Speed Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Kínai gyártmányú JIANGLING LANDWIND X6 típusúterepjáró töréstesztje. 64km/h :twisted: ennel meg a 14 eves ocskavasam is biztonsagosabb Ez nem egy OPEL FRONTERA? Nézzétek már meg! Tiszta olyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Sajnos a gumi kopik és ezáltal változik a súlyeloszlása is, ergo ütni fog. Ezért ajánlott centíroztatni 5-10.000 km-enként. Én kb. 5000 megtétele után szoktam, vannak néha érdekes dolgok. Tavaly amikor felrakták a zsír új gumikat akkor csak 0.1 és 0.2-es súlyokat kellett felrakni, mikor a következő szezonra ismét felkerültek (3000 km után) volt amelyikre 0.8-as súly kellett. Ha padkázol akkor ez még inkább nőveli az esélyt arra, hogy fogyjon a gumi (ezzel elállítódjon a ######a centírozásod), és nagyon padkázni sem kell a mai magyar utakon ehhez. Te se sokat jársz a szekérrel! :D 5000km-enként? :( Azért évközben nem sokan szokták centírozni... Főleg Joee-t ismerve, aki havi 3-4e km-et lenyom - ha jól tudom. (Bár nekem is volt időszakom, amikor havi 3e-t beletekertem.) De valóban nem árt minden téli-nyári váltás előtt kicentíroztatni. Mellesleg ha nincs rendesen centírozva elkezdhet ütni a kerék, elkezd félre kopni, kagylósan, vagy akárhogy... szóval szerintem érdemes centírozni inkább évente 2-szer (tél-nyári / nyári-téli váltásnál) és ritkábban venni új gumit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 plusz info, most irtak: Állítólag a szabvány EuroNCAP töréstesztet (40%-os félátfedéses ütközés 64km/h-val)... Ezt is érdemes megnézni! Nagyon durva! 18%... az kész. Az halál! (vicces, hogy egy 100%-os oldalvédelemmel felhúzták 3 csillagosra!) Ez nem is rossz az Alfa-hoz képest! Azért nem gyenge, ahogy a padlólemez és a tető kettétört... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Ez nem is rossz az Alfa-hoz képest! Azért nem gyenge, ahogy a padlólemez és a tető kettétört... :( Ez egy Fiat Seicento.Csodákat nem kell várni egy ekkora kis töktaligától.Mennyi is az önsúlya?Talán 600kg?Max. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Speed: Jól mondod, én tekerek a verdába km-t rendesen. 1 év = 55.000 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Te se sokat jársz a szekérrel! :D 5000km-enként? :( Azért évközben nem sokan szokták centírozni... Igazad van, nem járok sokat vele, másfél év alatt 20.000-et mentem. De van egy jó ismerősöm ( már vagy 20 éve gumis) ő mondta, hogy 10-15.000-ként nem árt megnézni (újat már az első 5000 után is), ebben igazat is adok neki, mert inkább kerüljön többe, de ne kelljen fosnom a gumik miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Ez egy Fiat Seicento.Csodákat nem kell várni egy ekkora kis töktaligától.Mennyi is az önsúlya?Talán 600kg?Max. :wink: Az egy Fiat Seicento... az ok... nem is vártam tőle többet! De, ha a másikat is megnézed, az egy ALFA 147!!! és 18%-os frontális törésteszt, az azért eléggé DURVA!!! Pedig egy csodaszép autó a 147-es... de így már nem valószínű, hogy vennék... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 ...mert inkább kerüljön többe, de kelljen fosnom a gumik miatt. Igazad van teljesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 De, ha a másikat is megnézed, az egy ALFA 147!!! és 18%-os frontális törésteszt, az azért eléggé DURVA!!! Pedig egy csodaszép autó a 147-es... de így már nem valószínű, hogy vennék... :( Igen, amikor kihozták, rögtön utána volt ez a törésteszt, és akkor eléggé elmarasztalták.Nem véletlenül a képek tanulsága szerint! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Speed: Jól mondod, én tekerek a verdába km-t rendesen. 1 év = 55.000 km. :shock: tudtam hogy sokat jarsz de ez azert nemsemmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Na, megvolt a zöldkártya...... ne mán!! Már megint emelték!!!! hatezervalamennyi volt.:P :D Átvizsgáltattam a kocsim is, semmi baja, összesen egy izzót kellett kicserélni benne! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Na, megvolt a zöldkártya...... nahát!! Már megint emelték!!!! hatezervalamennyi volt.:P :D Átvizsgáltattam a kocsim is, semmi baja, összesen egy izzót kellett kicserélni benne! :P :D S, meddig marad még a tiéd? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Úgy néz ki, tavaszig, mert nem jött össze az eladás..... :P Tavasszal kiteszem a kereskedésbe (ha rávisz a lélek....). Az az igazság, hogy nagyon egymáshoz nőttünk..... Wolfi, olvastam a GSI-s topicban, hogy leánykád lesz, GRATULÁLOK! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Úgy néz ki, tavaszig, mert nem jött össze az eladás..... :P Tavasszal kiteszem a kereskedésbe (ha rávisz a lélek....). Az az igazság, hogy nagyon egymáshoz nőttünk..... Wolfi, olvastam a GSI-s topicban, hogy leánykád lesz, GRATULÁLOK! :D :D Köszike!Hát igen.Bár én hangoztattam, hogy fiút szeretnék, de ha lány lesz, hát sem'baj! :P Az enyém még mindig eladó ám!De már csak 350e. az ára.De ez az uccsó.Ha ennyiért sem fog kelleni senkinek, inkább eladom a GSI-t.De ennél olcsóbban már nem fogom adni. Viszont sztem a 7végén leviszem apunak egy kicsit, szal az Agroline előtt látni lehet majd a kicsikét. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Pedig én is terjesztem a Corsád hírét! Szerintem nem lenne rossz ötlet a kőrösi Tesco parkolóba állítani egy napra, Valami jó helyre, ahol sokan elmennek mellette a szombati bevásárláskor. Én egyébként már parázok attól, hogy megint hitelt vegyek fel, mert pl. most, hogy vacakol a gazdaság, romlik a forint, 1000 forinttal megugrott a hiteltörlesztőrészlet egyik hónapról a másikra..... :shock: Szóval, rizikós..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Pedig én is terjesztem a Corsád hírét! Szerintem nem lenne rossz ötlet a kőrösi Tesco parkolóba állítani egy napra, Valami jó helyre, ahol sokan elmennek mellette a szombati bevásárláskor. Én egyébként már parázok attól, hogy megint hitelt vegyek fel, mert pl. most, hogy vacakol a gazdaság, romlik a forint, 1000 forinttal megugrott a hiteltörlesztőrészlet egyik hónapról a másikra..... :shock: Szóval, rizikós..... Hát az enyémre max. személyi kölcsönt lehet felvenni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Én egyébként már parázok attól, hogy megint hitelt vegyek fel, mert pl. most, hogy vacakol a gazdaság, romlik a forint, 1000 forinttal megugrott a hiteltörlesztőrészlet egyik hónapról a másikra..... :shock: Szóval, rizikós..... Ha be akarják vezetni a jurót akkor erősödni kell a forintnak, ez csak pillanatnyi megingás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 corsarulez: mit akarsz venni helyette ? Egyebkent nekem is ugy ment el a TICO hogy kiraktam a haz ele elado felirattal, hiaba hirdettem a neten mindenhol, megis igy vittek el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Ha be akarják vezetni a jurót akkor erősödni kell a forintnak, ez csak pillanatnyi megingás lesz. ne aggodj nem lesz abbol semmi :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Hogy mit vesz Edit? Szerintem G astra lesz,2000DTI! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 hú egész héten nem hívtam az autósulis fickót a verda mellett, holnap pótlom. de nézzétek meg ezt: parkoló valahol: biztonság+pwr tuning egy ilyen eszkőz akár észbontó is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 corsarulez: mit akarsz venni helyette ? Egyebkent nekem is ugy ment el a TICO hogy kiraktam a haz ele elado felirattal, hiaba hirdettem a neten mindenhol, megis igy vittek el! Vagy úgy a legjobb, ahogy Tomi023 csinálta.Bement a Tormásihoz beszélni a hawerjával, mire kiért egy tag 1.2M-t ajánlott a masináért!Előtte piac, meg hirdetés, egy kicsi autókereskedés, és semmi.Nehéz manapság piaci áron verdát eladni. :P Az emberek az olcsó verdákat keresik.Nem baj, ha utána sokat kell rákölteni, de meglegyen a feeling, hogy milyen olcsón sikerült hozzájutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 de nézzétek meg ezt: parkoló valahol: http://www.berlina.tar.hu/oldalakhoz/kep4.jpg biztonság+pwr tuning Emberfaragó kézikészülék! Bwahahahaha :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 mazli kell ugyanugy az eladashoz is mint a vetelhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 mazli kell ugyanugy az eladashoz is mint a vetelhez Venni 1Xűbb, mert van tragacs bőven, és a piac túlkínálata adhat okot alkura, de eladni csak ár alatt jóval, vagy megfelelő állapot esetén lehet jó áron meszabadulni a vasaktól. Ez a magyar valóság.Sajnos. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts