hez. JEEEE!!!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Köszi Hening Karesz! :) Szerintem nem is Karcsi ül a gépnél. Nem lehet, hogy a tanítónéni garázdálkodik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Emlékszem anno volt a Nagy Ferónak az a műsora a rádióban "Jee" címmel, mindíg ordította, hogy "JEEE!!!". Egyszer valaki felhívta, hogy "...te hülye vagy", erre ő megszólalt: "- Ez így van, hű vagyok a jee-hez. JEEEE!!!" :lol: Garázs volt a műsor címe,imádtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 J. Olvass már vissza kb 10 hsz-t :) ne írjam mán le még1X :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szerintem nem is Karcsi ül a gépnél. Nem lehet, hogy a tanítónéni garázdálkodik? :lol: Nem, "ebként" is óvónéni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szted kb. mennyi idő alatt küldeném a halálba? :) Max. 1-2 nap.Aztán széthullana.Az a gáz, hogy amit igazán facának ítélek és megvenném, potom 40e.ft-ba kerül! ;) Na annyim nincs bringára.Ezért jó a használt is.Nézegettem a webet is.Van minden, de a lepukkantakért is komoly pénzeket kérnek. Én anno a piacon vettem "lomtalanításiturizmussalfoglalkozóvállalkozótól" újszerű aluvázas komoly bringát (6 számjegyű az új ára) potom pénzért.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Hol vannak ilyen jó bicajok??? (piacok?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Wolfi, jól nyomja a lány ? Csak az ernyő hiányzik róla.... ;) :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 volt valami érdekes vagy olvassak vissza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Wolfi, jól nyomja a lány ? Csak az ernyő hiányzik róla.... ;) :lol: :) ;) http://kepfeltoltes.hu/100305/SN854089.JPG...ltoltes.hu_.jpg Néhány év, aztán kiderül! :P Nekem a nagyobbik jelezte, hogy szívesen kipróbálná a siklóernyős dolgot.Amint az idő engedni fogja mehet.No meg amikor az oktatóm is ráér persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Feleséged engedi?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Feleséged engedi?? :lol: Ő is ejtőernyőzött.Ott ismerkedtünk meg anno 1993-ban..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ő is ejtőernyőzött.Ott ismerkedtünk meg anno 1993-ban..... :lol: 12 éves voltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 12 éves voltam ;) Porbafingó..... :lol: :) ;) Akkor már két éve autóval jártam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 12 éves voltam ;) Akkor te még tanítottad a legyet ablakra sza.ni! :lol: Hát úgy köszönj nekem csókolom Turci bácsi!Egy pillanatra elképzeltem ahogy a kis tomika húzentrógeros rövid naciba a csattogós lepkét tologatja! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Akkor te még tanítottad a legyet ablakra sza.ni! :lol: Hát úgy köszönj nekem csókolom Turci bácsi!Egy pillanatra elképzeltem ahogy a kis tomika húzentrógeros rövid naciba a csattogós lepkét tologatja! :) ;) Őt ismerve már akkor is a a nőket hajkurászta! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 12 éves voltam :cry: Régi mondás de igaz: "Az első randim sikerál..." Porbafingó..... :) ;) ;) Akkor már két éve autóval jártam.... Én meg már IFÁVAL ! :D ;) :P :P ;) Bevallom, csak irigykedünk.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts